QUOTE(aistutėlė @ 2008 09 01, 13:14)
Turbūt jau pasikartuosiu tūkstantį ir vieną kartą, bet turiu tokį klausimuką - nužydėjo mano orchė ir tuos stiebus dabar reikia nupjauti?? o kiek maždaug? iš kur žinoti, kad nenupjausiu per daug? pjauti prie pat apačios?
Kaip manot ar galiu aš ją persodinti į keramikinį vazoną? ar geriau į tą patį tokį plastikinį permatomą indelį, tik didesnį??
ačiu

Kaip manot ar galiu aš ją persodinti į keramikinį vazoną? ar geriau į tą patį tokį plastikinį permatomą indelį, tik didesnį??
ačiu

na neskubek kirpti, kartais is akuciu isleidzia nauja ziedstiebi su pumpurais

siaip gali, bet nesiulau, nes saknys lb prilimpa prie vazono ir poto kai noresi persodineti, tai tik suzalosi saknis ir dar negalesi stebet saknu bukles

o kam tu ja persodinesi

QUOTE(Charlize @ 2008 09 01, 13:59)
Tikiuosi 
Aš vieną irgi į reanimatorių guldysiu. Tik va reik pasidaryt iš tokio stiklinio vazono. Dėsiu apačioj drenažą (keramzitą, kaip jūs vadinat), pripilsiu vandens, o kiminus bandysiu kaip nors pritvirtint virš vandens, o ant jų nugeibėlę paguldysiu.
Teisingai skamba?

Aš vieną irgi į reanimatorių guldysiu. Tik va reik pasidaryt iš tokio stiklinio vazono. Dėsiu apačioj drenažą (keramzitą, kaip jūs vadinat), pripilsiu vandens, o kiminus bandysiu kaip nors pritvirtint virš vandens, o ant jų nugeibėlę paguldysiu.
Teisingai skamba?
nesiulyciau vandens pilti ir keramzito deti, ji tau supus, per daug dregmes, juk dabar jau atveso ir saules tiek nera, tai bus jai per dregna

QUOTE(gekoniuke @ 2008 09 01, 14:14)
dar tokiu isvis neturiu, bet formuojasi pumpuriukai, tai dantuku irgi nesimato

Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2008 09 01, 14:46)
Net nezinau, pas mane kai nuzydejo, kazkiek laiko taip pastovejo, o paskui nukirpau ta dali, kur ziedai buvo ir paskui is to stiebo naujas stiebas i sona buvo isdyges 

na kas del kirpimo, tai kiekviena daro kaip nori

pas mane jei ilgai tas stiebas styro ir nerodo gyvybes (neleidzia saku), tai as ji visai nukerpu, kam dar ta stagara laikyt