Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

QUOTE(*charite* @ 2010 04 18, 10:02)
Jau  mačiau mirksiukas.gif

Kur jau matei? bigsmile.gif Kuriam mieste?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 18, 11:25)
Kur jau matei?  bigsmile.gif  Kuriam mieste?

As irgi jau maciau Vilniaus Akropolyje 4u.gif Bet laiko nelabai turejau, tai neteko normaliai apziureti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moliugele: 18 balandžio 2010 - 13:25
Aš mačiau klp smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2010 04 16, 14:05)
vln akropolyje jau nauja kolekcija yra. lupdaziukai malonus, nusipirkau sviesiai rozine, spalvyte grazi labai. seseliai kaip kreida, pudrai testerio nebuvo, nagu lakai permatomi ir su perlomutru  doh.gif

Aciu atsiliepimus thumbup.gif Gal dar kas isbandete NUDE kolekcija ir turite atsiliepimu?? bigsmile.gif
Papildyta:
Taip pat domina atsiliepimai apie siuos produktus smile.gif :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 04 19, 20:17)
Aciu atsiliepimus thumbup.gif  Gal dar kas isbandete NUDE kolekcija ir turite atsiliepimu?? bigsmile.gif
Papildyta:
Taip pat domina atsiliepimai apie siuos produktus smile.gif :

user posted image

Man patinka. Sviesesne spalva yra labai sviesi ir gana mazai pigmentuota, todel rekomenduoju tik skirta briunetems. Gera sudetis - nera talko. Visiskai matine. Spalva nebloga. Naudojasi netaupiai (as naudojant sviesia kasdien per nepildus du menesius sunaudojau; tamsi - skalsesne)
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2010 04 19, 19:56)
Man patinka. Sviesesne spalva yra labai sviesi ir gana mazai pigmentuota, todel rekomenduoju tik skirta briunetems. Gera sudetis - nera talko. Visiskai matine. Spalva nebloga. Naudojasi netaupiai (as naudojant sviesia kasdien per nepildus du menesius sunaudojau; tamsi - skalsesne)

kokia jos kaina, ar nera visai blizguciu joje? koks atspalvis tas sviesesnis, nera labai oranzinis?
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2010 04 19, 18:56)

Labai faina jei istikruju matine, mat lankstinuke raso kad blizgesio daleles veidui ir dekolte sukuria spindesio efekta. Man tu bliguciu nereikia, nes noriu kad suteiktu naturalu idegio atspalvi wub.gif
Atsakyti
Apziurejau siandien nauja kolekcija Panoramoj, labai grazios lupu dazu pakuotes wub.gif Bet siaip niekas labai nesuzavejo, nebent nagu laka koki prigriebsiu, bet pvz lupdaziu spalvos man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Vakar apziurejau nauja kolekcija, kaip jau Oretes minejo, labai grazios dezutes. bet spalvos, nebent 1 numeriuko noreciau, bet ir tai ne. Jau labai riuzava doh.gif
user posted image
user posted image
seseliai niekam tike pasirode
My Webpage
Papildyta:
rastos foto :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 20 balandžio 2010 - 14:49
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 20, 15:54)
Vakar apziurejau nauja kolekcija, kaip jau Oretes minejo, labai grazios dezutes. bet spalvos, nebent 1 numeriuko noreciau, bet ir tai ne. Jau labai riuzava  doh.gif 

Aš pamišau dėl nagų lakų, tikrai šitos foto man patiko, dėkui Cherry_ 4u.gif
Man pirma spalvytė labai patinka lūpdažio, į ją irgi šiek tiek dairaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 20, 16:12)
Aš pamišau dėl nagų lakų, tikrai šitos foto man patiko, dėkui Cherry_  4u.gif
Man pirma spalvytė labai patinka lūpdažio, į ją irgi šiek tiek dairaus  biggrin.gif

Ji tikrai neprasta ta pirmoji spalva, ir konsistencija maloni, atininka mano turima lupdazi is nude kolekcijos. Manau vasarai kaip tik butu ta sveloni ruzava spalva wub.gif
Atsakyti
Čia naujosios kolekcijos lūpdažiukų pirmasis ir antrasis numeriukai smile.gif And lūpų labai malonūs laiko ne super ilgai, bet man užtenka smile.gif

user posted image

Ir pakuotės labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 21 balandžio 2010 - 17:45