jojo, kairė maniškė dar ir jautresnė,o ir už blakstienų labiau kliūva. Dabar jausmas toks,lyg akyse lęšis ištirpo ir akys savaime gerai mato. Reiškia,gerą pirkinį šiandien užtaikiau.

Sveikos, gal patarsit, kur pigiausiai galima vienadieniu lesiu nusipirkti?

bjauruska,nu as isitikinau kad fielmanne! emiau pasibandyt 3ju rusiu,nes tiek buvo.tai kai ju perki daug,dar nuolaida
tik va as vistiek nedristu pirkt vienadieniu,nu brangoka... net jei ir pora apie 3 litus,kasdien keisti..
galvoju kokie cia menesiniai panasiausi i vienadienius,t.y. ploni,pralaidus...

Laba diena 
Sakykit, o kur pigiausi lęšiai Acuvue Oasys?
Aš 59 lt moku universiteto optikoje
Optikos Pasaulyje jie tiek kainuoja su lojalumo kortele, o kiek kitur, tai net ir nežinau

Sakykit, o kur pigiausi lęšiai Acuvue Oasys?

Aš 59 lt moku universiteto optikoje

O tu velnias 
Paskambyjau į Optikos pasaulį, tai sako pabrango lęšiai ir jau nebe 59 lt, o 70 lt
Nes mat PVM jau nebe 5proc. , o 19

Paskambyjau į Optikos pasaulį, tai sako pabrango lęšiai ir jau nebe 59 lt, o 70 lt

Jo, tas pvm tai kirto per kainas, bet radau, kur pigiau :DDD
Aš kiek ieškojau tai pigiausiai man buvo čia, bet osays kainų nežinau, nesu bandžius tokių lęšių. Daugiausia aš nešioju Focus lęšius.
Aš kiek ieškojau tai pigiausiai man buvo čia, bet osays kainų nežinau, nesu bandžius tokių lęšių. Daugiausia aš nešioju Focus lęšius.
QUOTE(Makalius @ 2009 05 12, 11:34)
O tu velnias 

isbandius as daug lesiu,nes juos nesioju apie 10 metu.siuo metu naudoju baush&lomb. 1vnt lygtai 20lt,bet gal ir uz abu mokejau tiek,net nepamenu db,radau papigiai vienoj optikoj,tai man jie neblogi visai,gal ir bandzius ir anksciau,bet nepamenu,nes ilga laika nesiojau jonhson ir focus
Makaliau, mėgink pagoogle'int
Iš kokio UK manau būtų pigiau siųstis

sveikos, as dar noriu pasiklausineti del pirkimo internetu. esu pirkus is uzsienio knygas, o is amerikos net ir sporto prekes vaikams. bet kad neuzdetu akcizu, amerikieciai parasydavo, kad tai dovana. Kaip yra su lesiais ir akiniais? ar irgi kaip dovana uzraso? o be to, jei atsiskaitoma kreditinemis, ar nuskaito kokius dar papildomus mokescius?
QUOTE(33G @ 2009 04 07, 10:58)
Šiandien ir man iš manolešiai.lt atėjo siuntinys
Viskas vyko sklandžiai ir be jokių trikdžių. Sakė, kad per 12d. atveš, tai ir atvežė
Parašyčiau jų psl atsiliepimą, bet nerandu kaip :]]]
Sutaupiau ~80lt.

Viskas vyko sklandžiai ir be jokių trikdžių. Sakė, kad per 12d. atveš, tai ir atvežė

Parašyčiau jų psl atsiliepimą, bet nerandu kaip :]]]
Sutaupiau ~80lt.
pabandykite ir www.lesis.lt - man pristate kita diena!!!

Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2009 05 12, 10:34)
O tu velnias 

pabandykit www.lesis.lt
Labai geros kainos ir greitai pristate man.
QUOTE(ziuriene @ 2009 05 13, 15:41)
pabandykite ir www.lesis.lt - man pristate kita diena!!!
Labai prieinamos kainos ir servisas geras.

Va va, tą patį norėjau rašyt

Norėčiau jūsų patarimo
Ar yra dar kitų būdų kaip patikrinti ar tinkama pusyte lešį dedu? Žinau, kad gera pusė, kaip dubenėlis turi būti, bet man nelabai sekasi atskirti

Ar yra dar kitų būdų kaip patikrinti ar tinkama pusyte lešį dedu? Žinau, kad gera pusė, kaip dubenėlis turi būti, bet man nelabai sekasi atskirti