Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(Žanė @ 2009 05 12, 11:41)
mano sienos bus visiškai aiškiai baltos. o spalvas suteiks tai tapeto siena, tai baltai ar užuolaidos spalvingos. man labai patinka ši mintis...

as ir kuo toliau, tuo labiau linkstu prie labai sviesiu, svelniu neutaliu spalvu sienoms smile.gif ir ramiu spalvu baldu, tada gali nors ir kasmet keist kambario vaizda su pagalvelem, kilimeliais, vazom, geliu vazonais ir kitais ne karve kainuojanciais daiktais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strykt: 12 gegužės 2009 - 12:14
QUOTE(rackiene @ 2009 05 12, 11:38)
Sveikos
Gal patarsir, turiu užuolaidinės medžiagos, kokios spalvos sienos ir baldai  tiktų prie tokių spalvų  g.gif  planuoju siūti į miegamajį  g.gif  nors dar nesu apsiprendus  smile.gif
user posted image
user posted image

patarimų nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 05 13, 12:01)
patarimų nebus  ax.gif

patarimas paprastas - imk tokią labai šviesią, kaip gėlytės žiedas, neružavinčiau kambario, juo labiau - ne žydrą...o baldai tinka kone visi... labiau žiūrėk pagal grindis, ar kitas kambario detales 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 13, 12:34)
patarimas paprastas - imk tokią labai šviesią, kaip gėlytės žiedas, neružavinčiau kambario, juo labiau - ne žydrą...o baldai tinka kone visi... labiau žiūrėk pagal grindis, ar kitas kambario detales  4u.gif

žydros nenoriu į miegamąjį. smile.gif pas mus nėra nei grindų, nei sienos dar dažytos, visas kambarys įrenginėjamas bus, grindis dėsim turbūt laminatą, spalvą kokią šviesią turbūt g.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 05 13, 12:45)
žydros nenoriu į miegamąjį.  smile.gif  pas mus nėra nei grindų, nei sienos dar dažytos, visas kambarys įrenginėjamas bus, grindis dėsim turbūt laminatą, spalvą kokią šviesią turbūt  g.gif 
ačiū  4u.gif

suprantat, aš "mėgėja", tai mano patarimai visada bus labai atsargūs (nes sau namuose ryškių sprendimų irgi nedarau, nemėgstu).
tai va, mano giliu įsitikinimu, grindys visur turi būti vienodos. tiek svetainėj, tiek miegamajame. jei tai namas, tai galbūt galima kloti dvi skirtingas spalvas (medžiagas) pirmame ir antrame aukšte. čia kalbu, jei yra vienalytės medžiagos. jei tai medis ir plytelės, tai žinoma kas galima,kad skirtųsi. tačiau jei tai medis (ar laminatas), tai tikrai kločiau vieną ir tą pačią spalvą visame bute / name.

o šiaip manau pasirinkite iš esmės viziją - būna šviesios grindys + šviesios sienos - ir tada audiniai ir baldai būna akcentai. arba tamsios grindys + šviesios sienos - tada jau reikia derinti, neprimarginti per daug...

daug įvairių variantų yra... man šiuo metu manija balta+ balta. taigi, galiu patarti dėti baltinto medžio grindis, tada dažyti šviesiai sienas, sudėti balitnus (arba natūralios medžio spalvos) baldus, o užuolaidais ir lovos užklotą va daryti tokius rožinius.
man būtų gaivu, šviežia gražu 4u.gif

yra ir kitų daug variantų, čia jau kas jums prie širdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 13, 13:05)
suprantat, aš "mėgėja", tai mano patarimai visada bus labai atsargūs (nes sau namuose ryškių sprendimų irgi nedarau, nemėgstu).
tai va, mano giliu įsitikinimu, grindys visur turi būti vienodos. tiek svetainėj, tiek miegamajame. jei tai namas, tai galbūt galima kloti dvi skirtingas spalvas (medžiagas) pirmame ir antrame aukšte. čia kalbu, jei yra vienalytės medžiagos. jei tai medis ir plytelės, tai žinoma kas galima,kad skirtųsi. tačiau jei tai medis (ar laminatas), tai tikrai kločiau vieną ir tą pačią spalvą visame bute / name.

