Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Su rugsėjo 1-aja pleputės orchytės!!! 4u.gif
Labai gražių orchyčių pasičiupot wub.gif Žaliuoju,kad niekaip neužtaikau pigesnių orchyčių verysad.gif Reiks būt atidesnei ir nepatingėt patikrint kainų 4u.gif Ryt važiuoju peloric pirkti-tikuos ryt po pietų pasigirt wub.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2008 09 01, 21:45)
O dar apie tuos dušus skaitau ir kaip dažnai jus jas dušinate? Kartą per savaitę  blush2.gif  ar maniškę jau ir vertėtų.

na dusinu kaskart laistymo metu ax.gif zo kai jau rasos nelieka ant vazono sieneliu, tai ir pasidusinam, ir pasimirkom, ir pasitresiam smile.gif
Atsakyti
Pabandykit Hypermaximoj paieškot,pas mus Plungej Maximoj yra orchėm trąšų po 3,99,aš tokias pat iš gėlių parduotuvės po 10 litų pirkau.O vistik nepirkau tos orchės popigiai nes tokią pat gavau grąžią ir žydinčią dovanų,pirksiu kitą,pati neįspūdinga bat įdomūs žiedai.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 31, 10:56)
na juk pamirsau pasigirti blush2.gif vakar pasiaubiau KLP ax.gif
pradziai buvom Ermitaze, tai gelem buvo 20% nuolaida, tai pasiemiau tokia kaip simre dabar rode, o poto i Akropoli nuvarem, nu tai buvo nukainavimas didziaziedziu, tai MB leido dar dvi pasiimti rolleyes.gif tai pirkau baltas abi su mintimi...turiu plana chuligana biggrin.gif bet jau kvietku dydis wub.gif na zo kai turesiu vaizdine medziaga pasirodysim rolleyes.gif
ir dar...nors cia ne i tema, gavau dovanu bonsa wub.gif kitoj temoj reiks irgi pasigirt su vaizdais blush2.gif  blush2.gif

nu jau apsiprekinot panos doh.gif wub.gif bet kad niekas iš klaipėdiečių nepasivargino pasakyt apie 20 proc. nuolaidą verysad.gif nejau niekas nežinojo

dar neperskaičiau visų jūsų plepalų panos rolleyes.gif labanakt
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 09 01, 18:23)
Prie studlendo ant 6lt. pigiau nei akropolio gėlių pard. mirksiukas.gif

Dekavoju. 4u.gif Kaip tik pro sali vaikus mokyklon vesiu ir uzsuksiu,bo mano dukrikes jau antra savaite alkanos lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
paziurejus i Salzos minikus irgi ziauriai uzsinorejau... nuvariau ir i BIG'a ir i akropoli, bet negalejau anksciau nei vakar, tai turbut supermamos jau visus ispirko, nes nei vieno miniuko neradau, o senukuose po 36.99 verysad.gif bet MB nupirkau anturi, tai irgi kaina ant geles 31.99, o ismuse 19.19, kasininke net pati sutriko, parasyta viena, musa kita unsure.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as kokia orchideja turiu, gavau dovanu pries menesi su sukrautais ziedais ir va kaip ji pas mane prazydo... Idomu kiek ji dar zydes? Kiek pas jus zydi laiko? O gal kuri zinot jos pavadinima, nes uzrasa ismeciau, o dabar idomu pasidare kokia as turiu... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Vaileta, na tavo gelyte labai grazi ir ziedu kiek daug wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 09 02, 09:43)
Pasirodau ir as kokia orchideja turiu, gavau dovanu pries menesi su sukrautais ziedais ir va kaip ji pas mane prazydo... Idomu kiek ji dar zydes? Kiek pas jus zydi laiko? O gal kuri zinot jos pavadinima, nes uzrasa ismeciau, o dabar idomu pasidare kokia as turiu...  blush2.gif
user posted image

kiek suprantu čia phanelopsis g.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as kokia orchideja turiu, gavau dovanu pries menesi su sukrautais ziedais ir va kaip ji pas mane prazydo... Idomu kiek ji dar zydes? Kiek pas jus zydi laiko? O gal kuri zinot jos pavadinima, nes uzrasa ismeciau, o dabar idomu pasidare kokia as turiu...  blush2.gif
user posted image

Grzus phalaenopsis wub.gif jei gelytei patiks, zydes ilgai - as mamai per Motinos diena padovanojau, dar dabar zydi, visi ziedai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2008 09 01, 18:45)
Taip neseniai ir tik 1 žiedelį išskleidė o kiti pumpurai nuvyto  verysad.gif  tai ir nusigandau.
O dar apie tuos dušus skaitau ir kaip dažnai jus jas dušinate? Kartą per savaitę  blush2.gif  ar maniškę jau ir vertėtų.
O tai daryti kasdien?
Kažkokio purškalo orinėms šaknims nupirkau tai gal juo papurškinėti  blush2.gif
Va pas mane ta pati problema ir manau kad tai adaptacijos pasėkmės  verysad.gif

mano falenopsiko adaptaciaj buvo tokia- visi prasiskleide ziedai liko sveiki ir vietoj, o 3 neissiskleide pumpuriukai nukrito verysad.gif

dusa as darau kas 1,5 - 2 savaites. jis man kaip laistymas ax.gif
apipurskiu kasdien, kai karsta kelis kartus per diena mirksiukas.gif o del to purskalo, kur nusipirkai, tai nezinau zinok g.gif gal kitos ka patars, nes as tokiu dalyku nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 02, 00:15)
nu jau apsiprekinot panos  doh.gif  wub.gif  bet kad niekas iš klaipėdiečių nepasivargino pasakyt apie 20 proc. nuolaidą  verysad.gif  nejau niekas nežinojo

bet kad to pasirinkimo nelabai ir buvo g.gif bet vandos tai ten grazuteles wub.gif ir saknys lb geros smile.gif

prasiau apie vandas ir dabar pasiziuri i saviske, o ji uzmerkta nuo vakar doh.gif

grazus tavo phaleonopsis 4u.gif

QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 02, 10:36)
o del to purskalo, kur nusipirkai, tai nezinau zinok  g.gif gal kitos ka patars, nes as tokiu dalyku nenaudoju.

as irgi tokiu dalyku nenudoju schmoll.gif
Atsakyti