PADĖKIT
jau galva plyšta... įrenginėju savo kambarį, o net neįsivaizduoju, kokius tapetus dėt... Žinau, kad tik norėsiu baldų tamsiai rudų... Ir vieną sieną, kurioje būtų sofa-lova daryčiau su fototapetu, bet irgi nenumanau kokiu
ryškių spalvų tapetų nenoriu, kad nevargintu ir į depresiją dar labiau nevarytų...
prašau, patarkit ką nors
QUOTE(Young @ 2010 06 24, 17:38)
PADĖKIT
jau galva plyšta... įrenginėju savo kambarį, o net neįsivaizduoju, kokius tapetus dėt... Žinau, kad tik norėsiu baldų tamsiai rudų... Ir vieną sieną, kurioje būtų sofa-lova daryčiau su fototapetu, bet irgi nenumanau kokiu
ryškių spalvų tapetų nenoriu, kad nevargintu ir į depresiją dar labiau nevarytų...
prašau, patarkit ką nors 
Cia tik nuomone
P.s. tamsiai rudi baldai atspindes visas dulkes, ar kaciu ir sunu plaukus ir pan. Jei tai Jums ne kliutis...
Papildyta:
Del fototapetu:
artideja.lt, galima ir norima foto (geros kokybes) padaryti fototapetu, bet cia jau finansines galimybes
QUOTE(Young @ 2010 06 24, 16:38)
PADĖKIT
prašau, patarkit ką nors 
kai sedesite ant sofkes, tapetas bus uz nugaros, taip kad jis jusu tikrai nenuvargins
Mano salione priesakine siena bordo - aviete
buvo ziema galimybe keisti i kita (siltinom siena), bet vel susiradau kur tokius pat tapetus gauti
QUOTE(Simonne @ 2010 06 24, 17:34)
Cia tik nuomone
: labai sviesios spalvos tapetai, be jokiu rastu ir pan. ryskius akcentus galima kurti baldais, paveikslais ar kitais aksesuarais. Man paciai labai patinka fototapetai, bet laaabai sunku juos priderinti interjere (vaizdai nuostabus, bet labai keistai atrodo kartu su baldais
) as rinkciaus pasirinktu sviesiu tapetu atspalvio tapetus su kokiu nors israiskingesniu rastu
, jei paryskinti ta siena. Bet negi ten bus tik sofa-lova
jei daugiau baldu siulyciau rinktis sviesias vienodas sienas
P.s. tamsiai rudi baldai atspindes visas dulkes, ar kaciu ir sunu plaukus ir pan. Jei tai Jums ne kliutis...
Sekmes 
Papildyta:
Del fototapetu:
artideja.lt, galima ir norima foto (geros kokybes) padaryti fototapetu, bet cia jau finansines galimybes
Papildyta:
Del fototapetu:
Tai dėl to ir nedėsiu ryškių tapetų, matyt dramblio kaulo
Aš fototapetą nedėsiu gamtos vaizdų, manau gal dėti juoda-baltą fototapetą ir tada sienas kažkokias į baltumą. Bet, kad jie ir brangūs
Vistiek tikrai noriu fototapeto, nes kažko orginalesnio, nematyto noriu... Jau tos raštuotos sienos pabodusios
p.s nu vat noriu tamsesnių rudų ir viskas
Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2010 06 25, 11:02)
kai sedesite ant sofkes, tapetas bus uz nugaros, taip kad jis jusu tikrai nenuvargins
ziuriu ir kaifuoju, jau 2 metai, dar nepavargau
buvo ziema galimybe keisti i kita (siltinom siena), bet vel susiradau kur tokius pat tapetus gauti
Aš kalbu apie visas sienas, - kad nenoriu ryškių tapetų. Ta viena kur virš sofos(fototapetas) gali būti ryškesnis.
Oi ka daryt ka daryt
man labai gražus fototapetas su zebru, bet jau sofa-lova turetų būt balta arba juoda, ir netiktų spalvotos pagalvelės ir kiti spalvoti aksesuarai... Taip norėčiau ryškios lovos... Gal išviso nedėti to fototapeto... brangu ir niekaip neina suderint... KĄ DARYTI??
man labai gražus fototapetas su zebru, bet jau sofa-lova turetų būt balta arba juoda, ir netiktų spalvotos pagalvelės ir kiti spalvoti aksesuarai... Taip norėčiau ryškios lovos... Gal išviso nedėti to fototapeto... brangu ir niekaip neina suderint... KĄ DARYTI??
O foto kambario neturite?
O kam reikia?
Paprastas kvadratinis kambarys, jis dar tik aptinkuotas.
Paprastas kvadratinis kambarys, jis dar tik aptinkuotas.
QUOTE(Young @ 2010 06 25, 18:47)
Na, maniau gal kaip nors zonuotas kambarys. Jei tiesiog lygios sienos ir lubos, tai prie juodai balto tapeto tikrai tinka ir ryški lova.
QUOTE(Temidė @ 2010 06 25, 19:52)
Na, maniau gal kaip nors zonuotas kambarys. Jei tiesiog lygios sienos ir lubos, tai prie juodai balto tapeto tikrai tinka ir ryški lova.
Kas tas zonuotas?
Na kažin kaip atrodys... sakykim toks: http://www.artidea.l...ke?show_id=5139
Tai prie tokio tapeto tikrai tinka ryški lova. Ji gali būti pagrindinis akcentas kambaryje. Tik pasirinkite spalvą, kurią ''įvesite'' papildomai prie juodos ir baltos.
Čia tik pavyzdys, kaip atrodo raudona lova juodai baltame fone.
Bet tiks bet kuri kita Jums patinkanti spalva - oranžinė, ryškiai žalia ir pan.
QUOTE(Temidė @ 2010 06 25, 20:03)
Tai prie tokio tapeto tikrai tinka ryški lova. Ji gali būti pagrindinis akcentas kambaryje. Tik pasirinkite spalvą, kurią ''įvesite'' papildomai prie juodos ir baltos.
Būtent ir žadėjau daryti juoda-balta-raudona
Manau norėčiau violetinės arba žalios spalvos sofos-lovos, bet klausimas ar rasiu tokios spalvos ir dar kad būtų sofa ir išsitiestų...
Bet ar galėtų būti kambarys juodas/baltas ir violetinė su žalia... ?
Nu bet ir galvosukiai... galva plyšta
QUOTE(Young @ 2010 06 25, 19:08)
Bet ar galėtų būti kambarys juodas/baltas ir violetinė su žalia... ?

Kambarys gali būti bet koks. Toks, koks patiktų Jums ir kuriame Jūs gerai jaustumėtės. Aš taip pat norėjau sūnui juodai balto tapeto, bet jis kategoriškai paprieštaravo ir pats išsirinko sau spalvas, bei visas kitas detales. Jam taip gražu, tad man juo labiau.
O derinys juoda-balta-raudona, nėra toks ir blogas. Nežiūrėkit į mano įkeltą paveikslėlį. Jame pats tapetas ''sunkus'', ne jaunuolio kambariui visai.
Raudona -juoda-balta gali atrodyti ir taip