Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(aneizza @ 2008 09 03, 12:27)
Sveikos pleputes  mirksiukas.gif  4u.gif kaip laikotes? Kaip gelytes auga?

sveika pradingele bigsmile.gif
kaip taviskes laikosi mirksiukas.gif kaip tos is skm uzsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 09 03, 12:31)
sveika pradingele bigsmile.gif
kaip taviskes laikosi mirksiukas.gif kaip tos is skm uzsakymo g.gif

as labai jau uzsiatostogavau, dabar kai vel darbu tai gal ir kompa dazniau namie isijungsiu lotuliukas.gif

gerai mano gelytes is skm, lobbi black lip jau nuzydejo, o kita dar nezydi smile.gif smile.gif
Atsakyti
maniškis sako:- nesuprantu ką tu tose savo orchėse matai doh.gif
sakau:- et, ką tu supranti apie gyvenimo prasmę lotuliukas.gif
Atsakyti
jooo, tie vyrai lotuliukas.gif Maniskis vakar igi suskele blink.gif Kazkada man pirko phal ir salia buvo zydinti raibuole. Klausia MB manes: tau grazi? Sakau aha. Na, tai jis pasiulo: jamam ir sita wub.gif Cia buvo gal pries 1,5 metu. Vakar kalbames, kad reikia nupirkti orche dovanu draugei. Klausia: kokia. Atsakau raibuole. Perklausia jis manes: cia ta, kuria as sau pirkau? blink.gif blink.gif blink.gif Mano reakcija buvo tokia swoon.gif Tada jau as jo paklausiau, tai kodel nepriziuri savo geles? O jis man ramiu tonu: taigi tu priziuri lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 03 rugsėjo 2008 - 12:11
QUOTE(ievune @ 2008 09 03, 13:11)
jooo, tie vyrai  lotuliukas.gif Maniskis vakar igi suskele  blink.gif Kazkada man pirko phal ir salia buvo zydinti raibuole. Klausia MB manes: tau grazi? Sakau aha. Na, tai jis pasiulo: jamam ir sita  wub.gif Cia buvo gal pries 1,5 metu. Vakar kalbames, kad reikia nupirkti orche dovanu draugei. Klausia: kokia. Atsakau raibuole. Perklausia jis manes: cia ta, kuria as sau pirkau?  blink.gif  blink.gif  blink.gif Mano reakcija buvo tokia  swoon.gif Tada jau as jo paklausiau, tai kodel nepriziuri savo geles? O jis man ramiu tonu: taigi tu priziuri  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na tie vyrai tai tikrai nepakartojami... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 09 03, 12:36)
gerai mano gelytes is skm, lobbi black lip jau nuzydejo, o kita dar nezydi  smile.gif  smile.gif

o maniske reanimatoriuje tik matyt orai buvo saltesni tai jai jau netiko g.gif bijau, kad as jos neissaugosiu cray.gif

QUOTE(Capricorn @ 2008 09 03, 13:02)
maniškis sako:- nesuprantu ką tu tose savo orchėse matai doh.gif
sakau:- et, ką tu supranti apie gyvenimo prasmę lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o manes kas nors apie orches ko nors paklausia, tai maniskis tik akis ispucia ir sako: geriau sitos temos neuzvedam, o tai cia bus visam vakarui tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 03 rugsėjo 2008 - 12:28
QUOTE(rena @ 2008 09 03, 13:19)
o maniske reanimatoriuje tik matyt orai buvo saltesni tai jai jau netiko g.gif bijau, kad as jos neissaugosiu cray.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o manes kas nors apie orches ko nors paklausia, tai maniskis tik akis ispucia ir sako: geriau sitos temos neuzvedam, o tai cia bus viam vakarui tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba, as kai tokia nezinanti nieko, noriu paklausti kada reikia persodinti orchideja?
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2008 09 03, 14:13)
Laba, as kai tokia nezinanti nieko, noriu paklausti kada reikia persodinti orchideja?

atsakymus į visus klausimus rasi perskaičiusi pirmąjį temos puslapį
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2008 09 03, 14:13)

kodėl nori persodinti?
Atsakyti
As nenoriu, tik girdejau, kad galima;] gavau ja dovanu ir net nzn kaip priziureti;]
Atsakyti