Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(NiekoSau @ 2008 10 16, 09:08)
Super  bigsmile.gif  wub.gif  čia mano būsimo buto spalvos, miegamasis bus salotinis, o svetainė šviesiom sienom su tamsiai rudais baldais ir salotiniais akcentais mirksiukas.gif

labai grazus derinukas bigsmile.gif
Atsakyti
Man taip pat liuks derinukas thumbup.gif tikiuosi, kad ir realiai vaizdas atrodys taip pat šauniai, nes kol kas esu mačiusi taip tik nuotraukose rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Kaip šitas? Labai liuks atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 16, 13:59)
user posted image

nerodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 16, 12:59)
user posted image

man irgi nerodo
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Papildyta:
??? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujakurė: 16 spalio 2008 - 14:41
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 16, 14:42)
user posted imageuser posted image
Papildyta:
??? smile.gif

dabar rodo... bet man rodos as sia nuotrauka ir buvau idejus praeitoj temoj blush2.gif
Atsakyti
Gali būt mirksiukas.gif Čia tiesiog į temą apie ruda ir salotinę wub.gif
Atsakyti
Mes, pavargę nuo visokių purvinų spalvų nusprendėmee vieną sieną nusidažyti ryyyyškiai geltonai (ne citrininiai ar kitaip "maišytai", o geltonai), dažų maišytoja prasitarė, kad dar niekas neužsisakinėjo tokios spalvos biggrin.gif
Bet užtat kaip smagiai veikia ta geltona, o ir nevargina, nes kitos sienos baltos smile.gif
Kai susidėlios baldai ir t.t., pasirodysiu smile.gif

Nors kai pagalvoju tai su nuolatiniu būstu vargu ar ryžčiausi taip ekspermentuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2008 10 16, 17:56)
Mes, pavargę nuo visokių purvinų spalvų nusprendėmee vieną sieną nusidažyti ryyyyškiai geltonai (ne citrininiai ar kitaip "maišytai", o geltonai), dažų maišytoja prasitarė, kad dar niekas neužsisakinėjo tokios spalvos biggrin.gif
Bet užtat kaip smagiai veikia ta geltona, o ir nevargina, nes kitos sienos baltos smile.gif
Kai susidėlios baldai ir t.t., pasirodysiu smile.gif

Nors kai pagalvoju tai su nuolatiniu būstu vargu ar ryžčiausi taip ekspermentuoti g.gif

lauksim! bigsmile.gif
Atsakyti
Aš salotinę naudočiau atsargiau, bet man laaaaabai patinka ryškiai geltona, tik dažų paletėse tokios nerandu, tuomet dėčiau baltus baldus, truputį kitų spalvų, visada kels nuotaiką rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

Spalvytes man patinka 4u.gif Ir gal kam ideju bus smile.gif
Atsakyti