Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

QUOTE(reeva @ 2010 05 11, 20:17)
aš pirkau už 7.90,bet po kelių dienų mačiau kažkas pirko už 8.90 biggrin.gif

O as pirkau uz 8.90 g.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 11, 18:04)
Labai,labai noriu pagirti naująjį Catrice nagų laką good.gif
Gerai tepasi,man su kietikliu puikiai laikėsi,spalvos labai gražios
user posted image

O koki topcoat'a naudojate? blush2.gif

QUOTE(moliugele @ 2010 05 12, 09:18)
O as pirkau uz 8.90  g.gif

As irgi 8.90 mokejau rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Nu,čia džioviklis,bet top coat'as tokiam pačiam buteliuke.Kainuoja 5 litus,ir tikrai tobulas-sekamdienį nulakuoti nagai šiandien vis dar atrodo tobulai

O dėl kainos tai dabar susibalamūtinau,bo pirkau ne tik laką,tai to lito ir nepastebėt galėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamyy @ 2010 05 11, 16:42)
Sveikos 4u.gif  prisidedu ir aš prie Catrice gerbėjų būrio biggrin.gif šiandien eurokose radau užsilikusios nude sensation kolekcijos išpardavimą, tai prigriebiau lūpdažiuką (tą ružavesni  blush2.gif ) skaitalus (irgi iš nude sensation) bei akių pieštuką tokį dvipusį, na ir tas iš nude sensation. Viską išmėginau  blush2.gif  tai labai patiko,na gal galėtų pieštukas minkštesnis būti  ax.gif Bet už tokias kainas  tai super net per gerai  thumbup.gif

O kur jūs pirkot, gal ten dar like šešėliai tokie baltai gelsvi, nes aš oze irgi mačiau išpardavimą šios kolekcijos, bet būtent tų balsvų šešėlių nebebuvo.
Kalbu apie šiuos user posted image
Atsakyti
Ateinu pagirti Catrice 60 secon nagu laku 4u.gif
Kaip graziai tepasi, uztenka 1 sluoksnio greitai dziuva, turiu 3 nuostabias spalvas wub.gif dabar akcija iki 3 lt kainuoja Eurokose prie kasu smile.gif
Atsakyti
Šiandien papirkau nude sensation kolekcijos nagų laką ir pieštuką akių, eisiu mėgint, lakas tai patiko, galvoju dar vieną spalvą tą ryškią nuvaryt rytoj prigriebt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 13, 17:12)
Šiandien papirkau nude sensation kolekcijos nagų laką ir pieštuką akių, eisiu mėgint, lakas tai patiko, galvoju dar vieną spalvą tą ryškią nuvaryt rytoj prigriebt smile.gif

O kur pirkot? kurioj?
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 13, 18:12)

Man tai tas akiu piestukas patinka labai,dabar pastoviai naudoju sviesiaja puse,padidina akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2010 05 13, 19:02)
O kur pirkot? kurioj?

Jurbarke, kaime čia biggrin.gif Dar yra, labai sumažintos kainos, dar jei rytoj užsuksiu pajamsiu ryškųjį tą laką (tikriausiai) gal dar šešėlius ar lūpdažį, nes labai pigiai gaunas, po 3 litus mokėjau, o lūpdažis 5 lt smile.gif
O kaip tos kolekcijos skaistalai, gal kas nors bandė? ax.gif

QUOTE(diamondness @ 2010 05 13, 21:29)
Man tai tas akiu piestukas patinka labai,dabar pastoviai naudoju sviesiaja puse,padidina akis smile.gif

Aha bigsmile.gif Labai patinka, viršų dažysiu rudai, apačią šviesiai, nu kokios gyvos akys ir didelės atrodo, nu šakės, net keista kaip taip pakeičia bigsmile.gif Žvilgsnis visiškai kitoks pasidarė, dedu didelį pliusą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indreabtf @ 2010 05 12, 16:16)
user posted image

as siandien irgi pabuvojau eurokose, pamaciau situ seseliu ispardavima, buvo like tik vieni skaistalai, vienas lupdazis , kurio spalva patiko, taciau nusprendziau seselius paimti, tamsesnius nei sie... ryt isbandysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo green-air: 13 gegužės 2010 - 21:04
[quote=indreabtf,2010 05 12, 17:16]
O kur jūs pirkot, gal ten dar like šešėliai tokie baltai gelsvi, nes aš oze irgi mačiau išpardavimą šios kolekcijos, bet būtent tų balsvų šešėlių nebebuvo.
Kaune norfoj esančioje lygtai kuršių g,( kur netolii Šilainių maximos) ten yr Eurokos parduotuve 4u.gif nepastebejau dėl šėšėlių ar jų yra unsure.gif ten po kelis litus viska pardavinėjo, šešėlių buvo nemažai tik spalvų nepamenu
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 13, 15:29)
Ateinu pagirti Catrice 60 secon nagu laku 4u.gif 
Kaip graziai tepasi, uztenka 1 sluoksnio greitai dziuva, turiu 3 nuostabias spalvas  wub.gif  dabar akcija iki 3 lt kainuoja Eurokose prie kasu smile.gif

Pakomentuosiu save, deja nagu lakas pirties neislaike, galai nusilupo sad.gif
Atsakyti