QUOTE(jamaika @ 2008 09 03, 19:36)
ačiū, mergaitės. Išsižliumbiau ir jau geriau. Pažiūrėjau žinias per CNN, kaip uraganai, potvyniai siaubia mūsų pasaulį ir pagalvojau, kad kitiems gal ir blogiau nei man. Kaip nors išgyvensiu.
Dabar laikau kumščius, kad STT ir bim sėkmingai išnešiotų savo stebukliukus
O pas gydytoją buvau. Prolaktinas normoj, kraujas geras. Tik su skydliauke problemų turiu, bet jau vaistais sureguliavau, visi hormonai normoje. Kaip manote, gal dar kokius tyrimus pasidaryti? LH, FSH, progesterono? bice, kaip manai, labai protinga tu man atrodai

, nu pralinksminai mane su tuo "protinga"

. Is tiesu tai ginekologijoje nelabai as gaudausi. Reiktu ziureti visa bendra tavo bukle vien is tyrimu nepasakysi. Svarbus tavo menesiniu ciklas, ar reguliarus ar ne. O hormonu tyrimus bent jau tuos kur surasei tai be ginekologo prieziuros nesidaryciau, nes visi hormonai turi savo piko dienas, kaip pvz progesteronas svarbus antroje ciklo puseje, jis palaiko nestumo pradzia. Tik va kiek suprantu nuomones skirtingos, Lt skiria progesterono preparatus jei yra gresiantis ankstyvas persileidimas ir jo truksta, o norgai mano, kad esant normaliam nestumui jo turi buti norma, taigi pagal juos mazas progesterono kiekis nestumo pradzioje rodo, kad nestumas patologinis.

Jei sakai, kad su skydlaiuke turejai bedu irgi didelis sansas, kad tai galejo buti nepastojimo priezastimi. Va Andryte sake, kad jai stebejo neovuliacinius ciklus, reiktu gal ir tau pasiziureti ar vyksta ovuliacija, bet viska reikia tada su gyn derinti, siaip neverta pinigiuku leisti ir tyrimus paciai privaciai darytis.
Is kitos puses ne visos kaip as po vieno nesisaugojimo pastoja ir puse metuku yra dar labai normalu, pagal lietuvos standartus ir iki 2 leidzia. Tik va mergaites teisios tau reikia kazkaip atsipalaiduoti, surasti ta ramybe, nezinau net cia pasakyti, paleisti ta minti apie leliuka, neprisiristi jos...
laikau ir uz tave kumstukus
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 09 04, 09:00)
labas rytas! labai liudna, skaiciau apie ta moteri, siaubas koks, labai baisu.....
...man tai jos postai toke neadekvatus pasirode...pagalvojau kad tikriausiai ir as panasiai atrodziau is sono kai Sofija mire....baznycioj juokavau, kazkokias nesamones paisciau net negera prisiminus

. reik kazkaip ja pas mus pasikviesti, nes kai pagaliau pasieks smegenis ta info tai besilaukianciu skyrelis bus tikrai nebe ta vieta kur gali pasiguosti...
Papildyta:
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 09 04, 07:50)
Deja, mūsų giminėje Angeliukų daug, pradedant nuo tėčio mamos, kuri palaidojo metinukę dukrytę dar prieš tėtį, mano krikšto mama turi sūnų Angeliuką, kuris gimė šiek tiek anksčiau laiko ir dėl plaučių bėdų iškeliavo berodsa mėnesio, paskui mano broliukai, dvynukai, gimė šešių mėnesių, išgyveno tik apie valandą

Paskui mano

.... Galbūt dar kažko ir nežinau

, dar keli Angeliukai jau paaugę žuvo autoavarijose....
Nesuprantu kam ir už ką jam jų šitiek

Kažkokia slogi nuotaika nuo ryto, gal, kad Miglė naktį prastai miegojo

, vartėsi vartėsi ir keliavo pirmyn atgal (tai į savo lovelę ,tai vėl pas mus)...
Na, bet saulytė pagaliau lenda iš už debesų, gal gi keip nors
Laba rytą
beveik panasiai mano seimoje, nors niekada apie tai nepagalvojau-mamos sese dvyne mire dar mazute-istorija visai kaip sandrynijos, tik jos gime kiek veliau ir mama buvo silpnesne ir vyko visa tai pries 60 metu...tada mano pusesere-triju metuku uzspringo valgydama obuoli (as uztat kaip maro bijau uzspringimo), dabar musu mazute. Yra angeleliu ir vyro gimineje.

Neskaitant, kad pazistu moteri, kuri prarado savo 6 vaikus is 7