Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(AIRA @ 2008 09 03, 08:18)
Labas rytelis 4u.gif

Sveikute

QUOTE(deima26 @ 2008 09 03, 09:50)
Dabar tu oficiali nestuke 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
labai fain.

kaip tau sekas?
o kodėl sakai grįši senan darban iki kito nėštumo? juk darbą galima pakeist bet kada vos gavus kitą geresnį pasiūlymą
Atsakyti
Bim, nuosirdiausi sveikinimai tau 4u.gif .
Atsakyti
Vakar abi su Migle anksti užlūžom, o šiandien darbo iki kaklo, ale vis tiek įlindau su ta mintim, kad naujienų bus . Valioo , yra. Džiaugiuosi už tave, Bim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 03, 10:07)
Sveikute
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
labai fain.

kaip tau sekas?
o kodėl sakai grįši senan darban iki kito nėštumo? juk darbą galima pakeist bet kada vos gavus kitą geresnį pasiūlymą

Tai taip thumbup.gif Bet labiau noriu uzsidirbti kitam dekretui blush2.gif Cia kazkuri rase,kad bent 6men jau reik padirbt,kad normaliai paskaiciuotu ax.gif
Man dzin jau kur ir kaip dirbsiu,po tokios BIM sekmes labai ir as jau noriu pastot bigsmile.gif Greiciau tas laikas praeitu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 03, 09:50)
Labutes mirksiukas.gif

Labukas,kaip tau sekasi? Ka veikineji ? Kuo uzsiemus buni?

labukas,

kaip man sekas? net pati nzn. paskutines dienas tai nekaip, labai labai liudna, daznai paverkineju, vis mintys lenda i galva visokios.
tai ir kazka veikt nelabai noris. planavau pasisopint kur vaziuot, ale net tam nei jegu, nei noro neturiu...
bet siandien jau siek tiek geriau..
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 09 03, 10:59)
labukas,

kaip man sekas? net pati nzn. paskutines dienas tai nekaip, labai labai liudna, daznai paverkineju, vis mintys lenda i galva visokios.
tai ir kazka veikt nelabai noris. planavau pasisopint kur vaziuot, ale net tam nei jegu, nei noro neturiu...

Ir mane kazkokia depresija uzpuole,vakar visa diena prazliumbiau verysad.gif Bet ikaliau vaistu (seditiv,juos gine pasiule gerti,kad neisivaryciau depresijos) Tai ir linksmiau pasidare,ir siandien jau daug geriau thumbup.gif
Atsakyti
BIMMM, laukiu tavęs...

laukiam kirmilioko nuotraukytės ir tuo pačiu savo įmesk a blush2.gif

o kokio tipo pas tave stafilokokus ir streptokokus rado? juk būna visokių rūšių.
Ir kodėl sekanti apžiūra tik po mėnesio? man reikėjo kas savaitę tokiu laiku, paskui kas dvi. unsure.gif

ir pasakok visą apžiūrą nuo pradž-ios iki galo - juk mes norim pasidžiaugt irgi blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(vadove @ 2008 09 03, 10:59)
\kaip man sekas? net pati nzn. paskutines dienas tai nekaip, labai labai liudna, daznai paverkineju, vis mintys lenda i galva visokios.

vaziuok, prasiblaskysi, nusipirksi ka grazaus ir pasijausi geriau mirksiukas.gif pasiziurek i veidrodi ir nusisypsok sau, ju ner viskas taip blogai rolleyes.gif saviitaiga visada padeda biggrin.gif

beje vis pamirstu parasyti, man toks grazus Tavo angeliuko vardas wub.gif

mes siandien trauksim i baseina bigsmile.gif reik man save zuvyte paplukdyt, negalim mes be vandens gyvent bigsmile.gif

