Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(ReNcYtEa @ 2009 07 09, 16:21)
O galima paklausti kiek vienatų toj dėžutėj?

Galima, šeši biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 07 09, 18:32)
Galima, šeši biggrin.gif

Iš pradžių perskaičius tavo postą,buvo taip- blink.gif blink.gif blink.gif Bet kai pastebėjau,kur gyveni-supratau lotuliukas.gif Lietuvoj 6vnt 50eurų(dažniausiai) nekainuoja,o tu sutaupyt tiek ruošiesi
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2009 07 09, 20:29)
Iš pradžių perskaičius tavo postą,buvo taip-  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Bet kai pastebėjau,kur gyveni-supratau  lotuliukas.gif  Lietuvoj 6vnt 50eurų(dažniausiai) nekainuoja,o tu sutaupyt tiek ruošiesi

lotuliukas.gif lęšiai, kuriuos užsisakiau iš www.lesis.lt 3 vienetai kainuoja 75 litus, o optikoj tie patys lęšiai 6 vienetai kainuoja apie 250 litų, taip, kad maniškiai kainuoja dar daugiau lotuliukas.gif
O jei pirkčiau lęšius, kurie parašyti mano recepte, pas mus optikoj mokėčiau 100 eurų už 6 vienetų pakuotę biggrin.gif
Nepamirškit, kad lęšiai lęšiams nelygu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 09 liepos 2009 - 23:34
sveikos 4u.gif
vakar pirmą kartą nusipirkau lęšius, gana greitai įsidėjau, viskas buvo gerai, puikiai mačiau thumbup.gif tik kad iš pradžių šiek tiek spaudė tarpakį, vėliau praėjo, ir patalpoj kartais jie man per stiprūs pasirodė, lauke viskas buvo lyg ir gerai.

tik štai, kas man įdomu, paskaičiau ir pastebėjau, kad dauguma jūsų nešiojate šiek tiek silpnesnius lęšius, nei regėjimo dioprijos, bet man tiek akinių tiek lęšių recepte užrašė -2,75 ir kai pirkau lęšius tokius ir pardavė, o ne silpnesnius. jie buvo vienadieniai, rytoj pirksiu mėnesiui, tai gal man prašyti optikoj 0,25D silpnesnius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 07 10, 12:34)
sveikos  4u.gif
vakar pirmą kartą nusipirkau lęšius, gana greitai įsidėjau, viskas buvo gerai, puikiai mačiau  thumbup.gif tik kad iš pradžių šiek tiek spaudė tarpakį, vėliau praėjo, ir patalpoj kartais jie man per stiprūs pasirodė, lauke viskas buvo lyg ir gerai.

tik štai, kas man įdomu, paskaičiau ir pastebėjau, kad dauguma jūsų nešiojate šiek tiek silpnesnius lęšius, nei regėjimo dioprijos, bet man tiek akinių tiek lęšių recepte užrašė -2,75 ir kai pirkau lęšius tokius ir pardavė, o ne silpnesnius. jie buvo vienadieniai, rytoj pirksiu mėnesiui, tai gal man prašyti optikoj 0,25D silpnesnius?  g.gif

Greičiausiai su savo akinukais tu matai daugiau negu vienetą,tai lęšiukai greičiausiai per stiprūs.Pamėgink dar kartą nusipirkt vienadienius,bet 0,25 dioptrijos silpnesnius. Ir matysi,kaip jautiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos. mane tai jau baigia uznervinti akiniai. anksciau pries kokius 7 metus buvo viskas normaliai, galejau lesiu nesioti. o dabar sakes. kiek perku, tiek uzdegimai. nebezinau ka jau daryti ir kokius lesius pirkti. gal kas gali ka nors patarti? 4u.gif jau taip atsibodo balnas ant nosies verysad.gif ir dabar nusipirkus turiu menesiui silikoninius kazkokius, tai viena isidejau, o kitas daryk ka nori, arba uz voko kur ilenda arba isviso iskrenta. nesuprantu kas darosi.
Atsakyti
QUOTE(xmiaux @ 2009 07 10, 13:20)
sveikos. mane tai jau baigia uznervinti akiniai. anksciau pries kokius 7 metus buvo viskas normaliai, galejau lesiu nesioti. o dabar sakes. kiek perku, tiek uzdegimai. nebezinau ka jau daryti ir kokius lesius pirkti. gal kas gali ka nors patarti?  4u.gif  jau taip atsibodo balnas ant nosies  verysad.gif  ir dabar nusipirkus turiu menesiui silikoninius kazkokius, tai viena isidejau, o kitas daryk ka nori, arba uz voko kur ilenda arba isviso iskrenta. nesuprantu kas darosi.

