Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

Labai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
o man nera jose gyvumo, silumos...
Atsakyti
o man grazu, be to, be gero apsvietimo ir pakabinamu lubu nebutu tokio efekto smile.gif
Atsakyti
kaip sakoma del skonio nesigincinam mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip antroje foto pas mus nudažyta svetainė smile.gif tai tikrai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
noriu paklaust,kokios spalvos sienos tiktu,prie kakaviniu,kreminiu svetaines baldu? g.gif g.gif
Atsakyti
Kaip jus manote kokios spalvos sienos tiktu svetaineje prie leopardines juodai-baltos lovos,bei sviesu baldu..?kambarys yra labiau pailgas...
Atsakyti
QUOTE(rraimonda @ 2008 11 07, 11:06)
Kaip jus manote kokios spalvos sienos tiktu svetaineje prie leopardines juodai-baltos lovos,bei sviesu baldu..?kambarys yra labiau pailgas...

jei kambarus labai pailgas, gal vertėtų vieną sieną daryt intensyvią, kad pritrauktų erdvę... unsure.gif
žodž, daryyytau taip- viena sieną ta pačia ryža, kurios yra leopardinėse dėmėse, o kitas baltai...
Atsakyti
Sveiki,reikia dažyti kambarį, tačiau niekaip nenusprendžiam, kokią spalvą geriau pasirinkti. Baldai bus ryškios raudonos spalvos, viena siena tapetuota sidabriniais tarsi metalas tapetais, su raudonom gėlėm.. grindys šviesios. Galvojam apie šviesų pastelinį atspalvį,tik nežinom kokia spalva geriausiai tiktų. Ką patartumėt? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(~Rainbow~ @ 2008 12 26, 20:15)
Sveiki,reikia dažyti kambarį, tačiau niekaip nenusprendžiam, kokią spalvą geriau pasirinkti. Baldai bus ryškios raudonos spalvos, viena siena tapetuota sidabriniais tarsi metalas tapetais, su raudonom gėlėm.. grindys šviesios. Galvojam apie šviesų pastelinį atspalvį,tik nežinom kokia spalva geriausiai tiktų. Ką patartumėt?  schmoll.gif

Tai čia nėr problemos -rašyk: DIEVAS@GMAIL.COM- jis tik vienas ryškiai žino kokia ten raudona ir kokios spalvos grindys- parenka labai gerai -da neapsiriko...
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2008 12 27, 02:17)
Tai čia nėr problemos -rašyk: DIEVAS@GMAIL.COM- jis tik vienas ryškiai žino kokia ten raudona ir kokios spalvos grindys- parenka labai gerai -da neapsiriko...

o dieve, kokie visi pikti,ar jau toks sudetingas mano klausimas? dekuj ir uz tiek..
Atsakyti
QUOTE(~Rainbow~ @ 2008 12 27, 13:37)
o dieve, kokie visi pikti,ar jau toks sudetingas mano klausimas? dekuj ir uz tiek..

aha, negerai schmoll.gif likai be atsakymo g.gif dazyk pilkai, neapsiriksi. o jei nori kazko idomesnio, ko gero protingiausia butu deti nuotraukyte kuo informatyvesne.as vienu metu galvojau apie panasias spalvas, bet mane gasdino kad prie tokiu tapetu (as manau, kad buvau panasius nusiziurejusi) ne kazin kas paskui deres.
Dek nuotraukiuke, Dekor tik apsimeta piktu, is tiesu jis ne toks jau ir blogas mirksiukas.gif biggrin.gif , tik labai jau smaikstus, bijau, kad kada lazdos neperlenktu ir bobos jo is forumo neisguitu, liksiu tada be jo smagiu komentaru rolleyes.gif Jei idesi nuotraukiuke, tai tikiu, kad gausi is jo ir kitu tikrai profesionaliu patarimu 4u.gif
DEKOR, na kas cia tau sove i galva naujokus uzsipuldineti? doh.gif
Atsakyti