Atsakyti
labas visom! nebuvo interneto pas mus!
aciu visom uz sveikinimus! as po biski, pasidejus nuotraukyte matomai vietoj, ir vis paziuriu savo zuvelioka! beja abziuroj dalivavo vyras su dukriuku! tai dabarnora tik ir sneka apie broli arba sese! dar jai biski sunkoka suvokt, bet sakiau kad kai bus didesnis nestumas varysiu su jia gal bus lengviau suvokt kai bus pilvukas didelis ir akivazdziai leliukas matisis ekrane!
abziura eiline, buvo ehoskopu paziurejo, pamatavo viska ir viskas, tirimu neeme nes ana savaite buvau visus pridavus, o tepeneli pries pat pastojima dare tai nusprendem kad nereikia jo dabar! po men, nes mano gyd, tokios nomones kad gamta yra gamta ir i ja geriau nesikist ir nejaudint zuvilioka pastoviom abziurom, to labaiau kai viskas tesiok puiku, na nebent kaskaip pasijusciau kitaip tai sake butinai iskart pasirodyt! o taip tik 11 savaite vaziosiu, jau pastatys iskaiton ir pakartosim visus tirimukus!
del tu gerklei tirimu, tai sake kad auksinis stafilokokas ir streptokokas, ju kiekis nepavojingas ir antibijotiku neks tikrai nemato reikalo skirt, problemele tik tame kad jie skirtingai jautrus antibijotikams ir jai ju prireiktu tai reiktu isket du gert. tai tiek.
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 03, 13:24)
labas visom! nebuvo interneto pas mus!
aciu visom uz sveikinimus! as po biski, pasidejus nuotraukyte matomai vietoj, ir vis paziuriu savo zuvelioka! beja abziuroj dalivavo vyras su dukriuku! tai dabarnora tik ir sneka apie broli arba sese! dar jai biski sunkoka suvokt, bet sakiau kad kai bus didesnis nestumas varysiu su jia gal bus lengviau suvokt kai bus pilvukas didelis ir akivazdziai leliukas matisis ekrane!
abziura eiline, buvo ehoskopu paziurejo, pamatavo viska ir viskas, tirimu neeme nes ana savaite buvau visus pridavus, o tepeneli pries pat pastojima dare tai nusprendem kad nereikia jo dabar! po men, nes mano gyd, tokios nomones kad gamta yra gamta ir i ja geriau nesikist ir nejaudint zuvilioka pastoviom abziurom, to labaiau kai viskas tesiok puiku, na nebent kaskaip pasijusciau kitaip tai sake butinai iskart pasirodyt! o taip tik 11 savaite vaziosiu, jau pastatys iskaiton ir pakartosim visus tirimukus!
del tu gerklei tirimu, tai sake kad auksinis stafilokokas ir streptokokas, ju kiekis nepavojingas ir antibijotiku neks tikrai nemato reikalo skirt, problemele tik tame kad jie skirtingai jautrus antibijotikams ir jai ju prireiktu tai reiktu isket du gert. tai tiek.

na va, saunu bim. sveikinu dar karta. ir labai faina matyt tavo liniuote!
Atsakyti
Sveika Bim, pagaliau pasirodei.
Nu smagu, kad viskas čiki.
Įsivaizduoju norai kiek laimės wub.gif
o tos tie du dalykėliai tai matyt su jais galima b(t, tik dėl streptokoko paskutinėm savaitėm pila antibus, kad neužkrėst vaiko ir viskas.
nieko baisaus, taip?
nu svarbiausia dabar devynis mėnesiukus vaikščiot kaip su kiaušiniu, jokių netgi mažiausių peršalimų, kad tik niekas nepaūmėtų. Ir lauksim leliaus wub.gif

kaip pati jauties? kaip pykinimai? wub.gif

laukiam FOTO bigsmile.gif

ėch, kokia graži ta pradžia.... lengva gera.... pilvo storo nėr biggrin.gif dar
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 03, 13:39)
o tos tie du dalykėliai tai matyt su jais galima b(t, tik dėl streptokoko paskutinėm savaitėm pila antibus, kad neužkrėst vaiko ir viskas.
nieko baisaus, taip?

nieko nepila juk lotuliukas.gif 34-36sav imamas paselis is maksties del B streptokoko, jeigu jo randama, tuomet gimdymo metu suleidzia antibiotiku, kad vaikas slinkdamas gimdymo takais neuzsikrestu. Kitur esantis streptokokas zalos nedaro
Atsakyti