Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(STT @ 2008 09 03, 20:09)
http://www.supermama...?...8326&st=540
.............................. verysad.gif  vos prieš kelias dienas................................. verysad.gif  čia pat vėl angeliukai skraido... verysad.gif
Papildyta:
paskutinis postas...
Papildyta:

labai labai tau dėkui... 4u.gif
pamatysi, niekas nevyksta nelaiku... dar truputuką vadinas reikia palaukt... tik neprarask vilties ... pamatysi greit jungsies prie mūsų...
aš pati drįdau tik po metų ir keturių mėnesių...

QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 03, 20:34)
verysad.gif jei neklystu, tai tas pats zmogus, apie kuri rasiau, liudna

Girdejau,jau apie tai.... Vakar suzinojau verysad.gif Del to ir blioviau ir del viso kito verysad.gif Taip ir pagalvojau,rugseje,bet neisdrysau paklaust...Ziauru kas darosi...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 03, 20:38)
ir viskas čia pat ...

kazkaip paslapcia vyliaus, kad turim savo angeliuka, tai mano aplinkoj, pazistamu zmoniu rate tai pasikartot negali verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 03, 19:44)
kazkaip paslapcia vyliaus, kad turim savo angeliuka, tai mano aplinkoj, pazistamu zmoniu rate tai pasikartot negali verysad.gif

verysad.gif
Deja, mūsų giminėje Angeliukų daug, pradedant nuo tėčio mamos, kuri palaidojo metinukę dukrytę dar prieš tėtį, mano krikšto mama turi sūnų Angeliuką, kuris gimė šiek tiek anksčiau laiko ir dėl plaučių bėdų iškeliavo berodsa mėnesio, paskui mano broliukai, dvynukai, gimė šešių mėnesių, išgyveno tik apie valandą verysad.gif verysad.gif Paskui mano verysad.gif .... Galbūt dar kažko ir nežinau unsure.gif , dar keli Angeliukai jau paaugę žuvo autoavarijose.... verysad.gif verysad.gif
Nesuprantu kam ir už ką jam jų šitiek blink.gif verysad.gif

Kažkokia slogi nuotaika nuo ryto, gal, kad Miglė naktį prastai miegojo unsure.gif , vartėsi vartėsi ir keliavo pirmyn atgal (tai į savo lovelę ,tai vėl pas mus)...
Na, bet saulytė pagaliau lenda iš už debesų, gal gi keip nors smile.gif

Laba rytą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Rasa@: 04 rugsėjo 2008 - 06:55
laba ryteli, kazkaip mintimis esu visai kitur, norisi tik tylos ir ramybes...
Sandrynja kokia grazi tavo jubilijate wub.gif
Atsakyti
labas rytas! labai liudna, skaiciau apie ta moteri, siaubas koks, labai baisu.....
Atsakyti
QUOTE(jamaika @ 2008 09 03, 19:36)
ačiū, mergaitės. Išsižliumbiau ir jau geriau. Pažiūrėjau žinias per CNN, kaip uraganai, potvyniai siaubia mūsų pasaulį ir pagalvojau, kad kitiems gal ir blogiau nei man. Kaip nors išgyvensiu.

Dabar laikau kumščius, kad STT ir bim sėkmingai išnešiotų savo stebukliukus  wub.gif

O pas gydytoją buvau. Prolaktinas normoj, kraujas geras. Tik su skydliauke problemų turiu, bet jau vaistais sureguliavau, visi hormonai normoje. Kaip manote, gal dar kokius tyrimus pasidaryti? LH, FSH, progesterono? bice, kaip manai, labai protinga tu man atrodai  4u.gif

