Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(bim @ 2008 09 02, 21:48)
mano gyd atoostogauja, atejus buvo kita, vyresnia ir matomai santuresne, na ir mano gine saunuole, tikrai pasake neduos manes daugiau skriaust ir gazdins, sake bet kada jai skambint! na vienu zodziu galetu gerklei ir nieko visai nerast ir normaliu bacilu nes man nuo jiu jau negera, tai pagalvoju kad gerklei kaskoke vveisiasi tai vemt vercia doh.gif
seimina ant deetos nuo ryt dienos, nebegaliu vyrtuvei but, tik pamatau koki vaizdeli ta pacia silke ir vemt begu. tai siandien dar padariau o nuo rytdienos patys kol man praeis! as dziuveseis ir sriuba gyva bunu, bet vistiek du kilus jau pririnkau! doh.gif

tu apie gerkle negalvok, o pykina tave nuo hcg koncentracijos lotuliukas.gif . Del tu 2 kilu manau ner ko sukti galvos kaip supratau tu is tu kruopu serijos, tai speju, kad 2 kg tik vos uzpilde idubimus tongue.gif . Mylek save, lepink ir dziaukis gyvenimu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 09 02, 22:31)
stt, deima 26, as padariau liniote kaip ir zadejau! rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 02, 23:33)
tu apie gerkle negalvok, o pykina tave nuo hcg koncentracijos lotuliukas.gif . Del tu 2 kilu manau ner ko sukti galvos kaip supratau tu is tu kruopu serijos, tai speju, kad 2 kg tik vos uzpilde idubimus tongue.gif . Mylek save, lepink ir dziaukis gyvenimu wub.gif
Papildyta:
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na zinok kelniu neuzsegu blush2.gif kaskaip man tie du kilai ir visi ant liemens susirinko! doh.gif
viskas einu miegot, nes vyras barasi kad jau velu o as dar neilsiosiu, pergivena tongue.gif thumbup.gif
labanakt!
Atsakyti
BIM, nuostabi liniuote clap.gif

sveikinu Tave ir maziuke ir MB ir ta kruopiuka pilviuke dar karta friends.gif

Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 02, 21:31)
Ir as taip galvoju,bet as toks zmogus,kuris 100kartu matuoja,o kiti nukerpa doh.gif Siandien manau ir apsisprendziau neiti ten.Dar turiu laiko,issiunciau pora CV.Gal adar pavyks ka susirast.Na,o jei ne,tai grysiu ten kur ir dirbau...

Tikiuosi dar rasi sau mielą darbą 4u.gif Jei sugalvotum įsidarbinti tame su juodais pinigais, tai žinok kad dabar motinystės pašalpai atlyginimą skaičiuoja ne nuo 3 mėn, o nuo 6 mėn. Bet kaip bicė sakė žodinis susitarimas ir lieka žodiniu, tik nuo vadovo sąžinės priklauso ar jis laikysis duoto žodžio. Manau geriau neskubėti, bus dar tų darbų, ne karo metas biggrin.gif
Vaivos juosta kaip gerai kad jau tavo mergaitė geriau jaučiasi. Sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 09 02, 21:37)
sveikutes! pas mane geros naujienos! siandien pamaciaqu savo dziuksmelio sirdute plakancia, vistosi puikei, kol kas viskas ciki!
del tirimuku, rado ir stafilokoka ir streptokoka, bet gyd jokio neskirs, nes nemato reikalo, antibijotikus teks gert tik to atveju jai mano gerkle sugalvos stiprei skaudet! ir jau tada teks du iskart gert antibijotikus, nes vienas vienam atsparus kitas kitam, na bet kol kas nusprende manes nelest ir palikt ramibei!
tai va! aciu visom uz ripisteli, asara dziauksmo nubraukiau! esu labai begalo laiminga ir tikios taip ir toliau bus!

Kaip šaunu bim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Viskas tau ir tavo širdukui bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Iš visos širdies tave sveikinu.
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

Nu žinokit nebespėju aš su jumis verysad.gif Grįžtu namo nusikalus, kompo pusėn net žiūrėti nenoriu..

