QUOTE(ronikea @ 2012 01 09, 17:44)
Grindys šviesios.
Baldai; (beje, virtuvinės spintelės irgi iš tokių pat plokščių). Miegamasis man labai patinka, jaukus.
Tai manau, poros spalvų namuose užtenka. Svarbu tik nepersistengti

visiškai sutinku su jumis, kas per daug tampa nebeskoninga..
pas mus namuose taip pat dominuoja tik dvi spalvos, tai balta ir šokoladinė.. džiaugiuosi, kad miegamojo viena siena nudažėm šokolado spalva o ne vyšnios, dabar liux atrodo..

man jūsų imestoje nuorodoje, grindys atvirkščiai labai nejaukiai atrodo ( kaip miegamam ) ir vaizda gadina, kažkaip nesižiūri..
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2012 06 29, 15:34)
Ar baldus norite derinti prie esamu sienu
Pradedate ne nuo to galo...
Pirma issirinkite jums grazius ir prieinamus baldus: minksta dali ir derancia prie jos sekcija, o tik veliau galvokite apie sienas. Uz baldus juk paklosite kelis kartus didesne suma nei uz naujus tapetus.

visiškai sutinku, po metų reiks remonta daryt o baldus galima naudot ir kelis metus..
Papildyta:
QUOTE(vassara @ 2012 06 30, 10:12)
turbut jau uzsisaket stalvirsi
pas mane virtuve is blizgios baltos plokstes, dejau ir balta stalvirsi. viskas labai patinka, nieko nekeisciau
o gal vis gi pakalbinkit vyra perklijuot tapetus

nebent jums paciai jie patinka
o baldus, labai tamsiu nesirinkit. kambarys nera labai didelis. gal kazka tokio.. pagalveles parinktumet kazka panasaus i sienu spalva
labai gražus, audinio spalvos norėtūsi tamsesnės..

Mistake tiktų toks variantas tik tas pagalvėles derinčiau prie sienos spalvų, o ruda dera prie visko..
pas mus panašus kampas, tik spalva šokolado.. o pagalvėlės baltos su juodu, ant kuriu pavaizduoti drambliai.. jau tiek aš jo ilgai ieškojau, nei vienas neitiko.. norėjau be odos detalių, nes dvi katės namuos.. bet pamačiau ir isimylėjau, ant kraštų uždejau kailinius šokolado spalvos pledus ( audinės kailio imitacijos ) ir atrodo dar prabangiau..
manau tokios spalvos lova derės bet kokiame interjere.. pritariu, kad tamsi spalva gali šiek tiek pamažinti kambari.. pas mus svetainė 30kv. tai atrodo labai gerai..