Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos namie

QUOTE(tikurila @ 2009 02 21, 14:30)
Na matyt neverta as demesio  mastau.gif

Visi dievo vaikai verti..

viska surinkot oranzinio tai nelabai ka galima patarti- tik kad daugiau jokiu shiltu spalvu, galima ivesti salotine į interjera ,sienas dažyti baltai- o vieną iš jų tamsiai baklažanine spalva
Atsakyti
user posted image

man labai grazu tokie ryskus su geometrinem formom interjerai, bet paciai manau sunku susikurti kazka panasaus savo namuose
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita_tiesiog: 23 vasario 2009 - 09:45
įdedu ir aš keletą pvz:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O kokie dazai yra geri dazai? g.gif Atsparus dregmei,blizgus,neblizgus,kokios firmos dazus perkat?
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 02 21, 14:30)
Na matyt neverta as demesio  mastau.gif

Labai gerai patarė, nes dabar baldai ir grindys nei tamsūs nei šviesūs, tai įvest daug baltos ir šalia oranžinės tamsi baklažano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2009 02 23, 22:38)
įdedu ir aš keletą pvz:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Priešpaskutinis miegamasis nerealusssss wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
kaip man grazu kai zaidziama apsvietimu thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas pasisems idėjų, o gal tiesiog paganys akis smile.gif
Čia kaip ekstremalūs namų pokyčiai (Kanadoje).
http://www.hgtv.ca/h...l...son=2&epi=1

Apačioje po didele nuotrauka rasit kitų kambarių pasikeitimus (prieš ir po).
Paskui keliaujat į episodes 2 ir grožitės kitais pasikeitusiais namais biggrin.gif
Atsakyti
jei norite truputi susvelninti rudus baldus ir ivesti ryskesniu akcentu, siulyciau siena uz baldu isklijuoti stambiu rastu tapetais, kuriuose butu rudos spalvos (pagal baldus) ir ryshkesniu ar blankesniu spalvu deriniai. jei rinksites toki var. tai likusias sienas patarciau dazyti pasteliniais siltais tonais, prie ju derinti ir uzuolaidas. tamsia sofa pagyvinkite sviesaus atspalvio pagalvelem.
Atsakyti
Gerai nuotaikai nuteikiančios spalvos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 04 07, 16:38)
Gerai nuotaikai nuteikiančios spalvos smile.gif
user posted image

tikurila cia puikiai matosi merginu siulomas derinukas prie oranzinio baldo balta-violetine/baklazanine, + kelios zalsvos ar margos detale kaip paveiksliuke, man jis labai nuotaikingas thumbup.gif
Atsakyti