Įkraunama...
Įkraunama...

Pamiršau išgerti tabletę!

aš dėl to per trumpo ciklo... matot aš tas tabletes geriu šitaip jau pusę metų. ar man gerti kitą pakuotę taip kaip nurodyta intrukcijoje darant 7 d. pertrauką. ar visai nutraukti vartojimą
Atsakyti
Nieko baisaus dėl to neįvyko( jud daug moterų geria tabletes iš vis be pertraukos). Sekančią pakuotę pradėkit po 7 dienų pertraukos.
Atsakyti
ilgai nesulaukiau menstruaciju, t.y. jos uzsitese 4 dienas. man visa savaite maude, kartais net stipriai suskausdavo pilvo apacia. pries menstruacijas niekad taip nebudavo, tik viena diena pries jas ir ju metu dvi dienas .o dabar skauda visa savaite, kartais net spazmus kazkokius pajauciu, daznai buvo sutrikes slapinimasis, daznai laksciau i tualeta, kartais uzeidavo, kad galeciau ten tupet istisas valandas, noras slapintis buvo didelis, nors nieko neiseidavo. isskyru is maksties jokiu nera. zinoma. lytiniu santykiu turejau, bet nieko pozymiu kad buciau pastojusi, nepajutau. aisku, supykina daznai, nes jei valgau tai belenka. ir galu gale tai nebutinai si menesi, man daznai taip uzeina. seniai turejau nusipirkusi mercilon (apie metus laiko) , kazkaip niekad ju nedrisau pradet vartoti. bet stai vakar... neistveriua tu visokiu nesamoniu ir is karto isgeriau 3 mercillon tabletes is karto... zinau kad negerai padariau, bet nezinaojau kas man darosi, praeita men irgi panasiai buvo, bet susirgau laiku ir pilvuko pries menstruacijas neskaudejo, o dabar... mane velniskai pykina nuo tu tableciu, ar galetumet ka nors patarti, kaip man elgtis toliau ir kas galejo buti pries tai verysad.gif
Atsakyti
Šie šlapinimosi sutrikimai greičiausiai susiję su šlapimo pūslės problemomis.
Bet kuriuo atveju prieš pradedant savarankiškai gydytis vertėtų pasirodyti gydytojui, juolab, Kad "Mercilon"as šiuo atveju tikrai nepadės. Dabar belieka laukti, kol tokios dozės hormonų sukelti pašaliniai poveikiai praeis. Ar tęsti toliau KT galima atsakyti tik po apžiūros.
Atsakyti
Laba diena,
pamirsau isgerti 2 pakuotes tablete (yarina) ir isgeriau ja tik kita diena, t.y.praeje buvo 21val. Lytiniu santykiu turejau kaip tik ta diena, kai tablete buvo neisgerta. Sekancias 7 dienas saugojomes papildomai. Kokia tikimybe, kad galejau pastoti? Dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
Tikimybė pastoti praktiškai nulinė.
Atsakyti
Visuomet naują pakuotę pradėdavau antradienį. Nežinau kas šiandien šovė į galvą, bet ėmiau ir išgėriau vieną... tik tuomet suvokiau, kad ją turėjau gerti rytoj doh.gif
Numanau, kad dabar viskas turėtų pasislinkti diena atgal, tik yra vienas 'BET' ankstesnis ciklas man buvo ypač patogus - ar ir kaip įmanoma grįžti prie ankstesnio ciklo? O gal aš klystu dėl viso to pasislinkimo?
Atsakyti
Taip, ištiesų viskas pasislinks viena diena atgal. Jei būtinai norite grįžti prie ankstesnio ciklo, paaukokite vieną pakuotę, ir iš jos išgerkite papildomą tabletę, šitas jau pabaigusi. T.y. šį mėnesį išgerkite 22 tabletes, ir viskas grįš į ankstesnes vietas.
Atsakyti
Labas vakaras!
norejau paklausti ar reikia papildomu apsisaugojimo priemoniu jei pirmaja naujos pakuotes tablete isgeriau ne ketvirtadieni, kaip reikejo, o siandien (t.y. penktadieni)? jei taip tai kiek laiko turetume papildomai saugotis?
labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Tokiais atvejai papildomai siūloma saugotis 7 dienas.
Atsakyti
sveiki, norėjau pasidomėti. Geriu CILEST, vieną vakarą išiminėdamą tabletę netyčia ją įmečiau į kriauklę, kad nelikčiau negėrusi kontraceptinės išgėriau sekančios dienos. Ir taip kiekvieną vakarą geriu kitos dienos tabletę. Taigi, ką daryti kai išgersiu 20 -ąją, pirkti naują pakuotę ir išgerti iš ten vieną tabletę, ar tiesiog jos neišgerti padaryti 7 dienų pertrauką ir pradėti naują pakuotę (jei taip ar reikia papildomai saugotis). Ačiū.
Atsakyti
Išgerkite 20 tab ir padarykite įprastinę 7 dienų pertrauką. Tada pradėkite naują pakuotę, ir toliau gerkite kaip visada. Papildomos apsaugos nereikia.
Atsakyti