Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

galiu pasakyti ---prie rudos dera visos spalvos ,tik kiekvienas mato derini pagal save ...man aplamai rudi baldai schmoll.gif per tamsu namuos tuos kur tokia spalva vyrauja .megstu svieses ,kontrasta ax.gif jau aplink ir taip niuru ,dar namie butu rudi baldai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2008 01 29, 14:40)
Sveikos mielosios. Labai atsiprasau jei kokia panasi tema buvo, tiesiog niekur neradau blush2.gif , tai teko uzvesti nauja.
Isirengineju svetaine. Nusipirkau minkstus svetaines baldus lb tamsiai rudus. Tai nusprendziau, kad sienos bus svelniai gelsvos, nors tokios spalvos ir nemegstu, o kilimas sviesiai rusvas, tiesiog, kad butu sviesu. Veliau nusipirkau sv ruda su juoda sekcija. Uzuolaidas su staltiese derinau taip pat prie visko, jos tokios kaip auksines. Rudos spalvos ir nemegstu, bet tiesiog gavosi taip, kad lb patiko baldai. Db reikia dazyti sienas ir pirkti kilima. Man taip viskas ruda,geltona, kad baisu  doh.gif , noriu kazko isaukiancio, visiskai kitokio, tik niekaip nesumastau ko. Galvoju, gal deretu sviesiai zalios i salotinuma sienos ir tamsiai zalias kilimas, o gal ka su raudona spalva paeksperimentuoti g.gif , jau neisnesa galva. Kambarys ganetinai tamsus, reikia kazko sviesaus. Patarkit brangiosios mamytes, kokias spalvas pasirinkti. thumbup.gif Dekoju is anksto. bigsmile.gif

Yra juostuotų(vingiais ) tapetų.Aš juos klijavau pakaitom su vientisos spalvos(raudonos).Gavosi ydomiai.
Atsakyti
Sveikos,
remontuojame kapitaliai buta ir priartejome prie etapo, kai reikia rinktis , kokiom spalvom dazyti, del miegamojo kaip ir apsisprendziau, noriu svelnia violetine spalva, o vat del virtuves, svetaines ir koridariaus, tai jau antra savaite galva lauzau. Kadangi pas mus visi sitie trys objektai su atvirais perejimais, tai spalvos tarp ju turi buti suderintos. Virtuves baldai pas mane bus baltai-juodi (grindu plyteles baltos irgi), svetainei noriu baldu tamsiai rudu ir sofkute raudona ir dar dadesiu gal kokiu pora raudonu akcentu, kaip uzuolaidos ir t.t.Tai dabar didelis klaustukas kokiom spalvom ar viena spalva dazyti g.gif . Dar viena siena koridoriaus , kuris eina link svetaines noreciau isdazyti tamsia spalva, ant kurios graziai ziuretusi paveikslai. Gal kas turi kokiu ideju 4u.gif , pilkos nenoriu, labai jau nyku, galvojau kaip latte spalvos, bet ji deretu prie batai juodos virtuves ir ant kiek sviesi ji turetu buti, o gal isvis kokie gelsva g.gif
Atsakyti
Tavo vietoj daryčiau visur baltą spalvą su rusvu atpalviu. Gelsva bus kaip skiedalas, negražu... O tą sieną, kur nori daryti tamsią, ją vieną tokią ir daryk. Pabrėš paveikslus ir neužtamsins likusios erdvės. Ją daryk kokio nors šalto atspalvio rudą. Tokią kaip Double Coffee priešais Vaikų pasaulį smile.gif Manau, kad labai skaniai turėtų žiūrėtis. Tuo labiau jei visas interjeras baltai juodai rudas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knoopke @ 2010 03 31, 14:18)
Tavo vietoj daryčiau visur baltą spalvą su rusvu atpalviu. Gelsva bus kaip skiedalas, negražu... O tą sieną, kur nori daryti tamsią, ją vieną tokią ir daryk. Pabrėš paveikslus ir neužtamsins likusios erdvės. Ją daryk kokio nors šalto atspalvio rudą. Tokią kaip Double Coffee priešais Vaikų pasaulį smile.gif Manau, kad labai skaniai turėtų žiūrėtis. Tuo labiau jei visas interjeras baltai juodai rudas  thumbup.gif

Ačiū už patarimą, aš kaip tik labiau ir linkau į šitą neutralią splavą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 02 27, 13:52)
turiu šią knygą, tikrai išties labai, labai gera  thumbup.gif  bet kadangi namie sienos jau išdažytos tai knyga jau nebereikalinga galėčiau parduoti už 30 lt. kainavo virš 50 lt. Kaune, bet galiu ir siųsti į kitus miestus  4u.gif
knyga labai geros būklės, ideali  thumbup.gif  kaip nauja  thumbup.gif

ar dar turit knyga?
Atsakyti
kadangi esu pabuvusi mama ir visa laika atbuvau prie pasteliniu spalvu ,tai dabar remontas i pabaiga ir jau dazysim sienas .tai ryskias spalvas (bet nerekiancias)visuose namuose planuoju daryti .antrame aukste viena didele siena sugalvojau --noriu dideliu ryskiu aguonu ---fototapetu tokio dydzio nera ,tai jei negausiu ,tada pies man ant sienos dailininkas ...
Atsakyti
Pažiūrėjus pavyzdžius nete, supratau, kad ruda/rusva/persikinė yra išsigelbėjimas. Jaučiu 90proc. matytų foto būtent šių spalvų. Mes svarstom dėl svetainės, apie 18kv. Dažniausiai pavyzdžiuose didelės erdvės, tai jose ir juoda gražiai atrodo biggrin.gif Aš linkstu prie žasvos-rudos ar žalsvos-pilkos atspalvių, tik va tada su sienų/grindų/lubų spalvom reik laužyt galvą. Baltai sienų nedažysim. Ir apskritai, ar tokios spalvos nemažintų erdvės... Nemėgstu mirgu margu, bet jau persikais ir smėliu apsikraut nesinori biggrin.gif Gal galėtumėt rekomenduot psl grynai spalvinių sprendimų?
Atsakyti
tikiuosi tai nebus suprasta kaip reklama, bet apie spalvas tikrai geru ideju ir patarimu galima rasti knygoje "spalvu taikymas interjere" (Anna Starma).
nusipirkom po litra dazu pabandymui, kita savaite bandysim, jau kaip laukiu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
gali paziureti cia gal pades spalvu derinime ir dar cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 24 balandžio 2010 - 15:25
Sveiki. Gal galit patarti kokiom spalvom dažyti miegamąjį? Jame dar ir kompiuteris stovės. Per daug ryškių spalvų nenoriu. Ką patartumėt? salioną planuoju daryt salotinės spalvos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sintija69 @ 2010 05 04, 17:08)
Sveiki. Gal galit patarti kokiom spalvom dažyti miegamąjį? Jame dar ir kompiuteris stovės. Per daug ryškių spalvų nenoriu. Ką patartumėt? salioną planuoju daryt salotinės spalvos... smile.gif

maciau alyvini miegama wub.gif labai patiko ir neyprasta...

user posted image cia tai sodri spalva

bet man tai faina spalva tokia ...
Atsakyti