Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(merga @ 2008 08 29, 18:53)
Taip pat karstas dusas rekomenduojamas gelytes adaptacijai(maudoma puse metu)pakartotiniam prazydinimui.Oreanimuojant gelyte(maudoma 3 men.i savaite karta)kol prasideda pilnai naujas augimas.[/COLOR[COLOR=red]]YPATINGAI DRAUDZIAMA NAUDOTI KARSTA DUSA,KAI ORCHIDEJA UZPUOLES PUVINYS BETKURIOJE GELES DALYJE!!!!!!!
Papildyta:
Karstas dusas tinka sioma orchidejoms:
CATLEJOMS;
PHALEONOPSIAMS;
ONCIDIUMU SEIMOS GELYTEMS;
ENCYCLIA LACIFOLIA;
SHOMBURGHIA THOMSONIANA

O tai Cambriom netinka????
Atsakyti
Kabesitos faina gelyte, isivaizduoju kaip atrodys, kai greitu laiku visi pumpureliai suzydes... Mmmm...
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 08 30, 00:07)

Salza, aš apakus, toks grožis taip pigiai. o aš galvojau, kad čia tik man pavyko pigiau grybo orchytę gauti (už 10 Lt.) ir dar tik ruošiasi žydėti. O čia prašau - "perspjovei" kaip reikiant thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar galėtumėte man pagelbėti ? 4u.gif Mano orchytes uzpuole kazkokios bjaurios baltos apnaseles. Jau viena nudziuvo nuo ju verysad.gif Bandziau plauti, purskiau su deciu, naudojau vario oschlorida (atrodo taip vadinasi) ir nieko.
bandau ikelti nuotrauka.

Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 08 29, 23:37)
Mano irgi vienas miniukas nuzydejes stovi su 2 ziedstiebiais - stagarais, bet ant vieno kazka augina, tai kol kas nei vieno nekerpu...

Uzsicinkinau Skm zodzius:-QUOTE(skm @ 2008 08 27, 10:18)
va ir geras pvz. kaip būna kai nenupjauni nužydėjusio žiedkočio. Daug kalbėta, kad iš panaudotų akučių žiedų nebebus ir ar verta laikyti tuos žalius stagarus, kad dar atsirastų bent vienas žiedelis. Vietoj to, kad nukirpus būtų išleidęs naują žiedkotį ir sukrovęs gražią kekę žiedų

nu ir eksperimntauosna pasidaviau smile.gif

QUOTE(Lietuva @ 2008 08 29, 23:40)
O tai Cambriom netinka????

Tame straipsnyje pamineto nera,bet palaukim kol pasirodus RENA,ji visu galu ase,tai gal ir pasakys.As tai praktikuojuos su phaliukais. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kikutis @ 2008 08 29, 23:50)
Sveikutės, ar galėtumėte man pagelbėti ?  4u.gif  Mano orchytes uzpuole kazkokios bjaurios baltos apnaseles. Jau  viena nudziuvo nuo ju  verysad.gif  Bandziau plauti, purskiau su deciu, naudojau vario oschlorida (atrodo taip vadinasi) ir nieko.
bandau ikelti nuotrauka.

Tau gelyte numiro nuo tu parazitu ar lapas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 08 29, 22:57)
Vazoncikai kartu su gelytem  lotuliukas.gif Uz tuos pacius 5.99  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu tu cia gerai parovei thumbup.gif ir dar su vazoncikais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ji man nudziuvo nuo tu parazitu ir dabar jie nori sudoroti dar kelias orchytes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 08 29, 22:56)
Mazoji S,sneki apie akropolio aparata?(bo kiek teko toj prekiu oazei pabuvoti,tiek aparaciokas uzluzes buvo tongue.gif

apie tą patį lotuliukas.gif gal tik vieną kartą užtikau veikiantį
Atsakyti
QUOTE(kikutis @ 2008 08 30, 00:01)
Ji man nudziuvo nuo tu parazitu ir dabar jie nori sudoroti dar kelias orchytes verysad.gif

Kiek pas Olivija panardzius,radau kazka panasaus palei aprasyma i tavo beda.Ji raso,kad cia grybeline infekcija.
Atsakyti
O kaip ta gryba isnaikinti ? Gal butu galima nuorodeles ?
Atsakyti
QUOTE(kikutis @ 2008 08 30, 00:19)
O kaip ta gryba isnaikinti ? Gal butu galima nuorodeles ?

Tu panarsykhttp://www.rojaussod...wforum.php?f=95
gal surasi ka g.gif
Papildyta:
va cia:
http://www.rojaussod...wforum.php?f=95
Papildyta:
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 30, 00:08)
apie tą patį  lotuliukas.gif  gal tik vieną kartą užtikau veikiantį

nu ir kam ta deze neveikianti reikalinga nisuprantu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Per metus dusyk ten nuvaziuoju ir neveikia praktiskai niekada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 08 29, 22:57)
Vazoncikai kartu su gelytem  lotuliukas.gif Uz tuos pacius 5.99  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dabar kai pagalvoju tai ji greičiausia galėjo tau nuskenuot tuos vazonus o ne gėles biggrin.gif čia greičiau vazoniukai tiek kainavo..o čekyje nežiūrėjai po to kas parašyta thumbup.gif
Atsakyti