Įkraunama...
Įkraunama...

Metusios rūkyti

QUOTE(Dumza @ 2013 01 07, 00:20)
prasidejo 6 para kaip meciau.jau kazkiek lengviau,bet vistiek nezmoniskai norisi.

saunuole 4u.gif toliau bus tik lengviau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos jungiuosi prie jusu thumbup.gif ta mintis mesti ilgai kirbejo manyje,bet niekada nepakilo tas didelis noras-neberukyti,kaip pries savaite g.gif rukiau(tikiuos kad nebepradesiu)gal 8-9 metus mirksiukas.gif su pertraukom.. tos pertraukos nestumas,zindymas..tada vel greitai prie cigaretes puoliau doh.gif bet si karta labai rimtai,tiesiog save itikinejau(tebevyksta sis procesas)kad man to nereikia,prisiminiau,kad knyga turime,nusprendziau perskaityti surukydavau 10-15 per diena doh.gif blush2.gif 2 diena nei dumo,bet zinokite,nera taip sunku kaip galvojau... nesinori man net ju..o vyrui tabex uzsakem 4u.gif paskaiciavau finansus unsure.gif rolleyes.gif busto paskola prarukom lotuliukas.gif doh.gif o verkiam ir nesupranta ir kur tie lt dingsta cool.gif grisiu po savaites 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2013 01 29, 21:40)
Sveikos jungiuosi prie jusu  thumbup.gif  ta mintis mesti ilgai kirbejo manyje,bet niekada nepakilo tas didelis noras-neberukyti,kaip pries savaite g.gif  rukiau(tikiuos kad nebepradesiu)gal 8-9 metus mirksiukas.gif  su pertraukom.. tos pertraukos nestumas,zindymas..tada vel greitai prie cigaretes puoliau  doh.gif  bet si karta labai rimtai,tiesiog save itikinejau(tebevyksta sis procesas)kad man to nereikia,prisiminiau,kad knyga turime,nusprendziau perskaityti surukydavau 10-15 per diena doh.gif  blush2.gif  2 diena nei dumo,bet zinokite,nera taip sunku kaip galvojau... nesinori man net ju..o vyrui tabex uzsakem  4u.gif paskaiciavau finansus  unsure.gif  rolleyes.gif busto paskola prarukom  lotuliukas.gif  doh.gif  o verkiam ir nesupranta ir kur tie lt dingsta  cool.gif  grisiu po savaites  4u.gif  bigsmile.gif

Saunuole mergyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 01 03, 14:00)
Matyt, ne toks ir efektyvus, jei vis pradedat  biggrin.gif

Pasakysiu atvirai kad efektiviausia turbut isgirsti is daktaro lupu, "daugiau nei vienos cigaretes" kitaip atsidursi kitam pasauli, pagalvok apie savo vakus.

Aciu dievui dar tokiu zodziu nebuvau isgirdusi, bet mano tievas amzina atelsi kazkada isgirdo ir mete ta pacia diena. Po to man buvo geda prie jo rukyti blush2.gif ir niekada nerukiau prie jo daugiau. Tai pat labai geda buvo, jei vaikai pamatydavo mane su cigarete.

Pries naujus labai susirgau niekaip negaleju issikapanoti, sirdis pradejo streikoti..vienu momentu visas gyvenimas prabego pries akys doh.gif

Turbut kiek vienas iki savo tikslo eina skirtingai. Tikiuosi daugiau nepradesiu...
Atsakyti
Bet kaip valgyti norisi,kaip nerukai doh.gif doh.gif doh.gif streso nepatiriu,tik burna neuzsiciaupia..nuo rytojaus ir nebevalgysiu lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2013 01 30, 15:58)
Bet kaip valgyti norisi,kaip nerukai doh.gif  doh.gif  doh.gif  streso nepatiriu,tik burna neuzsiciaupia..nuo rytojaus ir nebevalgysiu  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

tikrai taip 4u.gif pirma men pastoviai ka nors kramtydavau, priaugau siek tiek svorio.. paskui susireguliavo viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2013 01 30, 16:58)
Bet kaip valgyti norisi,kaip nerukai doh.gif  doh.gif  doh.gif  streso nepatiriu,tik burna neuzsiciaupia..nuo rytojaus ir nebevalgysiu  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

O man tai i nauda nes svoris buvo 40kg kaip ir visada ne nestumo laikotarpiu. Tai labai tikiuosi priaugti bent 5kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2013 01 07, 01:20)
prasidejo 6 para kaip meciau.jau kazkiek lengviau,bet vistiek nezmoniskai norisi.

jau menesis.Noras dar aplanko.Nervai jau ramesni.Tikiuos,kad jau atsilaikiau. smile.gif
Atsakyti
pas mane vakar buvo pusmetis thumbup.gif
Atsakyti
Miegapele kaip saunu thumbup.gif reiks ir man apie tai pamastyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegapelė** @ 2013 02 02, 12:28)
pas mane vakar buvo pusmetis  thumbup.gif

Sveikinam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2013 02 02, 11:56)
Sveikinam  thumbup.gif

aciu thumbup.gif labai tikejausi, kad pasiseks, ir pavyko thumbup.gif