Nueik pas gydytoją ar optometrininkę,kad patikslintų bazinę krivę. O jei dažnai kartojasi uždegimai-pamėgink vienadienius lešius.
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 07 06, 19:44)
merginos, kiek kainuoja lęšių receptas? ir kiek užtrunka akių patikrinimas šiam receptui?

Aš sumokėjau tik už akių dugno tyrimą, nes lęšius pirkau toje pačioje parduotuvėje, tai apžiūra buvo nemokama. Šiaip apžiūra trunka neilgai,plius dar akių dugno tyrimas, jei lęšius pirmą kartą dedies. Apžiūra su tuo tyrimu kažkur 55 lt ( bent jau tiek kainavo prieš pusę metų), dabar gal kiek brangiau, o gal ir ne. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2009 07 10, 12:05)
Greičiausiai su savo akinukais tu matai daugiau negu vienetą,tai lęšiukai greičiausiai per stiprūs.Pamėgink dar kartą nusipirkt vienadienius,bet 0,25 dioptrijos silpnesnius. Ir matysi,kaip jautiesi  mirksiukas.gif

dėkui už patarimą, manau taip ir padarysiu mirksiukas.gif

QUOTE(mandy* @ 2009 07 11, 15:41)
Aš sumokėjau tik už akių dugno tyrimą, nes lęšius pirkau toje pačioje parduotuvėje, tai apžiūra buvo nemokama. Šiaip apžiūra trunka neilgai,plius dar akių dugno tyrimas, jei lęšius pirmą kartą dedies. Apžiūra su tuo tyrimu kažkur 55 lt ( bent jau tiek kainavo prieš pusę metų), dabar gal kiek brangiau, o gal ir ne.  4u.gif

kaip įdomu g.gif man pirmą kartą tikrinantis lęšiams nieko man netyrė, tik paprastai patikrino regėjimą ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 07 10, 12:34)
sveikos  4u.gif
vakar pirmą kartą nusipirkau lęšius, gana greitai įsidėjau, viskas buvo gerai, puikiai mačiau  thumbup.gif tik kad iš pradžių šiek tiek spaudė tarpakį, vėliau praėjo, ir patalpoj kartais jie man per stiprūs pasirodė, lauke viskas buvo lyg ir gerai.

tik štai, kas man įdomu, paskaičiau ir pastebėjau, kad dauguma jūsų nešiojate šiek tiek silpnesnius lęšius, nei regėjimo dioprijos, bet man tiek akinių tiek lęšių recepte užrašė -2,75 ir kai pirkau lęšius tokius ir pardavė, o ne silpnesnius. jie buvo vienadieniai, rytoj pirksiu mėnesiui, tai gal man prašyti optikoj 0,25D silpnesnius?  g.gif

Tiek akinuku, tiek kontaktiniu lesiu dioptrijos iki -/+3.50D nesikeicia. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gadiga @ 2009 07 09, 18:04)
Vienas ar du tinklapiai dar ne rodiklis schmoll.gif Patukėk, kiek aš laiko praleidau prie kompo, kol radau sau tinkamą ir patinkančią kainą doh.gif
Aš ir nesakiau, kad visus lęšius pigiau pirkt schmoll.gif O be to internete pasirinkimas kur kas didesnis nei optikoj mirksiukas.gif Aš va, kai gausiu tinkamą receptą, pirksiu pigesnius lęšius pamėginimui, o tada jei jie man tiks, sutaupysiu nuo 50 eurų už dėžutę. Beje, yra tinklapių, kuire perkant už tam tikrą sumą siunčia nemokamai. Kiekvieno teisė rinktis mirksiukas.gif

Istikruju kai viska sudedi lyg ir jokio pigumo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriopena @ 2009 07 12, 16:31)
1. Tiek akinuku, tiek kontaktiniu lesiu dioptrijos iki -/+3.50D nesikeicia. 4u.gif
2. Istikruju kai viska sudedi lyg ir jokio pigumo... g.gif

1. Mano viena akis -1,25, kita -0,75, tai čia lęšiai, o akiniai stipresni ax.gif Gal dėl to, kad pas mane abi astigmatikės g.gif

2. Tikrai jokio skirtumo už dėžutę mokėti 100 eurų ar 30 - 50 lotuliukas.gif Bet aš jau sakaiu, kiekvieno teisė rinktis, aš neperšu nė vienai pirkti internetu schmoll.gif Jums pigiau optikoj, prašom, man pigiau internetu, aš ir perku internetu 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif katik baigiau nesiot savo pirmuosius lesius, reik keist kitais smile.gif pirmieji galiojo 3 menesius, bet nuejus i kita optika nei pirkau isgirdau, jog jie tokiam ilgam laikotarpiui nerekomenduoja ir nepardavineja blink.gif gal ka esat apie tai girdejusios?
Atsakyti