Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Temidė @ 2010 10 25, 10:56)
Pas mane svetainėje blizgūs lakuoti šampaninės spalvos baldai. Virtuvėje kapučino spalvos.Atrodo labai gražiai. Norėjau ir vaikų kambaryje dėti kažką panašaus, bet vien dėl kelis kartus didesnės nei įprastos plokštės kainos tos minties atsisakiau.

Sveika,

gal galetum nuotraukele virtuvves savo ikelt? As taip pat planuoju daryt blizgius lakuotus baldus virtuveje dramblio kaulo ar sampano spalvos. Ar praktiska? ar labai daug valymo? sako, kad tokie pavirsiai labai raizosi ir neatsparus smugiams (bet mes nesispardom, nepjaustom ant dureliu ir t.t. turim du vaikucius, bet jie irgi gan padoriai elgiasi)? O gal galetumet parasyt kur daretes virt baldu komplekta ir ar viskas sklandziai ejosi su gamyba ir pan. ?

LAbai dekoju is anksto
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 12 02, 16:09)
Sveika,

gal galetum nuotraukele virtuvves savo ikelt? As taip pat planuoju daryt blizgius lakuotus baldus virtuveje dramblio kaulo ar sampano spalvos. Ar praktiska? ar labai daug valymo? sako, kad tokie pavirsiai labai raizosi ir neatsparus smugiams (bet mes nesispardom, nepjaustom ant dureliu ir t.t. turim du vaikucius, bet jie irgi gan padoriai elgiasi)? O gal galetumet parasyt kur daretes virt baldu komplekta ir ar viskas sklandziai ejosi su gamyba ir pan. ?

LAbai dekoju is anksto

Dar turiu klausimeli visoms suprantancioms apie dizaina - ar prie blizgiu (dazyta -lakuota) fasadu virtuveje, tiks azuolo spalvos stalvirsis? Patarkit, nes girdejau tokia nuomone, kad tipo tas blizgus fasadas - tai labai modernu, o va stai medzio (laminatas ar koks jis ten buna) stalvirsis jau senoviska ir labai nederes. Ka manot? Ir dar - virtuveje bus valgomasis - ten bus azuolinis stalas ir kedes. Kaip azuolin stala suderint su komplektu? koki stalvirsi det? Sienos bus gal vaniles spalvos/dramblio kaulo ar pan. Plyteles kazkokias i tarpa tarp spinteliu klijuosim. Gal galit patart kokiaas? kokia spalva?

Dekui uz nuomones ir patarimus is anksto
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute26 @ 2010 12 29, 11:02)
Dar turiu klausimeli visoms suprantancioms apie dizaina - ar prie blizgiu (dazyta -lakuota) fasadu virtuveje, tiks azuolo spalvos stalvirsis? Patarkit, nes girdejau tokia nuomone, kad tipo tas blizgus fasadas - tai labai modernu, o va stai medzio (laminatas ar koks jis ten buna) stalvirsis jau senoviska ir labai nederes. Ka manot? Ir dar - virtuveje bus valgomasis - ten bus azuolinis stalas ir kedes. Kaip azuolin stala suderint su komplektu? koki stalvirsi det? Sienos bus gal vaniles spalvos/dramblio kaulo ar pan. Plyteles kazkokias i tarpa tarp spinteliu klijuosim. Gal galit patart kokiaas? kokia spalva?

Dekui uz nuomones ir patarimus is anksto

Maciau toki - pasakisko grozio! bent jau man ax.gif as maciau sampano spalvos spinteles su azuolo/jo imitacija stalvirsiu. taip pat planuoju medines kedes, grindu plyteles sviesios/kremines spalvos, sienos labai skiestos balintos kavos atspalvio.
atrodo moderniai, bet elegantiskai.
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2010 11 04, 00:23)
Gera tema  4u.gif
gal galėsite patarti, laukiamės sūnaus ir didžiulė dilema kaip dažyti jo kambarį? kaip tik įrenginėjame, nesinori žydrų tonų, kambarys gan nemažas, didelis langas, antrame aukšte, tad lubos vienoje pusėje žemėja (žemiausioje vietoje vistiek apie 2 metrai aukščio), kitur lubos aukščiau. Galvoju gal vieną sieną tapetuoti kokiais vaikiškais meškučiais o kitas sienas.. na net nežinau, pasimetę labai, o jau dažus šiomis dienomis reikia užsakinėti  ax.gif

Tikrai nebūtina berniuko kamabrį dažyti žydrai. Galima žalsvai, kreminės spalvos, smėlio spalvos tonais, net ir geltonai. O kodėl gi ne? Juk tai mažo vaiko kambarys- jis turi linksmas ir kelti gerase mocijas tiek vaikui, tiek tėvams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2010 12 29, 19:40)
Maciau toki - pasakisko grozio! bent jau man  ax.gif as maciau sampano spalvos spinteles su azuolo/jo imitacija stalvirsiu. taip pat planuoju medines kedes, grindu plyteles sviesios/kremines spalvos, sienos labai skiestos balintos kavos atspalvio.
atrodo moderniai, bet elegantiskai.