Naujienėlių kiek bigsmile.gif Bim - bučka didelė didelė tau - laikyk kojeles suspaudus 4u.gif 4u.gif Taip džiaugiuosi už tave kad negaliu, net apsiašarojau...

Ir visom visom linkėjimai - aš su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis
atsikėliau ir greičiau čia - gal dar naujienų.
QUOTE(bim @ 2008 09 02, 21:43)
doh.gif na jus paneles ir veja cia pakelet!
na bet man labai malonu kad taip sirgod del manes! blush2.gif
taip dziaugios siandien viskas atslugo ir visi mano nervai, tai jaucios dabar kaip gyrta, bet taip gera, toks maziukas leliukas ir maziukas taskiukas mirgantys, ryt imesiu nuotrauka savo kirmilioko! ax.gif
zlimbiu zinokyt ir labai tikios kad si karta viskas bus gerai!!!!

jokios audros nebuvo bigsmile.gif tu ją matei? biggrin.gif

laukiam kirmilioko nuotraukytės thumbup.gif

pažliumbk, pavemk thumbup.gif kaip fainaaaaaaaaaaaaaaa, negaliu thumbup.gif 4u.gif wub.gif oj, atrodo kątik man taip buvo.... ir liniuotė tavo rašo, kad lleliukas su uodegyte - kirmiliokas thumbup.gif
(mano buvo žuviliokas) doh.gif

QUOTE(bim @ 2008 09 02, 21:48)
mano gyd atoostogauja, atejus buvo kita, vyresnia ir matomai santuresne, na ir mano gine saunuole, tikrai pasake neduos manes daugiau skriaust ir gazdins, sake bet kada jai skambint! na vienu zodziu galetu gerklei ir nieko visai nerast ir normaliu bacilu nes man nuo jiu jau negera, tai pagalvoju kad gerklei kaskoke vveisiasi tai vemt vercia doh.gif
seimina ant deetos nuo ryt dienos, nebegaliu vyrtuvei but, tik pamatau koki vaizdeli ta pacia silke ir vemt begu. tai siandien dar padariau o nuo rytdienos patys kol man praeis! as dziuveseis ir sriuba gyva bunu, bet vistiek du kilus jau pririnkau! doh.gif

teisingai, vyrą ant dietos, o vaiką pamatinsi ir ne silke thumbup.gif
tik pati valgyk sveikutį maistą. Folį geri?

Du kilai jau bigsmile.gif mano daktaras jau būtų velnių atrašęs ir liepęs staigiai numest biggrin.gif

jau pastebėjau thumbup.gif kaip fainaaa ir gražu wub.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

labai labai ačiū už sveikinimus visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bim wub.gif

Esu užsikasus darbais, tai tik spėju paskaityti ką rašot, o parašyt jau nebėr kada doh.gif Geros dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 09 02, 16:12)
Labas,
Kaip šiandien sekasi abiem Miglutėm, kaip sveikatėlės? Rasa kaip tavo sveikata?
Deima kaip tau šiandien sekėsi?

aciuks.gif mums jau viskas ok.gif Man truputuką gerklę peršti, bet tai jau mano šaltojo sezono vos ne pastovi būsena, netruks praeiti rolleyes.gif Miglošiukė irgi lyg tvarkoj (3*tpfu) nors vis dar nepatinka man kaip ji kakoja, bet stebiu dar ir jei iki kt sav nesusitvarkys ar nepamatysiu besikalančių dantų- keliausim pas gyd ax.gif vakar tik lūpą prasikirto iš vidaus dantuku verysad.gif kerepliukė užkliuvo už savo vežimo ir griuvo tiesiai ant veiduko doh.gif Gerai, kad tik tiek, bet vistiek labai gaila buvo doh.gif

QUOTE(bim @ 2008 09 02, 20:37)
sveikutes! pas mane geros naujienos! siandien pamaciaqu savo dziuksmelio sirdute plakancia, vistosi puikei, kol kas viskas ciki!
tai va! aciu visom uz ripisteli, asara dziauksmo nubraukiau! esu labai begalo laiminga ir tikios taip ir toliau bus!

