Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

PADĖKIT unsure.gif jau galva plyšta... įrenginėju savo kambarį, o net neįsivaizduoju, kokius tapetus dėt... Žinau, kad tik norėsiu baldų tamsiai rudų... Ir vieną sieną, kurioje būtų sofa-lova daryčiau su fototapetu, bet irgi nenumanau kokiu schmoll.gif ryškių spalvų tapetų nenoriu, kad nevargintu ir į depresiją dar labiau nevarytų... smile.gif prašau, patarkit ką nors supermama.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Young: 24 birželio 2010 - 15:39
QUOTE(Young @ 2010 06 24, 17:38)
PADĖKIT unsure.gif jau galva plyšta... įrenginėju savo kambarį, o net neįsivaizduoju, kokius tapetus dėt... Žinau, kad tik norėsiu baldų tamsiai rudų... Ir vieną sieną, kurioje būtų sofa-lova daryčiau su fototapetu, bet irgi nenumanau kokiu schmoll.gif ryškių spalvų tapetų nenoriu, kad nevargintu ir į depresiją dar labiau nevarytų...  smile.gif prašau, patarkit ką nors supermama.gif

Cia tik nuomone 4u.gif : labai sviesios spalvos tapetai, be jokiu rastu ir pan. ryskius akcentus galima kurti baldais, paveikslais ar kitais aksesuarais. Man paciai labai patinka fototapetai, bet laaabai sunku juos priderinti interjere (vaizdai nuostabus, bet labai keistai atrodo kartu su baldais ax.gif ) as rinkciaus pasirinktu sviesiu tapetu atspalvio tapetus su kokiu nors israiskingesniu rastu 4u.gif , jei paryskinti ta siena. Bet negi ten bus tik sofa-lova blush2.gif jei daugiau baldu siulyciau rinktis sviesias vienodas sienas 4u.gif

P.s. tamsiai rudi baldai atspindes visas dulkes, ar kaciu ir sunu plaukus ir pan. Jei tai Jums ne kliutis... mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif
Papildyta:
Del fototapetu:
artideja.lt, galima ir norima foto (geros kokybes) padaryti fototapetu, bet cia jau finansines galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2010 06 24, 16:38)
PADĖKIT unsure.gif jau galva plyšta... įrenginėju savo kambarį, o net neįsivaizduoju, kokius tapetus dėt... Žinau, kad tik norėsiu baldų tamsiai rudų... Ir vieną sieną, kurioje būtų sofa-lova daryčiau su fototapetu, bet irgi nenumanau kokiu schmoll.gif ryškių spalvų tapetų nenoriu, kad nevargintu ir į depresiją dar labiau nevarytų...  smile.gif prašau, patarkit ką nors supermama.gif

kai sedesite ant sofkes, tapetas bus uz nugaros, taip kad jis jusu tikrai nenuvargins mirksiukas.gif
Mano salione priesakine siena bordo - aviete thumbup.gif ziuriu ir kaifuoju, jau 2 metai, dar nepavargau smile.gif
buvo ziema galimybe keisti i kita (siltinom siena), bet vel susiradau kur tokius pat tapetus gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 06 24, 17:34)
Cia tik nuomone  4u.gif : labai sviesios spalvos tapetai, be jokiu rastu ir pan. ryskius akcentus galima kurti baldais, paveikslais ar kitais aksesuarais. Man paciai labai patinka fototapetai, bet laaabai sunku juos priderinti interjere (vaizdai nuostabus, bet labai keistai atrodo kartu su baldais  ax.gif ) as rinkciaus pasirinktu sviesiu tapetu atspalvio tapetus su kokiu nors israiskingesniu rastu  4u.gif , jei paryskinti ta siena. Bet negi ten bus tik sofa-lova  blush2.gif  jei daugiau baldu siulyciau rinktis sviesias vienodas sienas  4u.gif

P.s. tamsiai rudi baldai atspindes visas dulkes, ar kaciu ir sunu plaukus ir pan. Jei tai Jums ne kliutis...  mirksiukas.gif  Sekmes  4u.gif
Papildyta:
Del fototapetu:
artideja.lt, galima ir norima foto (geros kokybes) padaryti fototapetu, bet cia jau finansines galimybes  mirksiukas.gif

