Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

QUOTE(Wild-One @ 2010 10 10, 00:31)
Man gražūs juodi ir melsvi šešėliai, nes matiniai  smile.gif o tie kiti trys kiek įžiūriu blizgūs, nors neutralios žemės spalvos, tai manau irgi gerai būtų visam vokui padengti  bigsmile.gif tik šviesiausia atrodo vien blizgučiai, bet gal čia dėl fotiko taip atrodo. O tie tamsūs ten juodi ar tamsiai žali?  4u.gif

tos sviesiausios blizguciai pasklido iki sviesiai rudos matines doh.gif Seip ten 1 ir 3 yra blizgus, o 2 ir 4 matiniai - juoda tai tikrai juoda. Melyni man taip pat labai patiko, tik matyt dar reikia mokytis kaip juos tinkamai uztepti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild-One @ 2010 10 09, 19:06)
user posted image
O čia ant žanduko kaip atrodo, jei kam įdomu  smile.gif  4u.gif spalva tikrai nebėra tokia intensyvi kaip pakuotėj, svarbu gerai išsklaidyti.

Gražu bigsmile.gif kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 10 09, 22:35)
Kokia kaina ir ar tik vienas atspalvis yra?  smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 10, 10:23)
Gražu  bigsmile.gif  kokia kaina?

Berods 10.50 mokėjau 4u.gif taip, tik vienas atspaslvis, kiek man teko matyti smile.gif
Atsakyti
Aij,nusipirkau ax.gif
Dabar jau ant padažytų blakstienų patepliojau,tai labai šepetukas patiko biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 10, 18:53)
Aij,nusipirkau  ax.gif
Dabar jau ant padažytų blakstienų patepliojau,tai labai šepetukas patiko biggrin.gif
user posted image

o šepetėlis koks bigsmile.gif ar nesunku su tokiu dažytis? kokia kaina? lauksim atsiliepimų, kai panaudosit 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik labai fainai,bo kaip šukutės išsukuoja bigsmile.gif
kaina dabar su akcija apie 12lt,be akcijos-16lt
Atsakyti
viskas,daugiau jokių Catrice tušų schmoll.gif
Vieną gramdyt reikėjo,kitas tepa paakius (ir taip išbalus,ir bišk paakiai pajuodę nuo nuovargio,tai kai juos dar pajuodina,tai kaip zombis atrodau hihihi.gif )
Bet laaabai šepetukas patinka,tai į Essence tušą įsidėsiu biggrin.gif
Atsakyti
eurokose catrice kosmetikai nuolaidos iki 50 proc. nuo spalio 5 iki 27dienos bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Ir aš pasiimiau šiuos skaistaliukus. Labai patinka 4u.gif

ir akcijinis lūpdažis iš Oceana kolekcijos http://www.chicprofi...a-lipsticks.jpg dešinėje.

user posted image

O čia kaip atrodo tikrovėje. Labai labai man jis wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš tuos visų perkamus skaistaliukus biggrin.gif labai patinka, visai nesigailiu, spalva labai graži, ryškūs smile.gif tik svarbu nepadauginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2010 10 16, 21:19)
ir akcijinis lūpdažis iš Oceana kolekcijos http://www.chicprofi...a-lipsticks.jpg dešinėje.

user posted image

O čia kaip atrodo tikrovėje. Labai labai man jis  wub.gif

laabai graži spalvytė, derės prie skaistalų thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau radau dark brown spalvos antakių flomasterį. Bandysim biggrin.gif
Atsakyti