Įkraunama...
Įkraunama...

CATRICE kosmetika

Šiandienos:

Nagų lakas, spalva Blue out to Sea
user posted image

Kompaktinė, spalva Rose Beige
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 03, 18:49)
Šiandienos:
Kompaktinė, spalva Rose Beige
user posted image

labai noresiu atsiliepimu apie sia pudra ir jei galit imeskit foto kaip gyvai ant jusu atrodo 4u.gif 4u.gif

ir kiek dabar tie tickled pink skaistalai ir lupdazis su akcija kainuoja??(kazkas minejo kad kolekcija jau atpigino g.gif biggrin.gif )
mane tai vilioja dar tas naujas glamuorama lupu kremas bigsmile.gif (gaila kad testeriu nera schmoll.gif verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 12 02, 22:59)
6combo9 o jus lyg ir turejot kazkokia mozaikine pudra tik firmos nepamenu g.gif  kuria isparduotuvej kosmetikos pardavinejot, kokios firmos buvo ji? Ir KAIP patiko?? mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif

Aš UMA turėjau (dar ir dabar turiu), tai nežinau šiaip nieko man ji nedaro, visiškai nematau tikslo kam ją naudot biggrin.gif P.S. dovanoju aš ją perkančioms. smile.gif

QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 12 03, 20:51)
labai noresiu atsiliepimu apie sia pudra ir jei galit imeskit foto kaip gyvai ant jusu atrodo 4u.gif  4u.gif

Aš taip pat norėsiu. bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas dar kartais uzmatet kur klaipedos eurokose catrice nude sensation coral pink skaistaliukus? 4u.gif (sudauziau savo siryt verysad.gif unsure.gif ) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 12 03, 19:51)
labai noresiu atsiliepimu apie sia pudra ir jei galit imeskit foto kaip gyvai ant jusu atrodo 4u.gif  4u.gif

Na foto negaliu padaryti nes neturiu šiuo metu fotoaparato blush2.gif
Tepiau ją tik kelis kartus...Todėl dar sunku pasakyti kažką apie ją. Na žinoma, man ji tinka, gerai pasidengia...spalvytė irgi gera smile.gif (ėmiau šviesesnę..)
Nežinau kiek ilgai ją naudosiu...nujaučiu kad ji man tik užgaida kažkokia biggrin.gif
Atsakyti
Vakar buvau Eurokose, bet kazkaip neatkreipiau demesio i Catrice pudras, tik ju bukleteli pasiemiau. O dabar ziuriu, kad baisiai idomu dvi pudras isbandyt butu - Photo Finish Liquid Foundation ir Mousse Mattifying Make Up. Gal kas mate Lietuvoj jas? Ir gal kam jau teko isbandyti? 4u.gif
Atsakyti
Gavau atsakymą iš Eurokos, kad ,,Urban Baroque“ kolekcija bus pristatyta prieš pat Kalėdas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 12 08, 18:08)
Gavau atsakymą iš Eurokos, kad ,,Urban Baroque“ kolekcija bus pristatyta prieš pat Kalėdas. thumbup.gif

Puiki žinia! smile.gif
O kur jūs čia rašote, į Eurokos?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 12 08, 17:08)

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 08, 19:20)
O kur jūs čia rašote, į Eurokos?

El. paštu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 12 08, 18:08)

gera zinia rolleyes.gif as kazkaip galvojau kad si kolekcija tik sausi tebus g.gif

QUOTE(Almost @ 2010 12 08, 18:36)
super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o kokia dabar is catrice kolekciju yra akropolio eurokos? bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 12 08, 19:50)
o kokia dabar is catrice kolekciju yra akropolio eurokos? bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif

akropoly nebuvau, bet manau, kad greitu metu apsilankysiu. šiaip, jei pamenu gerai, Glamourama. bent jau Studlende yra būtent ji smile.gif

išbandžiau Catrice blush'ą C01 Tickled Pink iš Expect he Unexpected. Man labai patiko, bent jau pirmas įspūdis labai geras. Graži pakuotė, blush'as gardžiai kvepia, lengvai dengiasi, duoda gražią spalvą ant odos smile.gif
Atsakyti