Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(mazgis @ 2009 06 03, 06:41)
Aš ir pirkau iš internetinės, tai oi kiek sutaipiau  thumbup.gif  Optikoj už vieną lęšį moku 25 Lt, o internetinėj ne pilnai 16 Lt. Skystis vaistinėj kaunuoja 35, o internetinėj 25 Lt. Na tiesa pristatymas plius 7 Lt. Bet viską sudėjus, daug pigiau.. O dėl kokybės - nešiojasi kolkas gerai. Sutinku, kad pradedančiosioms geriau į optikas eiti, bet kai aš jau nežinia kiek laiko nešioju lęšius, ir žinau ko man reikia - man geriau internetu užsisakyti. Nueinu vieną kartą per metus į optiką pasitikrinti regėjimo ir tiek.

g.gif na priklausomai kokius lęšius pirkti... Aš pvz, perku Acuvue Oasys, dvi dėžutės optikos pasaulyje kainuoja 378 -40% gaunas 226,8, tai vienatas 18,9... + dar gaunu skystį ir nuolaidų kortelę, kuria galiu pasinaudoti perkant akinius ar saulės akinius... mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2009 06 03, 08:12)
drinks_cheers.gif
Kadangi mano lęšiai skirtingi abiems akims, paėmiau 2 dėžutes, ir psio, pusei metų ramu thumbup.gif  O susitaupė, nenoriu pameluoti kiek, bet tikrai solidi sumelė.
Juolab , kad ir nuolaidos optikose jiems bandžiau ieškoti, tai  juokinga ta optikų siūloma nuolaidėlė cool.gif

O kodėl nebandote Acuvue Oasys? Aš ir ankščiau nešiojau Acuvue advance, dabar atsirado geresni, turintis dar geresnį grėgnumo lygį. Be to, ir miegot su jais galima, o kartais juk nutinka, kad nėr kur ir kaip išsiimti lęšių. Taip pat dabar geros akcijos, perkant 2 dėžutes 40% nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 06 03, 10:51)
Aš nešioju Pure Vision. Anksčiau labai ilgą laiką nešiojau  Optima FW, man jie labai patiko, bet, dėl deguonies trūkumo įaugo kraujagyslės į rageną. Ir akių gydytoja liepė juos būtinai keisti. Parinko būtent Pure Vision. Ir pradžių buvo laabai sunku prie Pure Vision pereiti prie Optima FW. Nes PV silikoniniai, o Optima geliniai, su Optima pati akis jausdavosi daug komfortiškiau. Per kokis 3 mėn. pripratau. O akys tai tikrai mažiau su jais raudonuoja thumbup.gif
Aš pirkau tik per manolesiai.lt. Labai užsitęsė pristatymas, na bet sutaupiau , nors tiek.

o kas darės, kol pratinaisi, kokie buvo pojūčiai. Nervina tai,kad kiekviena gyd. vis kitaip sako. Optikos pasaulyje, siūlo Acuvue, nes tipo mažas pralaidumas degonies Pure lešių, o Vizija siūlo Pure doh.gif ką rinktis nežinau g.gif nesu labai patenkinta Acuvue.
Atsakyti
QUOTE(netaa @ 2009 06 03, 11:54)
o kas darės, kol pratinaisi, kokie buvo pojūčiai. Nervina tai,kad kiekviena gyd. vis kitaip sako. Optikos pasaulyje, siūlo Acuvue, nes tipo mažas pralaidumas degonies Pure lešių, o Vizija siūlo Pure doh.gif  ką rinktis nežinau g.gif  nesu labai patenkinta Acuvue.

Gydytoja, kuri juos parinko, labai gera thumbup.gif Tikrai labai ja pasitikiu thumbup.gif
Na kol partinausi jaučiau juos akyse kaip svetimakūnį.
O šiaip man parinko lęšius gydytoja Loreta Šveikauskienė, dirbanti "Akių gydytojų praktikoje", ne kokioje nors eilinėje optikoje cool.gif Taip, kad, manau, jos rekomendacijomis galiu pasitikėti.
Lęšių pralaidumo Pure Vision man tikrai užtenka. Va teko ligoninėje pora naktų su jais miegoti, ir nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 03 birželio 2009 - 12:09
QUOTE(Ingėnas @ 2009 06 03, 12:05)
Gydytoja, kuri juos parinko, labai gera thumbup.gif  Tikrai labai ja pasitikiu thumbup.gif
Na kol partinausi jaučiau juos akyse kaip svetimakūnį.
O šiaip man parinko lęšius gydytoja Akių ligų klinikoje, ne kokioje nors eilinėje optikoje. Taip, kad, manau, jos rekomendacijomis galiu pasitikėti.

