Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(liaudija @ 2009 04 07, 07:35)
Gal zinote, kur pigiausiai Vilniuje kainuoja vienadieniai lesiai Focus Dailies?
Vision express kaina poros virs 7 litu. Man pasirode brangoki  g.gif

O žiūrėjai internetinėje parduotuvėje www.manolesiai.lt ?
Nes manieji mėnesiniai tai ten ženkliai pigesni nei optikose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 04 07, 11:12)
O žiūrėjai internetinėje parduotuvėje www.manolesiai.lt  ?
Nes manieji mėnesiniai tai ten ženkliai pigesni nei optikose ax.gif

Šiandien ir man iš manolešiai.lt atėjo siuntinys smile.gif
Viskas vyko sklandžiai ir be jokių trikdžių. Sakė, kad per 12d. atveš, tai ir atvežė smile.gif
Parašyčiau jų psl atsiliepimą, bet nerandu kaip :]]]
Sutaupiau ~80lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 33G: 07 balandžio 2009 - 10:59
Gal kuri uzmatet spalvotiems lesiams nuolaidu?
Optikos pasaulyje maciau yra -25proc., bet bespalviams.
Atsakyti
QUOTE(33G @ 2009 04 07, 10:58)
Šiandien ir man iš manolešiai.lt atėjo siuntinys smile.gif
Viskas vyko sklandžiai ir be jokių trikdžių. Sakė, kad per 12d. atveš, tai ir atvežė smile.gif
Parašyčiau jų psl atsiliepimą, bet nerandu kaip :]]]
Sutaupiau ~80lt.

Aš irgi nemažai sutaupiau drinks_cheers.gif Ėmiau dvi dėžutes po 6 vnt. Nes mano akių dioptrijos skirtingos. Ir lęšių skystį. Išėjo gera nuolaida lyginant su optikomis thumbup.gif
Iš jų jau vien lęšių skystį apsimoka pirkti. Su pristatymu kainuoja pigiau nei optikoje su 10 proc. nuolaida
Atsakyti
Radau optika, kurioje Focus Dailies 1 lęšis kainuoja 1,7 Lt biggrin.gif ir kaina nepriklauso nuo to, kiek lęšių perki, kad ir vieną pirkčiau, vistiek kaina 1,7 Lt.

O manolesiai.lt reikia mažiausiai 90 lęšių (vienodų dioptrijų) pirkti, kad lęšis kainuotų 1,69 Lt. Kadangi mano skirtingos dioptrijos, tai rektų pirkti 180 lęšių. blink.gif

Žodžiu, vakar nusipirkau 30 lęšių vieokios dioptrijos ir 30 lęšių kitokios ir sumokėjau už lęši po 1,7 Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2009 04 08, 08:57)
Radau optika, kurioje Focus Dailies 1 lęšis kainuoja 1,7 Lt 

Na, o kokia cia optika, reikia dalintis tokia gerietiska info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 04 08, 09:46)
Na, o kokia cia optika, reikia dalintis tokia gerietiska info smile.gif

fielmann. Kitu lesiu kainu neklausiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos likimo seses,
Pries kelias dienas nusipirkau pirmus lesius. Pirkau optometrijos centre, kadangi nelabai gaudaus tose lesiu rusyse ir firmose pirkau tuos, kuriuos rekomendavo gydytoja. Nepasiemiau ipakavimu, bet ant korteles uzrase Air Optix ir sake, kad menesiniai, galima neissiimt iki sesiu paru. Labai pabreze, kad jie silikoniniai, todel gerai praleidzia deguoni. Gal zinot, ar yra kokiu kitu silikoniniu lesiu (tu riu omeny kitos firmos, ar tos pacios, bet kitos serijos)?
Beje vienur skaiciau apie Focus night&day, kitur Air Optix night&day. Kaip suprantu abu Ciba vision firmos. Tai cia tie patys tik kitu pavadinimu ar kaip?
Ir dar, kazkurioj senesnej jusu temnoj aptikau, kad Air Optix pasauly isimami is apyvartos, nes kazkuo ten nekokybiski, bet zinute poros metu senumo, tai gal cia jau nauji tie lesiai kitokie yra, kad ir tuo paciu pavadinimu?
Labai daug as cia prirasiau, bet esu naujoke sitoj srity ir kuo toliau, tuo daugiau klausimu iskyla, todel busiu labai dekinga uz pagalba susigaudant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dvidešimtmetė @ 2009 04 09, 23:43)
Sveikos likimo seses,
Pries kelias dienas nusipirkau pirmus lesius. Pirkau optometrijos centre, kadangi nelabai gaudaus tose lesiu rusyse ir firmose pirkau tuos, kuriuos rekomendavo gydytoja. Nepasiemiau ipakavimu, bet ant korteles uzrase Air Optix ir sake, kad menesiniai, galima neissiimt iki sesiu paru. Labai pabreze, kad jie silikoniniai, todel gerai praleidzia deguoni. Gal zinot, ar yra kokiu kitu silikoniniu lesiu (tu riu omeny kitos firmos, ar tos pacios, bet kitos serijos)?
Beje vienur skaiciau apie Focus night&day, kitur Air Optix night&day. Kaip suprantu abu Ciba vision firmos. Tai cia tie patys tik kitu pavadinimu ar kaip?
Ir dar, kazkurioj senesnej jusu temnoj aptikau, kad Air Optix pasauly isimami is apyvartos, nes kazkuo ten nekokybiski, bet zinute poros metu senumo, tai gal cia jau nauji tie lesiai kitokie yra, kad ir tuo paciu pavadinimu?
Labai daug as cia prirasiau, bet esu naujoke sitoj srity ir kuo toliau, tuo daugiau klausimu iskyla, todel busiu labai dekinga uz pagalba susigaudant smile.gif

Taspats abu.
Nemanu, kad išimami. Pas mane pirkti gaminti prieš keletą mėnesių. smile.gif
Atsakyti
Jau savaitę nešioju Focus Dailies lęšius - keičiu kas dieną - patys geriausi lęšiai, kiek teko naudoti rolleyes.gif

Focus Night and Day vis jausdavosi kaip svetimkūnis, o Acuve tai is viso netiko. Optikoj tokia miela panelė paaiškino, kad vienadieniai lęšiai yra daug minkštesni, todėl kelia mažesnį diskomfortą thumbup.gif Kai deduosi, jaučiasi, kad jie daug plonesni ir lankstesni, o be to daug vandeningesni negu silikoniniai smile.gif
Valio, pagaliau radau tinkamus lęšius bent jau kol kas, nes po kiek laiko vėl ieškosiu naujų blush2.gif
Atsakyti
O as tai nesioju Night and Day ir vargo nematau savaitgaliais issiimu palset o kartais ir pamirstu kad su jais esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dommama @ 2009 04 14, 12:16)
O as tai nesioju Night and Day ir vargo nematau savaitgaliais issiimu palset o kartais ir pamirstu kad su jais esu biggrin.gif

o kokiam laikotarpiui tie lęšiai?mėnesiui ar yra ilgesniam? smile.gif
Atsakyti