Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

del neadvakatumo ir man taip pasirode, bet manau zmogi dar net nedaejo iki smegenu kas nutiko! va ja kaip jai bus sunku dabar!!!!

as baigiu skrandi isvemt, supikino njuo skalbiniu padziautu kvapo, tai vemiau tiek kad net skarandi skauda ir galva skelt pradejo!
dabar biski uzvalgiau ir priguliau, ir nieko nedarysiu, nes nebegaliu jegu ner! iki pietu gaminimo tikios atsigausiu!
Atsakyti
Sveikos.
nuo trijų nakties šliaužioju...
mažiui užkilo naktį temp... jaučiu nuo to beprotiško lakstymo lauke, plius darželis, plius vakarai kieme iki aštuonių vakaro kai negali namo nuvaryt ir ttt. arba pasigavo kažką.
reiks eit numigt porą val su juo...

apie rugsėjinukę, tikrai taip... ji dar rašo nesuprasdama ką rašo...
po poros dienų tik supras kas nutiko.. plius gal dar vaistų pripompuota.
manau kad ji pati puikiai žino mūsų skyrelį ir ateis, kai norės - nereik žmogui lįst į dūšią.
juk pamenat mamytę, kurios vaikiukas užspringo obuoliuku.. ji pas mus net nebuvo, išgyveno ir dabar sėkmingai laukiasi kito mažylio. o gal jau sulaukė.
klausimas, ne visoms to reikia. matysim paskui, juolab yra kas ją palaiko ir tikrai pasiūlys mus.

ką veikiat? kaip dienelės skrenda? rudenėlis įsibėgėja, nuostabi diena šiandien, gaila kad negaliu niekur išeit, mažulį slaugau...
bet neduosiu Ibufeno, dabar kyla jo labai stiprus imunitetas, tegu dorojasi... jei ne - vakare į polikliniką keliausim...
nefaina kai mažiai suserga... o mano paskutinį kart gal prieš pusantrų metų sirgo... net pamiršau ką tai reiškia, vaistinėlė tuščia...
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 09 04, 12:08)
as baigiu skrandi isvemt, supikino njuo skalbiniu padziautu kvapo, tai vemiau tiek kad net skarandi skauda ir galva skelt pradejo!
dabar biski uzvalgiau ir priguliau, ir nieko nedarysiu, nes nebegaliu jegu ner! iki pietu gaminimo tikios atsigausiu!

valioooooo - kaip fainaaa - džiaukis bim tokiais 'malonumais' greit jų nebeliks ir pilvas pamps - laikas bėga nepastebimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 04, 09:28)
rasiau rasiau ir net nepasiveikinau ax.gif .

Vis galvoju kaip musu liudesiukes biski pagyvinti g.gif Reik jauciu uzduoti duoti-minimum po 3 postus per diena mirksiukas.gif 1vienas postas apie savijauta, 2viename dienos anekdotas, 3o treciame bent viena svajone. Pirmiausia pradesim nuo Vadoves ax.gif . Cia as ne is blogos valios, tik baisiai norisi ta sloguti sumazinti.  wub.gif

hmmm.. ir kodel nuo manes..as cia turbut liudniausia atrodau ir vis seju liudesi...nu bet kad nesigauna man dar kitaip.user posted image
nu gerai. pradedu:
1.Nrt pati galvoju, kokia siandien mano savijauta? Permaininga..vat neseniai paziurejau pro langa, smelio dezej mamos su mazais leliukais...o as viena namuos, tai vel taip sirdi suspaude.sedejau ir galvojau, akd ir as turejau supuot savo mazuliuka, paskui kazkuom uzsiemiau, tai kaip ir pasimirso viskas. ir taip kol kas kiekviena diena.
2.atejo daktaras i palata pas durniukus.sako kas teisingai pasakys kokia siandien savaites diena, ta isleisiu namo.
- vienas sako 247
gydytojas:
-neteisingai
-kitas sako: ananasas
gydytojas:
-neteisingai
-trecias sako: ketvirtadienis
gydytojas nustebes:
-o is kur zinai?
treciasis: ananasa padalinau is 247 lotuliukas.gif

3.svajones...kazkada labai jomis tikejau. o kaip dabar. net nezinau ar galima dar jomis tiketi, nors net moksliskai yra irodyta, kad svajoti yra sveika.. as labiausiai noriu, kad visos mano svajones issipildytu. ir ne tik mano, visu musu Angeliuku mamyciu. Nes mes bent po viena ta pati nora tikrai turim. Todel labai labai noriu, kad jie isispildytu.