smile.gif , nu pralinksminai mane su tuo "protinga" lotuliukas.gif . Is tiesu tai ginekologijoje nelabai as gaudausi. Reiktu ziureti visa bendra tavo bukle vien is tyrimu nepasakysi. Svarbus tavo menesiniu ciklas, ar reguliarus ar ne. O hormonu tyrimus bent jau tuos kur surasei tai be ginekologo prieziuros nesidaryciau, nes visi hormonai turi savo piko dienas, kaip pvz progesteronas svarbus antroje ciklo puseje, jis palaiko nestumo pradzia. Tik va kiek suprantu nuomones skirtingos, Lt skiria progesterono preparatus jei yra gresiantis ankstyvas persileidimas ir jo truksta, o norgai mano, kad esant normaliam nestumui jo turi buti norma, taigi pagal juos mazas progesterono kiekis nestumo pradzioje rodo, kad nestumas patologinis. g.gif Jei sakai, kad su skydlaiuke turejai bedu irgi didelis sansas, kad tai galejo buti nepastojimo priezastimi. Va Andryte sake, kad jai stebejo neovuliacinius ciklus, reiktu gal ir tau pasiziureti ar vyksta ovuliacija, bet viska reikia tada su gyn derinti, siaip neverta pinigiuku leisti ir tyrimus paciai privaciai darytis.
Is kitos puses ne visos kaip as po vieno nesisaugojimo pastoja ir puse metuku yra dar labai normalu, pagal lietuvos standartus ir iki 2 leidzia. Tik va mergaites teisios tau reikia kazkaip atsipalaiduoti, surasti ta ramybe, nezinau net cia pasakyti, paleisti ta minti apie leliuka, neprisiristi jos...
laikau ir uz tave kumstukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 09 04, 09:00)
labas rytas! labai liudna, skaiciau apie ta moteri, siaubas koks, labai baisu.....

...man tai jos postai toke neadekvatus pasirode...pagalvojau kad tikriausiai ir as panasiai atrodziau is sono kai Sofija mire....baznycioj juokavau, kazkokias nesamones paisciau net negera prisiminus unsure.gif . reik kazkaip ja pas mus pasikviesti, nes kai pagaliau pasieks smegenis ta info tai besilaukianciu skyrelis bus tikrai nebe ta vieta kur gali pasiguosti... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 09 04, 07:50)
verysad.gif
Deja, mūsų giminėje Angeliukų daug, pradedant nuo tėčio mamos, kuri palaidojo metinukę dukrytę dar prieš tėtį, mano krikšto mama turi sūnų Angeliuką, kuris gimė šiek tiek anksčiau laiko ir dėl plaučių bėdų iškeliavo berodsa mėnesio, paskui mano broliukai, dvynukai, gimė šešių mėnesių, išgyveno tik apie valandą verysad.gif  verysad.gif  Paskui mano verysad.gif .... Galbūt dar kažko ir nežinau unsure.gif , dar keli Angeliukai jau paaugę žuvo autoavarijose.... verysad.gif  verysad.gif 
Nesuprantu kam ir už ką jam jų šitiek  blink.gif verysad.gif
Kažkokia slogi nuotaika nuo ryto, gal, kad Miglė naktį prastai miegojo unsure.gif , vartėsi vartėsi ir keliavo pirmyn atgal (tai į savo lovelę ,tai vėl pas mus)...
Na, bet saulytė pagaliau lenda iš už debesų, gal gi keip nors smile.gif

Laba rytą 4u.gif

beveik panasiai mano seimoje, nors niekada apie tai nepagalvojau-mamos sese dvyne mire dar mazute-istorija visai kaip sandrynijos, tik jos gime kiek veliau ir mama buvo silpnesne ir vyko visa tai pries 60 metu...tada mano pusesere-triju metuku uzspringo valgydama obuoli (as uztat kaip maro bijau uzspringimo), dabar musu mazute. Yra angeleliu ir vyro gimineje. verysad.gif Neskaitant, kad pazistu moteri, kuri prarado savo 6 vaikus is 7 blink.gif
Atsakyti
jau rasiau jai bice, jei reiks, ras peti kur issiverkt, nes zinau kaip zmones musu miestely reaguoja ir ka sneka, ir kaip tai pacia veikia verysad.gif
Atsakyti
rasiau rasiau ir net nepasiveikinau ax.gif .

