Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Ačių už atsakymus 4u.gif Vien dėl to kažin ar verta tokius nešiot g.gif (neturiu patirties išvis šioj srity)
Atsakyti
QUOTE(mii @ 2009 05 01, 18:19)
Ačių už atsakymus  4u.gif Vien dėl to kažin ar verta tokius nešiot  g.gif (neturiu patirties išvis šioj srity)

Manau geriau tie paprasti , tai yra, kur ant nakties reikia išsiimt. Nes juk vis tiek akys turi pailsėt, svetimkūnis aky.
Atsakyti
QUOTE(mii @ 2009 05 01, 18:19)
Ačių už atsakymus  4u.gif Vien dėl to kažin ar verta tokius nešiot  g.gif (neturiu patirties išvis šioj srity)

Paprastai isvis nera rekomenduojama visa para nesiot lesiu. Daug kas, kas perka day&night nenesioja ju visa para, o tiesiog nesioja juos ilgiau nei nurodyta - pvz. menesinius nesioja du menesius ir tt.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2009 05 01, 22:40)
Paprastai isvis nera rekomenduojama visa para nesiot lesiu. Daug kas, kas perka day&night nenesioja ju visa para, o tiesiog nesioja juos ilgiau nei nurodyta - pvz. menesinius nesioja du menesius ir tt.

night and day galima nešioti net tris mėnesius,jei išsiimi nakčiai.
Beje, nusivyliau manolesiai.lt praėjo jau beveik trys savitės vis dar negaunu lešių schmoll.gif
Suprasčiau kokiam užkampy jei gyvenčiau, o čia vos ne Kauno centre. Tirpalo jau verkiant reikia o kaip negaunu taip negaunu!!!
Atsakyti
QUOTE(Selija @ 2009 05 06, 21:00)
night and day galima nešioti net tris mėnesius,jei išsiimi nakčiai.
Beje, nusivyliau manolesiai.lt praėjo jau beveik trys savitės vis dar negaunu lešių schmoll.gif
Suprasčiau kokiam užkampy jei gyvenčiau, o čia vos ne Kauno centre. Tirpalo jau verkiant reikia o kaip negaunu taip negaunu!!!

O tu parašyk jiems el. paštu mirksiukas.gif Atsilieps ar paskambins operatyviai. Bent jau man. Tik jų kurjeriai , kuriuos , kiek supratau, samdo, lievi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 05 06, 23:16)
O tu parašyk jiems el. paštu mirksiukas.gif  Atsilieps ar paskambins operatyviai. Bent jau man. Tik jų kurjeriai , kuriuos , kiek supratau,  samdo,  lievi doh.gif

Parašiau, tai labai gražiai atrašė,kad kurjeriams perduota,bet neaišku, kodėl negaunu.
Na, žiūrėsim, jei šiandien atneš atstatys savo gerą vardą, jei ne tai schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selija @ 2009 05 07, 08:55)
Parašiau, tai labai gražiai atrašė,kad kurjeriams perduota,bet neaišku, kodėl negaunu.
Na, žiūrėsim, jei šiandien atneš atstatys savo gerą vardą, jei ne tai  schmoll.gif  biggrin.gif

Tai tu tada ne taip gražiai jiems parašyk tongue.gif Man tai net skambino kelis kartus po mano el. laiško.
Bet kai keletą dienų po pažado atvežti aš negavau, tai jau pasibariau tame laiškelyje lotuliukas.gif
Už sukeltus nepatogumus pažadėjo sekančiam užsakymui dovanoti lęšių skysčio. Neparašė kokią, bet spėju, mažą bonkiuką biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Ir as prie jusu prisijungsiu, kadangi taip pat nesioju lesius, taciau kai pradejau dirbt su kompiuteriu (toks jau darbas-visa diena prie kompo akis varvint) akys kazkaip prasciau toleruot lesius pradejo-isidedi, tai net tarpais kaip migla kazkokia uzsitraukia, reikia pamirkset kad vel atsistatytu-kazin ar cia tiesiog akys issausejo, ar kas kita gali buti g.gif tikiuosi kokios alergijos lesiams neisivariau-nes isidejus beveik iskart pradeda akis perstet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 05 07, 12:46)
Sveikutes smile.gif  Ir as prie jusu prisijungsiu, kadangi taip pat nesioju lesius, taciau kai pradejau dirbt su kompiuteriu (toks jau darbas-visa diena prie kompo akis varvint) akys kazkaip prasciau toleruot lesius pradejo-isidedi, tai net tarpais kaip migla kazkokia uzsitraukia, reikia pamirkset kad vel atsistatytu-kazin ar cia tiesiog akys issausejo, ar kas kita gali buti g.gif  tikiuosi kokios alergijos lesiams neisivariau-nes isidejus beveik iskart pradeda akis perstet doh.gif

Dirbant su kompiuteriu man irgi taip daznai pasitaikydavo, kadangi ziurint i monitoriu akys reciau mirksi. Reikia lasiukus naudoti, arba paciai sau priminti, kad dazniau pamirksetum mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Man asmeniskai pamirksejimas labiau padedavo negu lasiukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liaudija @ 2009 05 07, 13:06)
Dirbant su kompiuteriu man irgi taip daznai pasitaikydavo, kadangi ziurint i monitoriu akys reciau mirksi. Reikia lasiukus naudoti, arba paciai sau priminti, kad dazniau pamirksetum  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Man asmeniskai pamirksejimas labiau padedavo negu lasiukai  ax.gif

na tas ir idomiausia-kad as i darba lesiu jau nebenesioju, akinukus deduosi, bet va jei po darbo vakare isidedu, tai akyse kaip zvyro pripilta jausmas doh.gif savaitgali kai su kompu nereik dirbt, jausmas biski geresnis, bet vistiek nebera to kaip pradzioj, kai net nejausdavau lesio aky doh.gif
Atsakyti
Užsipirkau šiandien optikos pasaulyje ACUVUE® OASYS™ su HYDRACLEAR™ Plus. Pirmąsyk gavau pamėgint tokį dalyką,kaip lęšiai, tai streso užturėjau,kol juos įsigrūdau į akis. Rankos baisiausiai drebėjo, ir dabar sėdžiu ir galvoju,kaip aš juos vakare išsiimsiu.. ax.gif Užsipirkau tris poras mėnesinių, tai baiminuos, kad visus tris- keturis mėnesius vargsiu.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2009 05 01, 22:40)

4u.gif

QUOTE(Melynas Kedras @ 2009 05 07, 14:26)
Užsipirkau šiandien optikos pasaulyje ACUVUE® OASYS™ su HYDRACLEAR™ Plus. Pirmąsyk gavau pamėgint tokį dalyką,kaip lęšiai, tai streso užturėjau,kol juos įsigrūdau į akis. Rankos baisiausiai drebėjo, ir dabar sėdžiu ir galvoju,kaip aš juos vakare išsiimsiu..  ax.gif Užsipirkau tris poras mėnesinių, tai baiminuos, kad visus tris- keturis mėnesius vargsiu.

Aš irgi neseniai pradėjau nešiot, bet išsiimt, tai man pats lengviausias darbas, bet va su įsidėjimu doh.gif . Dar į dešinę akį kažkaip lengvai, nu bet į kairę doh.gif doh.gif
Atsakyti