Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Temidė @ 2012 06 30, 10:24)
Nepirkit tamsių baldų schmoll.gif Kambarys nedidelis, tai tie tamsūs baldai bus kaip juodulys koks akcentuotas.

man ši lova visiškai ne tamsios spalvos, sakyčiau pats tas..
pas mus lova dar tamsesnė, sienos baltos.. stala tos pačios spalvos pirkom, tamsaus medžio.. ir labai gerai žiūrisi, gal kad pagalvėlės turi šviesaus akcento..
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2012 06 30, 18:00)
labai gražus, audinio spalvos norėtūsi tamsesnės..  smile.gif  Mistake tiktų toks variantas tik tas pagalvėles derinčiau prie sienos spalvų, o ruda dera prie visko..  smile.gif

as tik sofutes pavyzduka idejau, norejau pasakyt, kad baldai nebutinai vienos spalvos turi buti. pati sofa gali buti ir tamsesne, o sviesesnes pagalveles padetu pacia sofute ir bendra vaizda "suminkstinti" 4u.gif
Atsakyti
Labas.Padekit merginos ir man 4u.gif .Suradau patinkanti minksta kampa http://www.meblar.co...le/nar_enzo.jpg ,pagalves prisiutos ir derinti gobelena negalima,va dabar nezinau kokio gobeleno isrinkt.Patiko gobelenas toks rudas su tamsiai rudais pesinukais,bet nezinau gal bus per margas g.gif ,arba rinktis vienspalvi gobelena?Padekit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetuliaaa: 01 liepos 2012 - 14:51
QUOTE(svetuliaaa @ 2012 07 01, 15:49)
Labas.Padekit merginos ir man 4u.gif .Suradau patinkanti minksta kampa http://www.meblar.co...le/nar_enzo.jpg ,pagalves prisiutos ir derinti gobelena negalima,va dabar nezinau kokio gobeleno isrinkt.Patiko gobelenas toks rudas su tamsiai rudais pesinukais,bet nezinau gal bus per margas g.gif ,arba rinktis vienspalvi gobelena?Padekit

man nuorodos neatidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2012 07 01, 15:52)
man nuorodos neatidaro unsure.gif

Idomu,as spaudziu man atsidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(svetuliaaa @ 2012 07 01, 14:49)

gražus, man toks vienspalvis labai gerai žiūrisi.. vienspalvi ir rinkčiaus, tie visi raštai gali pigiai atrodyt, o dabar toks modernus.. o spalva derinčiau prie kitų baldų ir sienos spalvos.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svetuliaaa @ 2012 07 01, 17:05)
Idomu,as spaudziu man atsidaro g.gif

kazkaip keistai, dabar atidare cool.gif
grazus baldas, o kokio margumo tas gobelenas? sienos vienspalves?
Atsakyti
QUOTE(svetuliaaa @ 2012 07 01, 14:49)

QUOTE(Aziza @ 2012 07 01, 17:56)
gražus, man toks vienspalvis labai gerai žiūrisi.. vienspalvi ir rinkčiaus, tie visi raštai gali pigiai atrodyt, o dabar toks modernus.. o spalva derinčiau prie kitų baldų ir sienos spalvos..  smile.gif

as irgi rinkciausi vienspalvi gobelena be jokiu margumu. Man tie margi elegancija praranda. O jau spalvas derinti prie sienu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarune+: 02 liepos 2012 - 10:55
QUOTE(sarune+ @ 2012 07 02, 10:54)
as irgi rinkciausi vienspalvi gobelena be jokiu margumu. Man tie margi elegancija praranda. O jau spalvas derinti prie sienu wink.gif

Tikriausiai ne as pirma busiu rekomenduojanti, bet gal kas negirdejes ar pamirses, tai labai geras patarimas:
jei kuriate interjera patys- rinkites vienam kambariui 3bazines spalvas (tai ir baldu, ir sienu spalvos ir grindu), o visa kita naudokite tik kaip akcentus nedideliais kiekiais mirksiukas.gif
tokiu budu mazesne tikimybe padaryti perkrauta interjera, kuris veliau pradeda varginti smile.gif
Todel visi patarimai rinktis vienspalvius gobelenus ar vienspalves sienas yra teisingi smile.gif
Atsakyti
Sienos bus vienspalvios.O gobelenas tai pagrindine spalva ruda ir neikirus piesinukas tamsiai rudos spalvos.Ne tai kad gobelenas keliu spalvu.
Atsakyti
QUOTE(svetuliaaa @ 2012 07 02, 22:32)
Sienos bus vienspalvios.O gobelenas tai pagrindine spalva ruda ir neikirus piesinukas tamsiai rudos spalvos.Ne tai kad gobelenas keliu spalvu.

tai ir gerai bus iprasta ir praktiska ir jei sienos sviesios, tai manau, kad ir jauku mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visems uz patarimus.Pasirinkom vis del to vienaspalvi tamsaus shokolado spalvos gobelena prie kaulo dramblio spalvos tapetu 4u.gif
Atsakyti