Vis galvoju kaip musu liudesiukes biski pagyvinti g.gif Reik jauciu uzduoti duoti-minimum po 3 postus per diena mirksiukas.gif vienas postas apie savijauta, viename dienos anekdotas, o treciame bent viena svajone. Pirmiausia pradesim nuo Vadoves ax.gif . Cia as ne is blogos valios, tik baisiai norisi ta sloguti sumazinti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 04, 08:28)
tik baisiai norisi ta sloguti sumazinti.  wub.gif

Gal nors mažutę šypseną pavyks išgauti blush2.gif Man padeda ax.gif (gal todėl kad jame mano mergytė g.gif rolleyes.gif ) user posted image

Panaši? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Rasa@: 04 rugsėjo 2008 - 09:10
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 09 04, 10:09)
Gal nors mažutę šypseną pavyks išgauti blush2.gif  Man padeda ax.gif  (gal todėl kad jame mano mergytė g.gif rolleyes.gif  ) user posted image

Panaši? bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal nors mažutę šypseną pavyks išgauti blush2.gif  Man padeda ax.gif  (gal todėl kad jame mano mergytė g.gif rolleyes.gif  ) [img]

bigsmile.gif thumbup.gif fainutis sarzas

Noretus kad niekada niekam nereiketu jausti to praradimo jausmo ... Laukti svajoti nesioti myleti ... ir netureti ...

Viena diena man kilo mintis apie tai, kad mano Elos mirtis buvo tai, kas turejo mane istumti i duobe, bet nepavyko ... Piktas likimo pokstas. Na ka... Dar negana?? Gal sito nebesugebesi istverti?

Bet vaikai mirsta...

Kelias dienas nenesiojau medaliono ir jauciausi gerai. Jauciu, kad susitaikiau.

Tam tikrai reikia laiko.. Jis gydo.

Matyt kad prisikaiiau vakar tos istorijos ir sapnavau kosmarus.. Blogiausia, akd sapnavau kad mano du vaikai mire unsure.gif ir niekaip negalejau suprast sapne kodel du, juk Ariele gyva ... Tikiuosi, kad tai ne ateitis, o tik mano baimes ...

Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif

QUOTE(bicė @ 2008 09 04, 09:23)
Papildyta:
...man tai jos postai toke neadekvatus pasirode...pagalvojau kad tikriausiai ir as panasiai atrodziau is sono kai Sofija mire....baznycioj juokavau, kazkokias nesamones paisciau net negera prisiminus  unsure.gif . reik kazkaip ja pas mus pasikviesti, nes kai pagaliau pasieks smegenis ta info tai besilaukianciu skyrelis bus tikrai nebe ta vieta kur gali pasiguosti... verysad.gif

Lygiai tas pats ir man buvo verysad.gif (kol smegenys pradejo suvokti kas ir kaip istikruju atsitiko) Ten buvo draugiskas skyrelis,su meetais ir pan.labai sunku buvo po netekties...Visai netycia suradau jus Rugsejes padrasinta prisijungiau,ir man tikrai cia geriau.Aciu Rugsejei 4u.gif

Gal nors mažutę šypseną pavyks išgauti blush2.gif  Man padeda ax.gif  (gal todėl kad jame mano mergytė g.gif rolleyes.gif  )
Panaši? bigsmile.gif

Fainuole wub.gif
Papildyta:
Lekiu akropolin,MB sesei reik surast kazka dovanu,ryt isvaziuojam kaiman svesti thumbup.gif Biski prasiblaskysiu,o vakare pasimatymas su bendradarbem ax.gif Tad siand veiklos turiu thumbup.gif
Neliudekit,nenuobodziaukit,dziaukimes paskutinem siltom vasariskom dienelem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deima26: 04 rugsėjo 2008 - 10:46