thumbup.gif thumbup.gif Dideliausi sveikinimai 4u.gif Prižiūrėk, lepink save! Augink savo kirmilioką wub.gif , dabar lauksim kol bus leliokas bigsmile.gif 4u.gif

O dabar šiek tiek pavėluotai:
AIRA - user posted image te išsipildo visos tavo svajonės!
Sandrynja console.gif
Ir lėlytę wub.gif su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif Tegu auga diiiiiiidelė ir sveikutė 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
BIM, sveikinu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Airą ir Sandrynjos dukrelę sveikinu su gimtadieniu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visoms - geros dienelės. biggrin.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
QUOTE(bim @ 2008 09 02, 21:49)
beja rugseje vienas pas mane, tikrai maciau savo akym! lotuliukas.gif

Galejo but ir du,bet laaaaaaabai gerai ir vienas thumbup.gif

QUOTE(bicė @ 2008 09 02, 21:51)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  reik save myleti, jei kiti jau akivaizdziai bando to nedaryti. Gyvenimas per brangus, kad kiti galetu is jo tycioitis
laikau kumstukus , kmad rastu svajoniu darbeli 4u.gif

Tikiuosi,kad pavyks,dar truputi laiko turiu ax.gif

Aciu,BIM, kaip faina matyt tavo liniuote bigsmile.gif Dabar tu oficiali nestuke 4u.gif

QUOTE(vadove @ 2008 09 03, 08:25)
Labas rytas visoms mirksiukas.gif

Labukas,kaip tau sekasi? Ka veikineji ? Kuo uzsiemus buni?
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 02, 22:09)
lotuliukas.gif

nerasiau as romano, net sakinio nesukurpiau, ieskojau ka grazaus parasyti jubiliantem, bet  neradau nieko kas man patiktu, o ir galvoje nera daug minciu tai matyt teks palinketi ir didelei mergaitei AIRAI ir mazajai sndrynjos grazuolei, kad jos kuo greiciau surastu ta laimes ir stebuklu zvaigzde, kuri joms svies ir rodys kelia net jei aplinki bus tamsa.
Taip pat prisidedu prie visu uzuojautos, kad mildute ne su tavimi sia diena (kazkaip pagalvojau, kad mes pradzioje mano nestumo norejome Sofijai duoti Mildos varda-kiek cia butu angeleliu Milduciu verysad.gif... ). Reik tiketis, kad ji jus mato ir saugo, o siandien visi angeliukai jai dainuoja gimtadienio daina...

liudna sandrynja, kad laiku nepastebeta , neivertinta buvo mazutes bukle ir kazkaip labai liudana, kad taip daznai gydytojai yra tik zmones, kad taip daznai pritruksta intuicijos, kazrati ziniu...

ir del taves liudn antuke, as kai skaiciau tavo istorija tai galvojau kaip tu turejai visa nestuma jaustis su tiksincia bomba
nezinau mergaites dauguma nori tureti dvynukus, o as kazkaip visada bijodavau dvynuku, matyt patirtis ta baime leme, tiek nelaimingu atveju teko matyti, bat aisku daugeliui ir gerai baigiasi.

dziugu, kad Miglute geriau jauciasi, o kai viduriuoja tai gali ir pasluguoti, cia normalu Sveikit! 4u.gif

Na, bice, tu ir rasytoja smile.gif Aciu uz sveikinimus ir palaikyma rolleyes.gif . Is tikruju, lauktis dvieju zmoguciu be galo nuostabu, bet tai taip rizikinga.........Kai gulejom, ligonineje, buvo 4 dvynuku poreles, deja nekas is ju kol kas nesidziaugia visiska laime. Musu Mildutes nera, o kiti vis dar vargsta, krapstosi su visokiom bedelem. Ir dar neaisku kada issikapanos is tu bedu verysad.gif .Bet aisku svarbu tai, kad jie mazyliai yra kartu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 03 rugsėjo 2008 - 09:06