QUOTE(Simonne @ 2010 06 24, 17:34)
Cia tik nuomone

: labai sviesios spalvos tapetai, be jokiu rastu ir pan. ryskius akcentus galima kurti baldais, paveikslais ar kitais aksesuarais. Man paciai labai patinka fototapetai, bet laaabai sunku juos priderinti interjere (vaizdai nuostabus, bet labai keistai atrodo kartu su baldais

) as rinkciaus pasirinktu sviesiu tapetu atspalvio tapetus su kokiu nors israiskingesniu rastu

, jei paryskinti ta siena. Bet negi ten bus tik sofa-lova

jei daugiau baldu siulyciau rinktis sviesias vienodas sienas
P.s. tamsiai rudi baldai atspindes visas dulkes, ar kaciu ir sunu plaukus ir pan. Jei tai Jums ne kliutis...

Sekmes
Papildyta:
Del fototapetu:
artideja.lt, galima ir norima foto (geros kokybes) padaryti fototapetu, bet cia jau finansines galimybes
Tai dėl to ir nedėsiu ryškių tapetų, matyt dramblio kaulo

o va kambarį 'marginsiu' ar pagalvėlėmis ar kitais aksesuarais, nes juos galėsiu keisti, o va tapetai jau ilgaamžiai...
Aš fototapetą nedėsiu gamtos vaizdų, manau gal dėti juoda-baltą fototapetą ir tada sienas kažkokias į baltumą. Bet, kad jie ir brangūs
Vistiek tikrai noriu fototapeto, nes kažko orginalesnio, nematyto noriu... Jau tos raštuotos sienos pabodusios

ir fototapetai iš senukų išviso patyliu
p.s nu vat noriu tamsesnių rudų ir viskas
Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2010 06 25, 11:02)
kai sedesite ant sofkes, tapetas bus uz nugaros, taip kad jis jusu tikrai nenuvargins
Mano salione priesakine siena bordo - aviete

ziuriu ir kaifuoju, jau 2 metai, dar nepavargau
buvo ziema galimybe keisti i kita (siltinom siena), bet vel susiradau kur tokius pat tapetus gauti
Aš kalbu apie visas sienas, - kad nenoriu ryškių tapetų. Ta viena kur virš sofos(fototapetas) gali būti ryškesnis.