O kokia kaina jo?
QUOTE(W*S:* @ 2010 12 08, 20:16)
O kokia kaina jo?
be akcijos apie 10-12lt, o su akcija sumokėjau berods 5.95... bijau tiksliai pameluot, tai rašau, kad 5-6lt

Eurokose pirkote?
QUOTE(W*S:* @ 2010 12 09, 15:55)
Eurokose pirkote?
Man atrodo, kad catrice daugiau niekur ir neprekiauja

Gal kuri bandete naujuosius vienspalvius akiu seselius? Ypac domintu sviesiai roziniai blizgus
Ar gerai jei laikosi? Ant rankos bandziau, tai jie man greitai nusitryne...

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 12 10, 22:26)
agnite o ta multi color pudra duoda rusva ar su ruzavumu atspalvi? ir na koks atspalvis ant odytes gaunasi? ir ja naudojat makiazui uzbaigt ar viena? gundaus ir as ja isigyt bet vis dar susimastau ar tikrai reikia man jos

Na aš visada renkuosi į gelsvumą pudrytes... tai kai šią pirkau, nesusimąsčiau, kad ji gali duoti rūžavą atspalvį. Ir to nėra, bent jau man

Na šiaip manau, kad ji verta dėmesio..vertesnė nei kad turėjau Essence mineral kompaktinę

QUOTE(agnite @ 2010 12 10, 22:42)
Na aš visada renkuosi į gelsvumą pudrytes... tai kai šią pirkau, nesusimąsčiau, kad ji gali duoti rūžavą atspalvį. Ir to nėra, bent jau man
Naudoju ją makiažo užbaigimui, matiškumui suteikti
Man ji pati viena net nesimato ant veiduko..o ant makiažo pagrindo - pats tas. Ir ta spalva man tinka idealiai
Na šiaip manau, kad ji verta dėmesio..vertesnė nei kad turėjau Essence mineral kompaktinę

As taip pat ja nusipirkau, ir esu baisiai patenkinta

QUOTE(Orestes @ 2010 12 10, 23:22)
As taip pat ja nusipirkau, ir esu baisiai patenkinta
labai graziai atrodo man ji, bet taip pat naudoju ne viena, o makiazo uzbaigimui 

Tai va...jau du pliusus surinko šis produktas

Labiausiai džiugina kaina ir kokybė

Taip, visiskai pritariu

QUOTE(Jolkuce @ 2010 12 10, 00:46)
Mačiau 15,90