Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

O pas mus namie dominuoja ryškios spalvos. Visiškai nuo jų nepavargstam- priešingai - visada pakyla nuotaika, ypač tuo laiku kai nėra saulės. Be to manau tai modernu kažkiek, nes dauguma mėgsta klasiką ir pastelines spalvas. Beje, kas dažnai pas mus lankosi irgi pradėjo rinktis ryškesnes spalvas savo namams, nes labai pas mus patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 01 18, 18:59)
kuo neutralesnes,balta ar pilka sviesiai,nes kitaip akis skaudes nuo margumos g.gif

Vaikų kambary? g.gif Na nėra tos spalvos rėkiančios - švelnios jos, gelsva oranžinė irgi prislopintailai atrodytų jei dažyčiau sienas gelsva spalva, vieną sieną persikine švelnia, nišas pilka? Margumynas būtų? Dar apie vieną sieną dryžuotą mąstau. Ką rinktumėtės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2010 01 18, 23:22)
Vaikų kambary?  g.gif Na nėra tos spalvos rėkiančios - švelnios jos, gelsva oranžinė irgi prislopintailai atrodytų jei dažyčiau sienas gelsva spalva, vieną sieną persikine švelnia, nišas pilka? Margumynas būtų? Dar apie vieną sieną dryžuotą mąstau. Ką rinktumėtės? 4u.gif

man ir atrodo per marga, as vaiko kambary dazysiu 1 spalva ax.gif
Atsakyti
mes ketinam vaiko kambariui imti dvi spalvas - dalinti horizontaliai. t.y. viršus nuo pusės bus šviesesnis, apačia - tamsesnė. tik dar niekaip nesugalvoju, į kokias spalvas orientuotis ..

grindys ir baldai šviesaus medžio. kambarys pailgas.
gal kas turite kuom pasidalint? (pvz: mintimis smile.gif )

pažiūrinėjau pavydžių, ir širdis linksta link žalios, gelsvai žalios spalvos. bet gal kas turite kokių minčių? kaip darytumėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 19 sausio 2010 - 13:18
QUOTE(Adelle @ 2010 01 19, 01:22)
Vaikų kambary?  g.gif Na nėra tos spalvos rėkiančios - švelnios jos, gelsva oranžinė irgi prislopintailai atrodytų jei dažyčiau sienas gelsva spalva, vieną sieną persikine švelnia, nišas pilka? Margumynas būtų? Dar apie vieną sieną dryžuotą mąstau. Ką rinktumėtės? 4u.gif

Aš rinkčiausi vieną spalvą arba ne daugiau dviejų,nes paskui nori nenori gaunasi mišrainė.Pvz baldai,o jei dar kėdės kokios spalvotos įsimaišo ,rėmeliai ar vaikas pagal savo skonį pasidekoruoja dar kambarį smulkmenomis ir t.t..Manau,kad vaikų kambaryje ir taip spalvų netrūksta mirksiukas.gif
Šiaip ar taip kiekvienam pagal savo skonį
Atsakyti
Man tai graziausiai prie rudos tamsios tinka raudona . Šokoladinė + raudona thumbup.gif .Duoda ekstravagancijos...
Atsakyti
sveikos merginos,

kadangi dievas neapdovanojo manes fantazija ir ar dera ar ne, grazu ar nelabai galiu pasakyti tik realiai viskas pamaciusi, todel kreipiuosi i jus pagalbos. mano kambarys svelniai persikines - gelsvos spalvos, baldai tamsiai rudi. vis nesugalvoju kokios spalvos akcentais puosti si kambari. kokia spalva cia deretu labiausiai ????? g.gif g.gif g.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Daugybė variantų - nuo baltos, late, geltonos, žalsvos t.t. atspalvių, chaki, pilkos, juodai/baltos... žiūrint kokie 'elementai', ko norima
Atsakyti
Mes dazeme kambarius vis kitomis spalvomis-dukrytes rozine, musu miegamaji sodriai ruda, sveciu-pavasario zalumos, o koridorius smelio.Viskas tiko, isskyrus koridoriaus-zinojome, kad reikia 2-3kartus imti svelnesne spalva nei paleteje, tai persistengeme ir per daug nusviesinom blink.gif Dabar ner kur trauktis, nebera laiko dazyt naujai, po kokiu dveju meteliu perdazysim mirksiukas.gif
O baldus, kai turesim pinigeliu ir reikes pirkti, esu numaciusi tamsius,tada atsvies sviesias sienas.
Atsakyti
QUOTE(vidule @ 2006 01 08, 10:30)
Gavau dovanu tokia knyga"SPALVU TAIKYMAS INTERJERE".Tikrai nebloga ir tom kurios niekaip nenusprendzia kokia spalva issirinkti patarciau ja isigyti.Knygoje yra 200 ivairiu spalvu paleciu.Prie kiekvienos spalvu paletes yra paaiskinimas,koki kolorita ir nuotaika sukuria sios spalvos.Kas man patiko tai kad yra daug patarimu ir paaiskinimu kaip susikurti bendra interjero koncepcija ir baigiant apdailos detalemis.Tiek ivairiausiu deriniu pamaciau,kurie  thumbup.gif mane suzavejo.Toms kurios turi mylima spalva,prie tos spalvos yra patarimas kaip turetu atrodyti baldai,kokios saplvos turetu buti uzuolaidos,su kokiom spalvom dar patartina nudazyti kitas sienas.Man tai thumbup.gif .Varciau ir vis paletes dejau prie sienos,gime nauju minciu,kaip pamarginti savo kambarelius.

QUOTE(Artemidė @ 2006 01 09, 08:19)
Man dizainerė buvo porai dienų paskolinusi šią knygą, tai man ji labai  thumbup.gif  Norint kurti interjerą, tai kaip enciklopedija ja galima vadovautis.

turiu šią knygą, tikrai išties labai, labai gera thumbup.gif bet kadangi namie sienos jau išdažytos tai knyga jau nebereikalinga galėčiau parduoti už 30 lt. kainavo virš 50 lt. Kaune, bet galiu ir siųsti į kitus miestus 4u.gif
knyga labai geros būklės, ideali thumbup.gif kaip nauja thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, tikiuosi su klausimu pataikiau ten kur reikia ir isgirsiu jusu vertinimus 4u.gif

Taigi, niekaip nesugalvojam kaip uzbaigti siena prie duru. Norisi kazko idomsnio, gyvesnio, bet kad tiktu prie viso kambario...

Kambarys atrodo taip:
user posted image

O va cia tos durys, kurios liko neuztapetuotos
user posted image

Tapetai kambary:
user posted image

ir mes kolkas apsistojom ties situo variantu, deti kamstinius blokelius, bet nesu isitikinus ar atrodys graziai, tad laukiu jusu patarimu:
user posted image
Atsakyti
isdazyciau sviesia spalva, beveik balta . Tos kamstines nedeciau, labai jau marga ir ta kamstine ir tapetas. O ir telekas miske keistai ziuris tongue.gif
Atsakyti