Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(merga @ 2008 09 01, 17:46)
Merginos turiu klausimuka:- kur Klaipedoje gauti SHULTS trasu,bo senasias baigiau  g.gif ?

Seniuose turi būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2008 09 01, 18:12)
ACIU TAU LABAI Debesiene!!!! begu maudyt  smile.gif

ner uz ka.. sekmes maudynese... biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(merga @ 2008 09 01, 17:46)
Merginos turiu klausimuka:- kur Klaipedoje gauti SHULTS trasu,bo senasias baigiau  g.gif ?

Prie studlendo ant 6lt. pigiau nei akropolio gėlių pard. mirksiukas.gif
Atsakyti
mane truputeli neramina ziedai, mano viena grazuole turi 4 stiebus(kur pumpurai )ar kaip ten jos vadina, bijau kad nepajiegs ji tiek gelyciu, vienas is stiebu kur pumpurai pradejo geltonot(nesprogusios gelytes) ir lig tai raukslejasi sad.gif. gal patarsim mergytes kaip apsaugot gelyte ir jai padet
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2008 09 01, 18:47)
mane truputeli neramina ziedai, mano viena grazuole turi 4 stiebus(kur pumpurai )ar kaip ten jos vadina, bijau kad nepajiegs ji tiek gelyciu, vienas is stiebu kur pumpurai  pradejo geltonot(nesprogusios gelytes) ir lig tai raukslejasi sad.gif. gal patarsim mergytes kaip apsaugot gelyte ir jai padet

jei šaknytės sveikos pabandyk karštą dušą, o jei ją kątik įsigijai, tai gal čia tokios adaptacijos pasekmės g.gif
Atsakyti
tikuosi kad tik adaptacija o ne kas blogiau, nenoriu jos prarasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2008 09 01, 15:57)
Taip ir pakiši visą kvietką? Maniškė tokia net be šaknų....

visa kvietka, as turejau visai be saknu, tai buvo prisiauginus, tik nelaime atsitiko doh.gif MB reanimatoriu ant saules pastate ir ji visa iskepe doh.gif

QUOTE(katrinka @ 2008 09 01, 17:34)
o virintu vandenuku laistyt jas  ar ne?  4u.gif

as irgi is krano varau, kartais pamirkau i akvariumo vandeni, na zo, kaip netingiu cackintis ax.gif

QUOTE(Capricorn @ 2008 09 01, 17:43)
man po dušo pradėjimo naudot kaip šaknų padaugėjo, toks jausmas kad neužilgo vazonikas sprogs bigsmile.gif ir lapai kokie dideli...gal dabar perrauką padaryt kaip sakot? užteks tik pamirkyt trąšose rolleyes.gif tegu ne į šaknis ir lapus, o žiedyną naują krauna blush2.gif

kuo greiciau uzpildys vazonika saknim tuo greiciau ir zydes mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 01, 18:22)
Seniuose turi būti mirksiukas.gif

bent jau as seniuose tai neradau schmoll.gif

ziuriu daug kas cia maudynes siandien daro, pas mane irgi vonia pripilta vandens ir jau antra partija mirksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 01, 20:32)
bent jau as seniuose tai neradau schmoll.gif

O as seniuose ir pirkau. Tik kaip pastebejau ju ten retai buna,nes vienakart nuvaziavau nebuvo,kita - buvo, o dar po savaites kai buvau- vel nebuvo..
Atsakyti
smile.gif+2008 09 01, 20:42-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 01, 20:42)
O as seniuose ir pirkau.  Tik kaip pastebejau ju ten retai buna,nes vienakart nuvaziavau nebuvo,kita - buvo, o dar po savaites kai buvau- vel nebuvo..

TRG seniuose, tai aplamai tokiu dalyku nera schmoll.gif o kai KNS buvom, tai dviejuose Seniuose buvom, nei vienose neradau schmoll.gif tik vilmorin pilna produkcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 01, 12:35)
jei nesenai pirkta gelyte, tai jei gali but dar ir adaptacijos periodas, tai nieko nuostabaus, kad pumpurai apdziuvo g.gif
na kiek supratau radai atsakyma bigsmile.gif

Taip neseniai ir tik 1 žiedelį išskleidė o kiti pumpurai nuvyto verysad.gif tai ir nusigandau.
O dar apie tuos dušus skaitau ir kaip dažnai jus jas dušinate? Kartą per savaitę blush2.gif ar maniškę jau ir vertėtų.

QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 01, 17:53)
  tik papurskalioju virintu

O tai daryti kasdien?
Kažkokio purškalo orinėms šaknims nupirkau tai gal juo papurškinėti blush2.gif

QUOTE(katrinka @ 2008 09 01, 18:47)
mane truputeli neramina ziedai, mano viena grazuole turi 4 stiebus(kur pumpurai )ar kaip ten jos vadina, bijau kad nepajiegs ji tiek gelyciu, vienas is stiebu kur pumpurai  pradejo geltonot(nesprogusios gelytes) ir lig tai raukslejasi sad.gif. gal patarsim mergytes kaip apsaugot gelyte ir jai padet

Va pas mane ta pati problema ir manau kad tai adaptacijos pasėkmės verysad.gif
Atsakyti
a a sorchidejas tresiu kai augina auginiu schultz plants foods jei neklystu...
a po to zydincioms.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 08 30, 08:29)
Prie BAR kodo parasyta (lipdukas ant vazonelio dugno) - Phalaenopsis, kaina 19.99, o ant cekio - Kompozicija 5.99.

nu nepykit, kad tik dabar radau kaip atsakyt blush2.gif

mačiau ir aš Klp tuos miniukus wub.gif jau nemaniau, kad toookie mažuliukai, kažkaip kaskart juos pamačius nustembu, kad jie tokie maži doh.gif kaina užklijuota 19,99 Lt kaip ir sakei, nešuosi sau vieną prie to skanuoklio, o ten ant sienos "čia galite pasitikrinti kainą" o po juo tuščia lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu susinerbinau bet nestipriai, nes ankstyvas rytas buvo biggrin.gif bet nedrįsau neštis į kasą kainos paklaust, būtų kvaiša palaike rolleyes.gif
Atsakyti