kas sekantis? gal deima?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vadove: 04 rugsėjo 2008 - 11:52
aš trumpai galiu blush2.gif

pirmas - savijauta puiki (kok kas)
antras - Nusipirkau virtuvėj labai slidžią staltiesę. Naktį girdžiu bumpsėjimus ir keiksmažodžius. Ateinu, žiuriu tarakonai guli, kas koją nusilaužęs, kas sprandą nusisukęs. Kas iš to - po savaitės žiuriu su pačiūžomis per stalą tik šmikšt šmikšt...
trečias - svarbiausios svajonės yra dvi - išnešioti ir pagimdyti sveiką kūdikiuką. antra - kad mano šeima ir artimieji būtų visi sveiki ir laimingi.
Atsakyti
na ir as pasipasakosiu!
1. savijauta klaiki, galva skelia, miegot noriu, mirstu!!!! apie dvasinius dalikus net pagalvot negaliu kai fiziskai taip susiktai jaucios blush-anim-cl.gif
2. narkomanas, krenta is devinto auksto, zmones ziuri pasibaiseja.
narkomanas nukrites, atistojsa nusikrato, prie jo vyras prieina ir klausia, kas cia buvo?
narkomana- is kur man zinot as ka tik pats atejau!
3.svajoju kad isnesiociau pagimdiciau sveikuti leliuka, kuri galesiu augint ir dziauktys jo, ir kad mano vyras su dukra butu laimingi!
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 04, 13:42)
aš trumpai galiu blush2.gif

pirmas - savijauta puiki (kok kas)
antras - Nusipirkau virtuvėj labai slidžią staltiesę. Naktį girdžiu bumpsėjimus ir keiksmažodžius. Ateinu, žiuriu tarakonai guli, kas koją nusilaužęs, kas sprandą nusisukęs. Kas iš to - po savaitės žiuriu su pačiūžomis per stalą tik šmikšt šmikšt...
trečias - svarbiausios svajonės yra dvi - išnešioti ir pagimdyti sveiką kūdikiuką. antra - kad mano šeima ir artimieji būtų visi sveiki ir laimingi.

sveikutes. nepaskaiciau bices uzduoties pries tai, bet paskaiciau stt atsakyma. ir galvoju, ka cia ji raso apie tarakonus, nes skaiciau labai rimtai biggrin.gif , nu tipo bajeris lotuliukas.gif
gal prisesiu veliau ilgiau parasyt ir paskaityt , kolkas neturiu laiko verysad.gif turiu namie eliza-rankinuka-reksniuka.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 09 04, 14:53)
sveikutes. nepaskaiciau bices uzduoties pries tai, bet paskaiciau stt atsakyma. ir galvoju, ka cia ji raso apie tarakonus, nes skaiciau labai rimtai  biggrin.gif , nu tipo bajeris lotuliukas.gif
gal prisesiu veliau ilgiau parasyt ir paskaityt , kolkas neturiu laiko  verysad.gif turiu namie eliza-rankinuka-reksniuka.

kaip tau faina wub.gif
Atsakyti
Labas,

as tai negaliu, vel sedziu visa apsibliovus - paziurejo mane echoskopu, tai arba ir si menesi vel ovuliacijos nebus arba dar bus ilgas ciklas. Bet kazkaip man atrodo, kad nebus ovuliacijos vel. Tai negaliu sedziu ir bliaunu. Nesuprantu kodel cia man taip. Man sako, kad nenorek, kad cia tau per viena menesi bac ir vaikas, bet gi ne per viena, jau kruvos laikos praejo. Tai vienu zodziu, svajone mano, kad tos ovuliacijos vel atsirastu, o anekdoto nesugalvoju dabar. Labai jau man saves dabar gaila.
Atsakyti
Jau gryzau,tai ir as pratesiu:
1.Savijauta nei siokia nei tokia,antra diena maudzia sona....O psichologiskai ir nestabiliai jauciuosi.Turbut ir man tek patirt kas yra "rudenine depresija" doh.gif Nors labai bijau
2.Knysliukas klausineja Mikes Pukuotuko:
-Klausyk,visi sako,"suniskas saltis,suniskas saltis..."O buna kiauliskas saltis?
-Taip,buna.Tik jis vadinamas saltiena. lotuliukas.gif
3.Svajones,svajones......Daug ju turiu.....Kad mano seima nesirgtu.kad greiciau gimtu leliukas,kad susirasciau miela sirdziai darba,tureti nuosava nama ir t.t.............