Tai dėl to ir nedėsiu ryškių tapetų, matyt dramblio kaulo g.gif o va kambarį 'marginsiu' ar pagalvėlėmis ar kitais aksesuarais, nes juos galėsiu keisti, o va tapetai jau ilgaamžiai...
Aš fototapetą nedėsiu gamtos vaizdų, manau gal dėti juoda-baltą fototapetą ir tada sienas kažkokias į baltumą. Bet, kad jie ir brangūs unsure.gif
Vistiek tikrai noriu fototapeto, nes kažko orginalesnio, nematyto noriu... Jau tos raštuotos sienos pabodusios schmoll.gif ir fototapetai iš senukų išviso patyliu doh.gif

p.s nu vat noriu tamsesnių rudų ir viskas tongue.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2010 06 25, 11:02)
kai sedesite ant sofkes, tapetas bus uz nugaros, taip kad jis jusu tikrai nenuvargins  mirksiukas.gif
Mano salione priesakine siena bordo - aviete  thumbup.gif ziuriu ir kaifuoju, jau 2 metai, dar nepavargau  smile.gif
buvo ziema galimybe keisti i kita (siltinom siena), bet vel susiradau kur tokius pat tapetus gauti  smile.gif

Aš kalbu apie visas sienas, - kad nenoriu ryškių tapetų. Ta viena kur virš sofos(fototapetas) gali būti ryškesnis.
Atsakyti
Oi ka daryt ka daryt frusty.gif help.gif mastau.gif

man labai gražus fototapetas su zebru, bet jau sofa-lova turetų būt balta arba juoda, ir netiktų spalvotos pagalvelės ir kiti spalvoti aksesuarai... Taip norėčiau ryškios lovos... Gal išviso nedėti to fototapeto... brangu ir niekaip neina suderint... KĄ DARYTI?? cry.gif
Atsakyti
O foto kambario neturite?
Atsakyti
O kam reikia? blink.gif blink.gif
Paprastas kvadratinis kambarys, jis dar tik aptinkuotas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2010 06 25, 18:47)
O kam reikia?  blink.gif  blink.gif
Paprastas kvadratinis kambarys, jis dar tik aptinkuotas.  mirksiukas.gif

Na, maniau gal kaip nors zonuotas kambarys. Jei tiesiog lygios sienos ir lubos, tai prie juodai balto tapeto tikrai tinka ir ryški lova.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 06 25, 19:52)
Na, maniau gal kaip nors zonuotas kambarys. Jei tiesiog lygios sienos ir lubos, tai prie juodai balto tapeto tikrai tinka ir ryški lova.

Kas tas zonuotas? blush2.gif doh.gif Tai lygios, lygios o kaip kitaip? unsure.gif
Na kažin kaip atrodys... sakykim toks: http://www.artidea.l...ke?show_id=5139
Atsakyti
Tai prie tokio tapeto tikrai tinka ryški lova. Ji gali būti pagrindinis akcentas kambaryje. Tik pasirinkite spalvą, kurią ''įvesite'' papildomai prie juodos ir baltos.
Čia tik pavyzdys, kaip atrodo raudona lova juodai baltame fone.
Bet tiks bet kuri kita Jums patinkanti spalva - oranžinė, ryškiai žalia ir pan.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 06 25, 20:03)
Tai prie tokio tapeto tikrai tinka ryški lova. Ji gali būti pagrindinis akcentas kambaryje. Tik pasirinkite spalvą, kurią ''įvesite'' papildomai prie juodos ir baltos.
Čia tik pavyzdys, kaip atrodo raudona lova juodai baltame fone.
Bet tiks bet kuri kita Jums patinkanti spalva - oranžinė, ryškiai žalia ir pan.

Būtent ir žadėjau daryti juoda-balta-raudona lotuliukas.gif doh.gif bet čia buvo minutės užgaida, nes tokios spalvos tikrai mane nuvarytų į depresiją rolleyes.gif Vientik tą foto pamačius pašiurpau unsure.gif

Manau norėčiau violetinės arba žalios spalvos sofos-lovos, bet klausimas ar rasiu tokios spalvos ir dar kad būtų sofa ir išsitiestų... g.gif

Bet ar galėtų būti kambarys juodas/baltas ir violetinė su žalia... ?

Nu bet ir galvosukiai... galva plyšta wacko.gif wacko.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2010 06 25, 19:08)
Bet ar galėtų būti kambarys juodas/baltas ir violetinė su žalia... ?

Nu bet ir galvosukiai... galva plyšta wacko.gif  wacko.gif  gun_bandana.gif

Kambarys gali būti bet koks. Toks, koks patiktų Jums ir kuriame Jūs gerai jaustumėtės. Aš taip pat norėjau sūnui juodai balto tapeto, bet jis kategoriškai paprieštaravo ir pats išsirinko sau spalvas, bei visas kitas detales. Jam taip gražu, tad man juo labiau.
O derinys juoda-balta-raudona, nėra toks ir blogas. Nežiūrėkit į mano įkeltą paveikslėlį. Jame pats tapetas ''sunkus'', ne jaunuolio kambariui visai.
Raudona -juoda-balta gali atrodyti ir taip
user posted image
Atsakyti