Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

QUOTE(tarampa @ 2010 09 25, 09:54)
Nuostabių spalvų nagų lakai wub.gif
turiu catrice tušą Allround Mascara tai man jis  thumbup.gif

bigsmile.gif O kokiom kainom nagu lakiukai? blush2.gif
Atsakyti
9lt
Atsakyti
QUOTE(Humbega @ 2010 10 01, 13:32)

4u.gif dekui uz info
Atsakyti
klaipedos BIG'e catrice carame kolekcijai 30 proc. biggrin.gif
Atsakyti
papildau biggrin.gif rolleyes.gif
catrice ziemos kolekcija 2010 kuri atsiras lapkriti-gruodi bigsmile.gif 4u.gif
http://www.chicprofi...liday-2010.html
Atsakyti
Atrodo, kad catrice dizainerių komanda išsisisėmė... Tiek apipavidalinimu tiek spavomis man primena Oceana kolekciją... :s
Atsakyti
user posted image
regis tai mano pirmas pirkinys is sios firmos ax.gif papirko ipakavimas seselio, be to norejosi tokios neutralesnes spalvytes blush2.gif ant rankos graziai tepesi, o seip jie man pasirode tokie tuputi milteliniai (na kazkaip sviesesne spalva ne kaip dengesi), dvi spalvytes su blizguciais, todel nzn ar jie tinka naudoti diena. Patys seseliai atrodo kiek minkstoki, nes pasikabina daugiau nei reikia. ta sviesesne ruda uzsitepus primena oranzine lyg ir, o juoda man patiko puikiai tepasi. 7 valandas jie atlaike, tai ilgiau nei Avon kurie po 2 h "dingo" thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Nusipirkau tokius skaistalus iš catrice 01 tickled pink. Sužavėjo tokia šviesi rožinė-koralinė spalvytė bigsmile.gif šiaip labai pigmenuoti, užtenka labai mažo kiekio, gražiai dengiasi, gerai laikosi, veiduką padaro gaivų ax.gif žodžiu neblogas mirksiukas.gif
Gal kas bandė catrice pudrų (skystų ar kompaktinių), ar yra dėmesio vertų? 4u.gif
Atsakyti
na as vakar nusipirkau catrice tris nagu lakus (nemoku ikelti foto). pavadinimai lost in mud, devil wears red ir berry bazaar (paskutinis is careme kolekcijos).taip pat is careme kolekcijos rozini lupu blizgesi,ziauriai patinka jis man,galvojau,bus bespalvis,bet yra pakankamai ryskus,pigmentuotas, o kvapas wub.gif blizgesys kainavo 7,45, o nagu lakas 4.45 su nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turėjot? (bijau pirkti,bo kažkoks kitas tušas labai sunkiai nusiplaudavo doh.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 10 09, 07:18)
user posted image
regis tai mano pirmas pirkinys is sios firmos  ax.gif papirko ipakavimas seselio, be to norejosi tokios neutralesnes spalvytes  blush2.gif ant rankos graziai tepesi, o seip jie man pasirode tokie tuputi milteliniai (na kazkaip sviesesne spalva ne kaip dengesi), dvi spalvytes su blizguciais, todel nzn ar jie tinka naudoti diena. Patys seseliai atrodo kiek minkstoki, nes pasikabina daugiau nei reikia. ta sviesesne ruda uzsitepus primena oranzine lyg ir, o juoda man patiko puikiai tepasi. 7 valandas jie atlaike, tai ilgiau nei Avon kurie po 2 h "dingo"  thumbup.gif

Ir as siuos isigijau su akcija, taippat papirko pakuote wub.gif Dar aki traukia lupu blizgiai is sios kolekcijos, nes viskas dabar su nuolaida ax.gif
Atsakyti
gal kas bandėt šią pudrą? kokie atsiliepimai? ax.gif mačiau Eurokose akciją, bet neapsisprendžiu tarp šios ir Essence g.gif
user posted image
Atsakyti