Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(vdapr @ 2008 09 15, 13:05)
Man siandien kazkokia kulinarijos diena uzpuole  g.gif sriubyte verda... kepsniukai sumarinuoti... maziui kotletukai suruosti  blink.gif nes jis pas mane nelabai kepsniuka valgo... tingi kramtyt as manyciau... nu bet ka jau svarbu kad pavalgo...

thumbup.gif . Gal galetum koki kepsniuka ir ktletuka i Norvegija atsiusti blush2.gif , nes man oi ne kulinarijos nuotaika schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 15, 13:15)
thumbup.gif . Gal galetum koki kepsniuka ir ktletuka i Norvegija atsiusti blush2.gif , nes man oi ne kulinarijos nuotaika schmoll.gif

galiu biggrin.gif tik bijau, kad atsals kol siusiu... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(deima26 @ 2008 09 15, 13:13)
Gaila,kad tu nesudalyvausi,bet gal kita karta? smile.gif Sekmes darbuki 4u.gif  Man tik savaiciuke liko ir as keliausiu darban verysad.gif visai nesinori,bet reikia...Nors TAS laikas greiciau praeis smile.gif
O man iki Mados tik 10min pesciomis,tad nepaveluosiu thumbup.gif
Saunuole mamyte thumbup.gif kai uzsiimi kuo nors,tai ir blogom mintim maziau laiko lieka.Taip ir toliau mirksiukas.gif

o as kazkaip kaip tik laukiu, kad greiciau i darba... bent jau dabar... o kai ateis ta lapkricio 18 tai jau nzn ar benoresiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 15, 13:21)
Papildyta:
o as kazkaip kaip tik laukiu, kad greiciau i darba... bent jau dabar... o kai ateis ta lapkricio 18 tai jau nzn ar benoresiu  g.gif

Jei darbas mielas sirdziai,tai gal ir as noreciau,bet kai man jis nepatinka,tai tik ir lauki,kada jis baigsis.Ir reiks tarp zmoniu suktis doh.gif O as kazkaip vengiu vis dar ju... Na bet manau,kai reiks tai ir persilausiu ax.gif
Na ka,judesiu po biski,kad tik nepaveluociau smile.gif
O jus nenuobodziaukit 4u.gif ikis...
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 15, 13:31)
Jei darbas mielas sirdziai,tai gal ir as noreciau,bet kai man jis nepatinka,tai tik ir lauki,kada jis baigsis.Ir reiks tarp zmoniu suktis doh.gif O as kazkaip vengiu vis dar ju... Na bet manau,kai reiks tai ir persilausiu ax.gif
Na ka,judesiu po biski,kad tik nepaveluociau smile.gif
O jus nenuobodziaukit 4u.gif  ikis...

darbas man mielas... juolab kad kiekviena men as dirbu vis kitoj vietoj... tai nereikia cia Prienuose but... kur ir man sunku... nosi iskist i miesta... labai jau reik susikaupti... o ten mano bedos nieks nezino... o bendradarbiai tai ar taip ar taip visi zino...
Atsakyti
Prisijungiu prie jusu su 3 netektim. Taip tikejau kad si karta viskas bus gerai bet deja
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2008 09 15, 12:08)
Prisijungiu prie jusu su 3 netektim. Taip tikejau kad si karta viskas bus gerai bet deja

Stipriai stipriai apkabinu console.gif Dievuleliau ir uz ka taip ,daugiau maziau bet skausmas vienodas....Nedrystu klausineti,bet jai Jums bus lengviau issikalbekite,cia Jus tikrai supras... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2008 09 15, 15:08)

imarta, tu man paaiskink kas tau yra, keliu savaiciu buvo persileidimai su ankstisneis nestumais? kodel dabar iviko, ar gyd kaska komentavo? gal reiktu tau issamiau issitirt, kas prie ko, nes manau turi but priezastys, jau nebepirmas kartas ir nemanau kad galima i likima nurasyt!
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2008 09 15, 14:08)

laikykis... console.gif
Atsakyti
n mergos dar tusinasi! laukiam zyniu!!!
Atsakyti
Papildyta:[/b]
Sveikute 4u.gif , senokai matyta. Tikiuosi labai nepavargsi per pirma dienele mirksiukas.gif
Kaip tu begyveni?

Po trupuciuka, jau namie atsibodo tunot, tai nusprendziau i darbuka soliuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2008 09 15, 15:08)

Tiesiog ner ka ir pasakyt...Sitiek skausmo vienam zmogui? verysad.gif . Junkis prie musu, cia rasi paguoda, gera patarima, kartais juoko sypsni, kartais suria asara nubrauksi unsure.gif . Visko cia pas mus yra, o svarbiausia, kad cia tave supras, uzjaus. Niekas kitas taves taip nesupras, kai sio skyrelio mamytes. Visos iskentejom toki skausma, tad gerai zinom, kaip verianciai skauda netekus kudikelio. Laikykis, mes busim su tavim kai tau reiks verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 15 rugsėjo 2008 - 15:51
As jau namie tongue.gif
Susitikimas buvo ciki thumbup.gif Smagu susimatyt,paplepet,pajuokaut ir paliudet....
Nusprendem dazniau susimatyt bigsmile.gif
Padariau kelias fotkes ir imeciau i albumiuka,bekit paziurekit ir aptarinekit mirksiukas.gif
Arielyte saunuole thumbup.gif privalge,numigo ir "padainavo"trupuciuka trupuciuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(imarta @ 2008 09 15, 14:08)

console.gif as be zodziu..... cray.gif
Atsakyti