Labai dekui uz nuomone. Smagu, kad ir dar kazkam taip atrodo, kad toks derinys yra grazu. Kai baigsit savo virtuve, jei dar neturit,idekit nuoraukele. Dekoju is anksto.

Gera pasidziaugt pavykusiu rezultatu. KAzkodel neabejoju kad jusu virtuve tikrai bus vykusi.

rolleyes.gif
Atsakyti
Na, lendu ir aš į šią temą su patarimo prašymu:) Atsikraustėme į senelių namą ir po truputį viską keičiam, šiuo metu noriu pertvarkyti vieną kambariuką, kuriame praleidžiame didžiąją dalį laiko, turiu galybe idėjų, minčių, jų nestokojau niekad, tačiau šį kartą pasimečiau spalvų derinimame... g.gif
Kokios splavos tiktų prie tokios sienų splavos?

user posted image

Nei šiokia, nei tokia žalsva spalva, noriu vieną sieną nudažyti intensyvesne spalva, tik nebežinau, kas tiktų.. Labai norėjau kažko iš ciklameno, baklažano spalvos (man imponuoja ryškus interjeras). O gal tiktų balta? Ryškų interjera sukurti galima ir detalėmis, kambaryje tamsios rudos spalvos kampas su violetinės splavos siūliuku smile.gif

Orientacijai įkeliu foto interjero, kurio stilius man maždaug patinka smile.gif

user posted image

Ačiūsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sju00 @ 2011 05 17, 11:34)
Na, lendu ir aš į šią temą su patarimo prašymu:)
Orientacijai įkeliu foto interjero, kurio stilius man maždaug patinka smile.gif
Ačiūsmile.gif

Aš irgi mėgstu ryškias linksmas spalvas. Tik kiek žiūrinėjau, tai linksmumą sukuria ne sienų ar grindų spalva, jos visad tokios neutralios, šviesios, bet tikrai neryškios. O įvairios detalės, kaip ir jūsų pateiktoj foto. Sienų ir grindų spalva tikrai rami. O vat Šviestuvai, pagalvėlės, užuolaidos, kilimas jie yra gana ryškus, ir sukuria tą visą linksmumą smile.gif
O jūsų tos sienos spalva tai tokia nedėkinga, mano akiai žiūrint wink.gif Mano nuomone, jei sienos tokios intensyvios, tai tada visi baldai ir kitos smulkmės turėtų būti ramūs.

Atsakyti
man pastelinės spalvos gražu 4u.gif
Atsakyti
Atbėgu ir aš prašydama patarimo. Remontuojam vieno kambario butuką, erdvė pakankamai maža, tad norėtųsi ją bent optiškai praplėsti dažant sienas šviesiai. Bėda, kad niekaip neišsirenku spalvos. Labai patinka skandinaviškas stilius (t.y. baltos sienos), bet mūsiški baldai pakankamai ryškūs (lova aplesino spalvos su gelsvom detalėm, spinta tokio oranžinio atspalvio irgi, dar nemažai buko spalvos baldelių). Tai galvoju, kad jei sienas nudažysim baltai, baldų spalva taps tiesiog "rėkianti"... Gal ką parekomenduotumėt tokiu atveju? Kokios spalvos atspalviai geriau atrodytų? 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Patarkit.
Langai i siaure. Gyventojai - jaunuoliai (mergaite ir berniukas).
Kambarys atiduotas svetaine, tad langas kaip svetaines biggrin.gif
kokiom spalvom dazyti?
siuo metu geltona, bet jau atsibodo.
gal skirtingom? tada klausimas kokiom?
gal dryziais? o kokiais?
labai aciu, jeigu kas pades 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos norėčiau pasitart su jumis biggrin.gif virtuvė šviesiai rudos spalvos virtuvinis, šaldytuvas pilkos spalvos, labai nedidukė norėčiau paididnti jos erdvę tai niekaip neapsisprendžiu ar baltai dažyt ar švelne alyvine? g.gif ar tiktų alyvinė prie tokių baldų, tiesa šalia svetainė ir ji yra gelsvai žalsvų atspalvių bigsmile.gif
Tai kaip manot mane labiau traukia balta ir šviesiau atrodytų rolleyes.gif bet ir alyvinė švelnei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2011 07 03, 20:29)
4u.gif sveikos norėčiau pasitart su jumis  biggrin.gif virtuvė šviesiai rudos spalvos virtuvinis, šaldytuvas pilkos spalvos, labai nedidukė norėčiau paididnti jos erdvę tai niekaip neapsisprendžiu ar baltai dažyt ar švelne alyvine? g.gif ar tiktų alyvinė prie tokių baldų, tiesa šalia svetainė ir ji yra gelsvai žalsvų atspalvių bigsmile.gif
Tai kaip manot mane labiau traukia balta ir šviesiau atrodytų rolleyes.gif bet ir alyvinė švelnei wub.gif

manyčiau balta, man gražu baltos virtuvės, labai tvarkingai atrodo.. O alkyvinė man kažkaip virtuvei nelabai schmoll.gif
Atsakyti