QUOTE(Juxt @ 2009 04 15, 11:50)
o tai nėra taip brangu, 31 d. kažkur apie 110 lt išeina, o kaip suprantu kai kasdien vis naujas imi tai nereikia nei to skysčio, tai dar daugiau susitaupo, norėčiau pabandyti, aš gal jau kokius 3 ar 4 metus acuvue advance naudoju, jie mėnesiniai, kažkada pabandymui pasiėmiau vienam mėnesiui tada tik pasirodžiusius acuvue oasys, tai visiškai nepatiko, brangesni nei advance, o akys tai žiauriai nuo jų džiūdavo
Aha, o jeigu dar atrasiu tuos, kur pora 3 lt, tai iš viso 31 d. kainuos 93 lt. Ir kasdien imu naujas, todėl skysčio nereikia, konteineriukų irgi nereikia, nes kartais aš juos atskirai pirkdavau, kai kokį netyčia per anksti sugadindavau
O be to man pora kartų pasitaikė arba suplėšyti lęšį, arba su konteinerio dangteliu priverti. Po tokio elgesio su jais, jie patapo netinkami naudoti. Žodžiu, man mėnesiniai lęšiai gaunasi tas pats, arba dar brangiau negu vienadieniai
O akis daug didesnį komfortą jaučia, ty su vienadieniais praktiškai nereikia jokių drėkinančių lašų ir nesijaučia jis kaip svetimkūnis akyje.
Aišku, čia tik man taip, gal kitiems jie kaip tik visiškai nepatiks
Aš iš pradžių nusipirkau 2 poras pabandyti, o tada jau visam mėnesiui