Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Temidė @ 2010 06 25, 20:24)
Kambarys gali būti bet koks. Toks, koks patiktų Jums ir kuriame Jūs gerai jaustumėtės. Aš taip pat norėjau sūnui juodai balto tapeto, bet jis kategoriškai paprieštaravo ir pats išsirinko sau spalvas, bei visas kitas detales. Jam taip gražu, tad man juo labiau.
O derinys juoda-balta-raudona, nėra toks ir blogas. Nežiūrėkit į mano įkeltą paveikslėlį. Jame pats tapetas ''sunkus'', ne jaunuolio kambariui visai.

Nesvarbu kaip atrodytų, man ir juoda siena gražu, bet šito negaliu sau leisti... Tikrai išprotėčiau biggrin.gif

Tai gal ir nieko tas zebras rolleyes.gif Ačiū už pagalbą ir pastangas 4u.gif

o gal žinote kokia gerą programą, kur būtų galima 'pasigaminti' kambarį su spalvom ir pažiūrėti maždaug?
Nes spec, temoje nelabai ką radau, o gal jūs taip netyčia žinote? rolleyes.gif
Atsakyti
Nemokamos programos yra ribotų galimybių, bet pradiniam vaizdui susidaryti gal ir nieko
čia
Kambarys
Atsakyti
Prašau patarimo. 4u.gif
Kokios spalvos sienos tiktų jei baldai šviesūs, minkšta dalis - pilka? Mąstau apie dramblio kaulo ir vieną sieną prie minkštos dalies alyvuogių. Ar tiktų? g.gif 4u.gif Mėgstamos spalvos - šviesos - visi gelsvos tonai ir šviesūs žalios tonai.
Atsakyti
Norėčiau pasiteirauti renkantis baldų (būtent miegamojo)spalvą į ką reiktų atkreipti dėmesį: grindų, durų ar sienų spalvą. Jei sienos žalios, grindys ąžuolo-uosio parketas, durys uosio faneruotė ar tiktų balinto ąžuolo miegamasis... ačiū
Miegamasis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 28 birželio 2010 - 14:41
gal kokiu ideju mesteltumet svetainei derinant ruda ir raudona spalvas. Stilius moderni klasika. Gal toks derinukas isvis negalimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle.L @ 2010 07 10, 10:18)
gal kokiu ideju mesteltumet svetainei derinant ruda ir raudona spalvas. Stilius moderni klasika. Gal toks derinukas isvis negalimas  g.gif

O kodėl negalimas? Manu, kad labai neblogai būtų. Juk nebūtina sienas dažyti, galima tas spalvas derinti pasirenkant užuolaidas, baldus, kilimėlius ir kitas detales.

http://www.latestpsp...m-Designs-3.jpg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 06 28, 15:31)
Norėčiau pasiteirauti renkantis baldų (būtent miegamojo)spalvą į ką reiktų atkreipti dėmesį: grindų, durų ar sienų spalvą. Jei sienos žalios, grindys ąžuolo-uosio parketas, durys uosio faneruotė ar tiktų balinto ąžuolo miegamasis... ačiū
Miegamasis

Mano vaiko kambario siena zalia, puikiai tinka balinto uosio ir rudos LMDplokstes baldai, (na pas mane grindys gerokai sviesesnes nei pas jus)
http://public.fotki....mplektas-i.html
Papildyta:
QUOTE(Egle.L @ 2010 07 10, 11:18)
gal kokiu ideju mesteltumet svetainei derinant ruda ir raudona spalvas. Stilius moderni klasika. Gal toks derinukas isvis negalimas  g.gif

Saliono siena pas mane bordo, tai net kitokiu baldu kaip tamsiai rudu neisivaizduoju schmoll.gif o vat detales, tokios kaip geliu vazonai, puikiai tinka kreminiai-balksvi-balti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 07 10, 14:56)
Saliono siena pas mane bordo, tai net kitokiu baldu kaip tamsiai rudu neisivaizduoju  schmoll.gif o vat detales, tokios kaip geliu vazonai, puikiai tinka kreminiai-balksvi-balti thumbup.gif

visas mano galvos rupestis sienu spalvos doh.gif grindys pas mane dvieju spalvu balksvos ir tamsiau rudos (plyteles ir mediena), baldai sokoladinai ir kreminiai. Aksesuarus (paveikslai, sviestuvai) planuoju raudonus, o vat ka su sienom daryti tai niekaip neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
grazus derinukai paziurekit galima rasti idomiu ideju

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 31 rugpjūčio 2010 - 23:49
sveiki 4u.gif kaip manote kokei baldai tiktu prie sitokio bambario: 3sienos baltos, o viena tamsoka violetine? prasau patarimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2010 10 05, 14:18)
sveiki  4u.gif  kaip manote kokei baldai tiktu prie sitokio bambario: 3sienos baltos, o viena tamsoka violetine? prasau patarimo  mirksiukas.gif

Aš daryčiau ne baltas sienas, o pvz dramblio kaulo ax.gif ir tą tamsoką skyvos arba baklažano.
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2010 10 05, 14:18)
sveiki  4u.gif  kaip manote kokei baldai tiktu prie sitokio bambario: 3sienos baltos, o viena tamsoka violetine? prasau patarimo  mirksiukas.gif

Internete tai radau pavyzdžių, kad prie violetinės sienos derinami baltos spalvos baldai, o prie baltos - violetinė minkšta dalis.Bet tai gal šiek tiek monotoniška, nebent įvairių violetinės spalvos atspalvių reiktų paieškoti...
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti