QUOTE(marlen @ 2009 06 17, 19:00)
Oi, būtų šaunu

Va, ir klausimas iš kart

Įsidedu į krepšelį, spausti reikės "patvirtinti ir mokėti" taip?Ir va kas tada?Kaip apmokėti reikės?Gal atsidarys koks langas, kur nukreips į savo banką pasijungt, ar kaip?Kiek pastebėjau būna ir tokių e.parduotuvių,kur apmokėti reikia tik pristačius,bet čia ko gero taip nebus,ar ne?
teisingai, spaudi patvirtinti ir moketi, tada atsidaro langas, kur leidzia pasirinkti kaip mokesi ir is kurio banko. kaip - tai ar kreditine ar bankiniu pavedimu. Tada renkiesi banka. hm... lyg taip buvo

tikiuos nieko nesumaisiau... as mokejau banko pavedimu, tad man pasirinkus atsiskaitymo buda ir banka atsidare iprastiniai prisijingimo prie banko langai... viska suvedus paspaudziau moketi ir viskas

gavau el pastu zinute kad uzakymas patvirtintas ir pradetas vykdyti... seknacia diena kad jau vykdomas ir bus pristatytas per 10 d.d. , vakar gavau znute, kad uzsakymas issiustas ir rytoj (t.y. siandien) tureciau gauti

atsiskaitant kreditine, kiek teko susidurti darbe (sefas pamenu kazko prase) taip pat atsidare langas kur reikejo pasirinki korteles pavadinima ir langelis buvo kur reikejo suvesti korteles numeri....
Tikiuos padejau bent truputi, jei ka - klausk
Papildyta:
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 17, 21:06)
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie jūsų lešiuotųjų būrio

Šiandien nuėjau į optiką, patikrino akis ir pasirinkau lęšius. Ėjau nes nelabai gerai į tolį matydavau, nors kiek eidavau anksčiau, visos kaip susitarę tvirtindavo kad mano akys pavargę ir jokių akinukų ar lęšių man nereikia, pagersiu vitaminų ir praeis. Šiandien nuėjus iškart išdėsčiau, kad su vitaminais žaisti jau atsibodo, kad ir kiek gerčiau žmonių gatvėj labiau pažinti nepradėjau. Tai gydytoja patikrino akutes o jos -0,50 (žalio supratimo neturiu ką tai reiškia

) Kai paklausiau, ji pasakė tik kad tai nėra labai blogai. Buvau Kaune "Vilniaus optikoj" Maximoj prie bazių. Paprašiau lęšių, nes dar nenoriu akinių, tai ji rekomendavo Acuvue Oasys wuth Hydraclear. Sakė jie mėnesiui. Dabar žiūriu internete ir tokius randu tik 2 savaitėms, tai kaip čia yra?
Taip, lietuvoj kazkodel juos pardavineja kaip menesinius lesius... siaip kiekviena diena juos issiimant, gerai priziurint galima tiek nesioti... tai sprendzia vartotoja - jei neapsinesa ir nedirgina akyciu - kodel gi ne?

bent man taip aiskino