o šiaip manau pasirinkite iš esmės viziją - būna šviesios grindys + šviesios sienos - ir tada audiniai ir baldai būna akcentai. arba tamsios grindys + šviesios sienos - tada jau reikia derinti, neprimarginti per daug...

daug įvairių variantų yra... man šiuo metu manija balta+ balta. taigi, galiu patarti dėti baltinto medžio grindis, tada dažyti šviesiai sienas, sudėti balitnus (arba natūralios medžio spalvos) baldus, o užuolaidais ir lovos užklotą va daryti tokius rožinius.
man būtų gaivu, šviežia gražu  4u.gif

yra ir kitų daug variantų, čia jau kas jums prie širdies  4u.gif

labai ačiū. išsisaugojau šią žinute pas savęs. Manau, darysiu kažką tokio kaip rašėt : galiu patarti dėti baltinto medžio grindis, tada dažyti šviesiai sienas, sudėti natūralios medžio spalvos baldus, o užuolaidais ir lovos užklotą va daryti tokius rožinius. Ta užuolaidų spalva ne rožinė, nemoku pasakyti, tokia įdomi spalva...
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 05 13, 14:09)
labai ačiū. išsisaugojau šią žinute pas savęs. Manau, darysiu kažką tokio kaip rašėt : galiu patarti dėti baltinto medžio grindis, tada dažyti šviesiai sienas, sudėti  natūralios medžio spalvos baldus, o užuolaidais ir lovos užklotą va daryti tokius rožinius. Ta užuolaidų spalva ne rožinė, nemoku pasakyti, tokia įdomi spalva...

aš matau tą spalvą, ji tokia šviesinto koralo smile.gif

kažką iš tos spalvos atkartokite dar kur nors... galite ryškesnio, bet į ta toną...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 13, 14:10)
aš matau tą spalvą, ji tokia šviesinto koralo smile.gif

kažką iš tos spalvos atkartokite dar kur nors... galite ryškesnio, bet į ta toną...

a, va kaip ji vadinasi bigsmile.gif man tai ji kažkiek rūdis primena lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, netycia aptikau viena labai faina puslapiuka thumbup.gif tad pasidalinsiu juo ir su jumis - manau tikrai rasit daug spalvu derinimo ideju ir kitokiu geru minciu mirksiukas.gif Man labai patiko ir tai, kad spalvu deriniai isskirstyti atskiriems kambariams thumbup.gif :
http://www.idealhome...allery/main.php
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2009 05 29, 10:55)
Mergaites, netycia aptikau viena labai faina puslapiuka thumbup.gif tad pasidalinsiu juo ir su jumis - manau tikrai rasit daug spalvu derinimo ideju ir kitokiu geru minciu mirksiukas.gif Man labai patiko ir tai, kad spalvu deriniai isskirstyti atskiriems kambariams thumbup.gif :

thumbup.gif tikrai geras puslapiukas, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2009 05 29, 11:55)

Kiek geru ideju
clap.gif thumbup.gif clap_1.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 05 29, 14:51)
thumbup.gif tikrai geras puslapiukas, dekui  4u.gif

QUOTE(kolege @ 2009 06 02, 09:07)
Kiek geru ideju
clap.gif  thumbup.gif  clap_1.gif  Aciu

Prasom mirksiukas.gif Man tik smagu, jei kazkam tas puslapiukas atnes naudos, nes pati irgi daug ideju is sio forumo pasisemiau, tai ir man norisi pasidalinti tuo, kas galbut ir kitam pravers drinks_cheers.gif
Atsakyti