Jusu anekdotai thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif saunuoles mergikes

reik jauciu ir man parasyti kazka mirksiukas.gif

1. savijauta kol kas stabili, tai reiskia, kad bandau pluduriuoti gyvenimo juroje iskelus gal va virs vandens. Galva siek tiek susisukusi, nelabai orenbtuojuosi kur krantas, bet viltis, kad artimiausiu metu neprasides audra ir mane kas nors suras islieka ax.gif

2.http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo&feature=related
cia vietoj anekdoto, kiek juodas humoras, bet vertinkit pacios mirksiukas.gif

3. o svajones...be tos visom bendros turiu ir kitokiu, na bent jau stengiuosi ju vis dar tureti-noriu namo pajuryje-pinigu tam reikalui nera, bet jau pradejau ziurineti variantus ax.gif , noriu nebebijoti skristi lektuvu, kad bent du kartus per metus galeciau nukeliauti kur nors kur labai grazu rolleyes.gif , noriu kai jau vaikai uzaugs tureti rateli draugiu su kuriom galima butu sugalvoti visokiu pramogu wub.gif , noriu dirbti su vaikais...ir dar daug visko noriu
Ir noriu dar labai, kad tas visu musu draugas liudesys pagaliau susiprastu, jog taip daznai i svecius ateiti nesiklausus yra tiesiog nepadoru...
Papildyta:
QUOTE(Andryte @ 2008 09 04, 15:09)
Labas,

as tai negaliu, vel sedziu visa apsibliovus - paziurejo mane echoskopu, tai arba ir si menesi vel ovuliacijos nebus arba dar bus ilgas ciklas. Bet kazkaip man atrodo, kad nebus ovuliacijos vel. Tai negaliu sedziu ir bliaunu. Nesuprantu kodel cia man taip. Man sako, kad nenorek, kad cia tau per viena menesi bac ir vaikas, bet gi ne per viena, jau kruvos laikos praejo. Tai vienu zodziu, svajone mano, kad tos ovuliacijos vel atsirastu, o anekdoto nesugalvoju dabar. Labai jau man saves dabar gaila.

console.gif

o kaip jie aiskina neovuliacinius ciklus? Beje o kaip del trumpo kontraceptiku kursiuko, gal biskuti pajudintu kiausides g.gif
Atsakyti
O as :

1. Jauciuosi maisu trenkta. Sunku man sedeti namuose ir tikrai ima slogutis del to, bet turiu keleta puikiu minciu kaip pataisyti padeti thumbup.gif Ariele pas mane rankinukas kaip pas zydra eliza blush2.gif ir antra diena oziuojas, zliumbia, i baseina taip ir neisvaziuoju, nes tik koja is namu ir vaikas rekia gerkle paleides doh.gif

2. Daugelis žmonių žavėjosi agentu 007, kol nesužinojo, kad tas skaičius reiškia intelekto koeficientą hihihi.gif

3.Svajoju ... As zemiskai ... Nuvaziuoti pailseti i siltus krastus, islaikyti teises, nusipirkti masina ir kad ... ziema namie nesalta butu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 04, 12:08)

Tokie savotiškai malonūs nemalonumai smile.gif .
QUOTE(STT @ 2008 09 04, 13:42)
Nusipirkau virtuvėj labai slidžią staltiesę. Naktį girdžiu bumpsėjimus ir keiksmažodžius. Ateinu, žiuriu

Apie čia tai galvojau, kad rimts bajeris lotuliukas.gif .

Mano trijulė:
1. Savijauta - .. liūdna. Žinojau, kad rugsėjis bus sunkus, bet kad taip......
2. Čia iš savo darbo - pernai kai po nelaimės sugrįžau į darbą, vienas mokinys sako: o jūs nesilaukėt? Sakau - laukiausi. Tai jis: Aaaaaaa, todėl dabar esat tokia lygi lygi. ( tipo be pilvuko ).
3. Svajoju pagimdyti sveiką vaikutį ir kad viskas būtų gerai Miglei.
Atsakyti