Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(dova_nele @ 2008 09 03, 14:22)
As nenoriu, tik girdejau, kad galima;] gavau ja dovanu ir net nzn kaip priziureti;]

jeigu ji žydi ir viskas tvarkoj: t.y. šaknys nelipa iš vazoniko laukan per kraštus ir nesprogsta indukas nuo jų, tai sodint nereikia ir negalima sakyč, žydi ji - tai leisk jai ramiai ir žydėt mirksiukas.gif o pirmam temos mūsų temos puslapy yra daug nuorodų apie priežiūrą orchių-užsuk ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2008 09 03, 14:22)
As nenoriu, tik girdejau, kad galima;] gavau ja dovanu ir net nzn kaip priziureti;]

persodint reikia tada kai saknys netelpa vazone, sukrites subtratas arba sukanimis kas netvarkoj...
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 03, 14:25)
persodint reikia tada kai saknys netelpa vazone, sukrites subtratas arba sukanimis kas netvarkoj...

lotuliukas.gif

būna ir man dienų kai nesąmonės pasirašo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 03, 14:26)
lotuliukas.gif

būna ir man dienų kai nesąmonės pasirašo lotuliukas.gif

ups... net nepastebejau... doh.gif svarbiausia kad mintis pagauta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 03, 14:34)
ups... net nepastebejau... doh.gif  svarbiausia kad mintis pagauta biggrin.gif

mes supratom ką norėjai parašyt irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 09 02, 19:51)
Nesirodysim, nes nesigauna nuotraukos, per mazas tarpas tarp lango ir orchidariumo. Tai tokia nisa, apie 0,75 plocio ir 1,3 m aukscio apie 0,8 m nuo grindu. Jos nugara isklota lengvai valomomis ir kas svarbiausia - nesipurvinanciomis plytutemis. Joje 3 stiklines lentynos. Ant ju ir tupi tos "salotos". Radiatorius netoli, bet tame tarpe stovi rubu dziovykla, tai dregmes pakanka. Virsuje isukta dienos sviesos lempute, jei ziemos diena pasitaikytu niuri. Langai i rytus, bet tiesioginiu spinduliu jos negauna. Tai tiek ziniu
Kai labai nori, tai ir vieno kambario bute galima tureti viska  drinks_cheers.gif

butu labai idomu pamatyt koki meno sedevra tu ten sukurei g.gif nu jau taip knieti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 03, 15:21)
butu labai idomu pamatyt koki meno sedevra tu ten sukurei  g.gif  nu jau taip knieti  blush2.gif    biggrin.gif

ir man įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 03, 13:26)
ir man įdomu bigsmile.gif

tai kad ji nerodo mums blush2.gif vistiek kazkiap eina nufotkint g.gif tik reikia nustatymus fotike nusistatyt ir viskas bus ciki thumbup.gif man idomu, nes as pati gyvenu 1 kambario bute, tai knieti pamatyt kaip ji ten isirenge ta orchidariuma ax.gif ir as gal ka nukopijuociau blush2.gif
Atsakyti
man dabar toks klausimukas iškilo: kiek jūs turit orchių???
viso labo pas mane tik dvi: margas ir baltas phanelopsis. tai turbūt tik pas mane tiek tėra, pas kitas tai jau skaičiai geresni turėt būt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 03, 14:24)
man dabar toks klausimukas iškilo: kiek jūs turit orchių???
viso labo pas mane tik dvi: margas ir baltas phanelopsis. tai turbūt tik pas mane tiek tėra, pas kitas tai jau skaičiai geresni turėt būt lotuliukas.gif

pas mane 5: du falenopsiai ir 3 dendrobiumai ax.gif dar laukiu paphiopedilum kol parvaziuos is vokietijos
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 09 03, 17:30)
pas mane 5: du falenopsiai ir 3 dendrobiumai  ax.gif  dar laukiu paphiopedilum kol parvaziuos is vokietijos

Na ir ką aš sakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 09 03, 14:33)
Na ir ką aš sakiau lotuliukas.gif

argi cia daug? pas kitas dvigubai daugiau ax.gif jei galeciau kiekviena savaite po nauja orche parsitempciau namo blush2.gif
Atsakyti