QUOTE(rytorasa @ 2009 01 21, 13:41)
nu as tai supratau kad ne...na kokia naturali sudetine dalis putoja? as klausiu, nes nezinau (be to gincijames su vyru, todel man reik argumentu
 )
  )

)
  ) 

as pati kolkas nenusprendziau, ty ne viena nuomone neitikino
 as pati kolkas nenusprendziau, ty ne viena nuomone neitikino  ).
). O jei rimtai, tos visokios medziagos, isgaunamos is kokoso ir dedamos i ekologiskus sampunus, jos irgi putoja, tiesiog ne taip smarkiai kaip sintetines ir tas putojimas kitoks. Tas pats SLS buvo sukurtas siu medziagu pagrindu, tik tiek kad ji pagaminti pigiau nei viska isgauti is augalu... Na nesu del visko garantuota, bet is visu siu nuogirdu galima spresti kad putoja ne tik chemija.
 O jei rimtai, tos visokios medziagos, isgaunamos is kokoso ir dedamos i ekologiskus sampunus, jos irgi putoja, tiesiog ne taip smarkiai kaip sintetines ir tas putojimas kitoks. Tas pats SLS buvo sukurtas siu medziagu pagrindu, tik tiek kad ji pagaminti pigiau nei viska isgauti is augalu... Na nesu del visko garantuota, bet is visu siu nuogirdu galima spresti kad putoja ne tik chemija. O jei rimtai, tos visokios medziagos, isgaunamos is kokoso ir dedamos i ekologiskus sampunus, jos irgi putoja, tiesiog ne taip smarkiai kaip sintetines ir tas putojimas kitoks. Tas pats SLS buvo sukurtas siu medziagu pagrindu, tik tiek kad ji pagaminti pigiau nei viska isgauti is augalu... Na nesu del visko garantuota, bet is visu siu nuogirdu galima spresti kad putoja ne tik chemija.
 O jei rimtai, tos visokios medziagos, isgaunamos is kokoso ir dedamos i ekologiskus sampunus, jos irgi putoja, tiesiog ne taip smarkiai kaip sintetines ir tas putojimas kitoks. Tas pats SLS buvo sukurtas siu medziagu pagrindu, tik tiek kad ji pagaminti pigiau nei viska isgauti is augalu... Na nesu del visko garantuota, bet is visu siu nuogirdu galima spresti kad putoja ne tik chemija. 
  ).
 ).

siaip tai nesu tikra ar man yra teke matyti sertifikuotame sampune kokiu nors sulfatu
  siaip tai nesu tikra ar man yra teke matyti sertifikuotame sampune kokiu nors sulfatu