O pas mus namie dominuoja ryškios spalvos. Visiškai nuo jų nepavargstam- priešingai - visada pakyla nuotaika, ypač tuo laiku kai nėra saulės. Be to manau tai modernu kažkiek, nes dauguma mėgsta klasiką ir pastelines spalvas. Beje, kas dažnai pas mus lankosi irgi pradėjo rinktis ryškesnes spalvas savo namams, nes labai pas mus patiko

QUOTE(elitarai @ 2010 01 18, 18:59)
Vaikų kambary?

QUOTE(Adelle @ 2010 01 18, 23:22)
Vaikų kambary?
Na nėra tos spalvos rėkiančios - švelnios jos, gelsva oranžinė irgi prislopintailai atrodytų jei dažyčiau sienas gelsva spalva, vieną sieną persikine švelnia, nišas pilka? Margumynas būtų? Dar apie vieną sieną dryžuotą mąstau. Ką rinktumėtės? 

man ir atrodo per marga, as vaiko kambary dazysiu 1 spalva

mes ketinam vaiko kambariui imti dvi spalvas - dalinti horizontaliai. t.y. viršus nuo pusės bus šviesesnis, apačia - tamsesnė. tik dar niekaip nesugalvoju, į kokias spalvas orientuotis ..
grindys ir baldai šviesaus medžio. kambarys pailgas.
gal kas turite kuom pasidalint? (pvz: mintimis
)
pažiūrinėjau pavydžių, ir širdis linksta link žalios, gelsvai žalios spalvos. bet gal kas turite kokių minčių? kaip darytumėte?
grindys ir baldai šviesaus medžio. kambarys pailgas.
gal kas turite kuom pasidalint? (pvz: mintimis

pažiūrinėjau pavydžių, ir širdis linksta link žalios, gelsvai žalios spalvos. bet gal kas turite kokių minčių? kaip darytumėte?
QUOTE(Adelle @ 2010 01 19, 01:22)
Vaikų kambary?
Na nėra tos spalvos rėkiančios - švelnios jos, gelsva oranžinė irgi prislopintailai atrodytų jei dažyčiau sienas gelsva spalva, vieną sieną persikine švelnia, nišas pilka? Margumynas būtų? Dar apie vieną sieną dryžuotą mąstau. Ką rinktumėtės? 

Aš rinkčiausi vieną spalvą arba ne daugiau dviejų,nes paskui nori nenori gaunasi mišrainė.Pvz baldai,o jei dar kėdės kokios spalvotos įsimaišo ,rėmeliai ar vaikas pagal savo skonį pasidekoruoja dar kambarį smulkmenomis ir t.t..Manau,kad vaikų kambaryje ir taip spalvų netrūksta

Šiaip ar taip kiekvienam pagal savo skonį
sveikos merginos,
kadangi dievas neapdovanojo manes fantazija ir ar dera ar ne, grazu ar nelabai galiu pasakyti tik realiai viskas pamaciusi, todel kreipiuosi i jus pagalbos. mano kambarys svelniai persikines - gelsvos spalvos, baldai tamsiai rudi. vis nesugalvoju kokios spalvos akcentais puosti si kambari. kokia spalva cia deretu labiausiai ?????
kadangi dievas neapdovanojo manes fantazija ir ar dera ar ne, grazu ar nelabai galiu pasakyti tik realiai viskas pamaciusi, todel kreipiuosi i jus pagalbos. mano kambarys svelniai persikines - gelsvos spalvos, baldai tamsiai rudi. vis nesugalvoju kokios spalvos akcentais puosti si kambari. kokia spalva cia deretu labiausiai ?????

Daugybė variantų - nuo baltos, late, geltonos, žalsvos t.t. atspalvių, chaki, pilkos, juodai/baltos... žiūrint kokie 'elementai', ko norima
Mes dazeme kambarius vis kitomis spalvomis-dukrytes rozine, musu miegamaji sodriai ruda, sveciu-pavasario zalumos, o koridorius smelio.Viskas tiko, isskyrus koridoriaus-zinojome, kad reikia 2-3kartus imti svelnesne spalva nei paleteje, tai persistengeme ir per daug nusviesinom
Dabar ner kur trauktis, nebera laiko dazyt naujai, po kokiu dveju meteliu perdazysim
O baldus, kai turesim pinigeliu ir reikes pirkti, esu numaciusi tamsius,tada atsvies sviesias sienas.

O baldus, kai turesim pinigeliu ir reikes pirkti, esu numaciusi tamsius,tada atsvies sviesias sienas.
QUOTE(vidule @ 2006 01 08, 10:30)
Gavau dovanu tokia knyga"SPALVU TAIKYMAS INTERJERE".Tikrai nebloga ir tom kurios niekaip nenusprendzia kokia spalva issirinkti patarciau ja isigyti.Knygoje yra 200 ivairiu spalvu paleciu.Prie kiekvienos spalvu paletes yra paaiskinimas,koki kolorita ir nuotaika sukuria sios spalvos.Kas man patiko tai kad yra daug patarimu ir paaiskinimu kaip susikurti bendra interjero koncepcija ir baigiant apdailos detalemis.Tiek ivairiausiu deriniu pamaciau,kurie
mane suzavejo.Toms kurios turi mylima spalva,prie tos spalvos yra patarimas kaip turetu atrodyti baldai,kokios saplvos turetu buti uzuolaidos,su kokiom spalvom dar patartina nudazyti kitas sienas.Man tai
.Varciau ir vis paletes dejau prie sienos,gime nauju minciu,kaip pamarginti savo kambarelius.

QUOTE(Artemidė @ 2006 01 09, 08:19)
Man dizainerė buvo porai dienų paskolinusi šią knygą, tai man ji labai
Norint kurti interjerą, tai kaip enciklopedija ja galima vadovautis.

turiu šią knygą, tikrai išties labai, labai gera

knyga labai geros būklės, ideali

sveikos, tikiuosi su klausimu pataikiau ten kur reikia ir isgirsiu jusu vertinimus
Taigi, niekaip nesugalvojam kaip uzbaigti siena prie duru. Norisi kazko idomsnio, gyvesnio, bet kad tiktu prie viso kambario...
Kambarys atrodo taip:

O va cia tos durys, kurios liko neuztapetuotos

Tapetai kambary:

ir mes kolkas apsistojom ties situo variantu, deti kamstinius blokelius, bet nesu isitikinus ar atrodys graziai, tad laukiu jusu patarimu:

Taigi, niekaip nesugalvojam kaip uzbaigti siena prie duru. Norisi kazko idomsnio, gyvesnio, bet kad tiktu prie viso kambario...
Kambarys atrodo taip:

O va cia tos durys, kurios liko neuztapetuotos

Tapetai kambary:

ir mes kolkas apsistojom ties situo variantu, deti kamstinius blokelius, bet nesu isitikinus ar atrodys graziai, tad laukiu jusu patarimu:

isdazyciau sviesia spalva, beveik balta . Tos kamstines nedeciau, labai jau marga ir ta kamstine ir tapetas. O ir telekas miske keistai ziuris