dėkui mirksiukas.gif vakare bandysiu užsisakyti ax.gif
internete rašo,kad su jais galima miegot kažkiek laiko. Na bent aš neplanuoju miegot su jais, tik nenumatytai atvejais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netaa: 03 birželio 2009 - 12:15
o sakykit, recepte yra toks VD, jis pas mane 13.5 tai kas tai yra ir ar jis kinta? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 03 birželio 2009 - 13:29
QUOTE(netaa @ 2009 06 03, 12:54)
o kas darės, kol pratinaisi, kokie buvo pojūčiai. Nervina tai,kad kiekviena gyd. vis kitaip sako. Optikos pasaulyje, siūlo Acuvue, nes tipo mažas pralaidumas degonies Pure lešių, o Vizija siūlo Pure doh.gif  ką rinktis nežinau g.gif  nesu labai patenkinta Acuvue.

Sveikos merginos 4u.gif
Kad skirtingose optikose skirtingus lesius siulo,tai kitaip ir but negali.Viena optika visu firmu lesiu tureti ir negali.Su kokiais lesiais dirba tuos ir siulo smile.gif
Siaip man tai Pure vision geri,bet mano drauge labai night&day patenkinta,tai gal reiktu ir tuos isbandyti?
O siaip manau,kad kieviena turi atsirinkti pagal save.
Anksciau dar kazkuri raset,kad lesiai dabar greiciau apsinesa,tai gal gyvenimo buda pakeitet?Gal dazniau bunat kur daugiau dulkiu,ilgiau prie kompo pasedit ar prirukytoj patalpoj tenka pabuti?Visa tai labai daug reiskia nesiojant KL.Labai padeda Aosept skystis,tik jame lesius reikia ne trumpiau 6val. palaikyti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutukė @ 2009 06 03, 12:19)
O kodėl nebandote Acuvue Oasys? Aš ir ankščiau nešiojau Acuvue advance, dabar atsirado geresni, turintis dar geresnį grėgnumo lygį. Be to, ir miegot su jais galima, o kartais juk nutinka, kad nėr kur ir kaip išsiimti lęšių. Taip pat dabar geros akcijos, perkant 2 dėžutes 40% nuolaida  thumbup.gif

o man jokio skirtumo nebuvo, kai pabandymui nusipirkau oasys, todėl pasilikau prie pigesnio varianto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 05 birželio 2009 - 13:35
o man nepatiko oasys, prasciau maciau nei su night&day. kiekvienam zmogui skirtingai. dabar galvoju pabandyti vienadienius, tik nezinau, kokios firmos rinktis. gal turit patarimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2009 06 06, 12:16)
o man nepatiko oasys, prasciau maciau nei su night&day. kiekvienam zmogui skirtingai. dabar galvoju pabandyti vienadienius, tik nezinau, kokios firmos rinktis. gal turit patarimu? smile.gif

Focus Aqua bandziau,bet po puses dienos norisi issiimti,sake,kad Soflens dailies geresni.Tai dabar tuos reiks isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Jagmina @ 2009 06 06, 18:59)
Focus Aqua bandziau,bet po puses dienos norisi issiimti,sake,kad Soflens dailies geresni.Tai dabar tuos reiks isbandyti.

pagal visus parametrus ir iš savo patirties galiu pasakyti, kad 1-day Acuvue Moist yra patys geriausi thumbup.gif Įsidedi ryte ir visą dieną jautiesi gerai mirksiukas.gif O kad spalvoti kontaktiniai deguonies mažiau praleidžia, tai faktas, jų juk ir parametrai žymiai prastesni, manau, kad tokie lęšiai ne kasdieniniam nešiojimui, o tik pramogai.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutukė @ 2009 06 07, 09:22)
pagal visus parametrus ir iš savo patirties galiu pasakyti, kad 1-day Acuvue Moist yra patys geriausi  thumbup.gif Įsidedi ryte ir visą dieną jautiesi gerai  mirksiukas.gif O kad spalvoti kontaktiniai deguonies mažiau praleidžia, tai faktas, jų juk ir parametrai žymiai prastesni, manau, kad tokie lęšiai ne kasdieniniam nešiojimui, o tik pramogai....  ax.gif

sutinku good.gif , svarbiausias lešių kriterijus -praleidumas orui, nes jei nepralaidūs prisideda įvairūs išsausėjimai, perštėjimai. jau seniai pati nešioju mėnesinius J&J lęšius tai tikrai labai esu patenkinta, bet dabar užsisakiau spalvotus ir ne pačius geriausius (labai jau įdomu buvo, kaip atrodysiu o ir radau ypatingai pigiai rolleyes.gif ) tikiuosi nenualinsiu labai savo akyčių ax.gif
Atsakyti
na kiek skaiciau, tai labiausiai orui pralaidus yra night & day. tai idomu, ar verta man juos i vienadienius ismainyt g.gif
Atsakyti