Labai gražiai atrodo

o man nera jose gyvumo, silumos...
o man grazu, be to, be gero apsvietimo ir pakabinamu lubu nebutu tokio efekto

kaip sakoma del skonio nesigincinam

Kaip antroje foto pas mus nudažyta svetainė
tai tikrai gražiai atrodo

noriu paklaust,kokios spalvos sienos tiktu,prie kakaviniu,kreminiu svetaines baldu?

QUOTE(rraimonda @ 2008 11 07, 11:06)
Kaip jus manote kokios spalvos sienos tiktu svetaineje prie leopardines juodai-baltos lovos,bei sviesu baldu..?kambarys yra labiau pailgas...
jei kambarus labai pailgas, gal vertėtų vieną sieną daryt intensyvią, kad pritrauktų erdvę...

žodž, daryyytau taip- viena sieną ta pačia ryža, kurios yra leopardinėse dėmėse, o kitas baltai...
Sveiki,reikia dažyti kambarį, tačiau niekaip nenusprendžiam, kokią spalvą geriau pasirinkti. Baldai bus ryškios raudonos spalvos, viena siena tapetuota sidabriniais tarsi metalas tapetais, su raudonom gėlėm.. grindys šviesios. Galvojam apie šviesų pastelinį atspalvį,tik nežinom kokia spalva geriausiai tiktų. Ką patartumėt?

QUOTE(~Rainbow~ @ 2008 12 26, 20:15)
Sveiki,reikia dažyti kambarį, tačiau niekaip nenusprendžiam, kokią spalvą geriau pasirinkti. Baldai bus ryškios raudonos spalvos, viena siena tapetuota sidabriniais tarsi metalas tapetais, su raudonom gėlėm.. grindys šviesios. Galvojam apie šviesų pastelinį atspalvį,tik nežinom kokia spalva geriausiai tiktų. Ką patartumėt? 

Tai čia nėr problemos -rašyk: DIEVAS@GMAIL.COM- jis tik vienas ryškiai žino kokia ten raudona ir kokios spalvos grindys- parenka labai gerai -da neapsiriko...
QUOTE(dekor @ 2008 12 27, 02:17)
Tai čia nėr problemos -rašyk: DIEVAS@GMAIL.COM- jis tik vienas ryškiai žino kokia ten raudona ir kokios spalvos grindys- parenka labai gerai -da neapsiriko...
o dieve, kokie visi pikti,ar jau toks sudetingas mano klausimas? dekuj ir uz tiek..
QUOTE(~Rainbow~ @ 2008 12 27, 13:37)
o dieve, kokie visi pikti,ar jau toks sudetingas mano klausimas? dekuj ir uz tiek..
aha, negerai

Dek nuotraukiuke, Dekor tik apsimeta piktu, is tiesu jis ne toks jau ir blogas

DEKOR, na kas cia tau sove i galva naujokus uzsipuldineti?