Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(deima26 @ 2008 09 15, 17:12)
As jau namie tongue.gif
Susitikimas buvo ciki thumbup.gif  Smagu susimatyt,paplepet,pajuokaut ir paliudet....
Nusprendem dazniau susimatyt bigsmile.gif
Padariau kelias fotkes ir imeciau i albumiuka,bekit paziurekit ir aptarinekit mirksiukas.gif
Arielyte saunuole thumbup.gif privalge,numigo ir "padainavo"trupuciuka trupuciuka 4u.gif
Papildyta:

console.gif  as be zodziu..... cray.gif

ir as jau namuos mirksiukas.gif
nu smagiai pasibuvom, laikas nerealiai greit prabego. zinot, jau laukiu kito musu susitikimo lotuliukas.gif kazkaip nuotaika net pakilo drinks_cheers.gif
Arielyte tai tikrai grazuolyte wub.gif net dabar akyse jos tas grozis stovi wub.gif
taigi mergytes, kas nebuvot, daug prasovet rolleyes.gif
begu nuotraukyciu ziuret
Papildyta:
QUOTE(imarta @ 2008 09 15, 14:08)
Prisijungiu prie jusu su 3 netektim. Taip tikejau kad si karta viskas bus gerai bet deja

didziule uzuojauta. daugiau nieko negaliu ka pasakyti, tiesiog stringa zodziai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vadove: 15 rugsėjo 2008 - 16:35
Mano istorija tai jau buvo kiek ankščiau, turbūt niekada neužmiršiu šito gimdymo. Laukiausi ir kai jau beveik reikėjo eit į dekretą tada pasakė kad yra vaikučio apsigimimas. Tada dar nepatikėjau, bet kai davė į kauną siuntimą tada jau įsitikinau. Iškart guldė ir skatinamuosius kad pati pasigimdyčiau, išvalymo jau negalėjo daryti buvo per vėlu. O jau kaip verkiau, tai net kelio nemačiau. Viskas jau buvo supirkta vaikučiui, bet deja... Vat tokia mano ta istorija apie mano angeliuką.
Atsakyti
Sveikos
ir aš jau namie su dekretinių bileteniu biggrin.gif
QUOTE(bicė @ 2008 09 15, 12:48)
STT bus dar nesubyrejusi, na ir kitos gal jokiu dideliu planu netures...

P.S. LAuksim pasakojimo apie meeta gathering.gif

aga, greičiau važiuok ir dar susimatysim mirksiukas.gif

o ko niekas nieko nepapaskoja biggrin.gif
ai, nu reik dalyvaut lotuliukas.gif

QUOTE(Laura6 @ 2008 09 15, 12:50)
STT sveikinu isejus i dekreta, kaip faina  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū zuiki, pasakok, kaip tu laikais?

QUOTE(imarta @ 2008 09 15, 14:08)
Prisijungiu prie jusu su 3 netektim. Taip tikejau kad si karta viskas bus gerai bet deja

imarta, mačiau tave kažkur nėštukyne.... jetau, kas nutiko? kiek laiko buvo.... kaip taip....
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 09 15, 18:38)
Mano istorija tai jau buvo kiek ankščiau, turbūt niekada neužmiršiu šito gimdymo. Laukiausi ir kai jau beveik reikėjo eit į dekretą tada pasakė kad yra vaikučio apsigimimas. Tada dar nepatikėjau, bet kai davė į kauną siuntimą tada jau įsitikinau. Iškart guldė ir skatinamuosius kad pati pasigimdyčiau, išvalymo jau negalėjo daryti buvo per vėlu. O jau kaip verkiau, tai net kelio nemačiau. Viskas jau buvo supirkta vaikučiui, bet deja... Vat tokia mano ta istorija apie mano angeliuką.

o kur tie gyd ziurejo anksciau, o isisgimimas buvo koks, nuo ko, kodel ir toks baisus kad reikejo taip daryt? kosmaras, baisu verysad.gif uzjauciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 15, 18:44)
o kur tie gyd ziurejo anksciau, o isisgimimas buvo koks, nuo ko, kodel ir toks baisus kad reikejo taip daryt? kosmaras, baisu verysad.gif uzjauciu verysad.gif

Nu vat čia pas mus šakių gydytojai tokie. Dar prieš savaitę pamenu kad kai darė ehoskopą sakė kad viskas gerai ir liepė atvažiuot po savaitės atseit visas nėštukes tikrins vaikų gydytoja, tuo laiku vaikų gyd. dirbo brolienė man ji ir pasakė kad yra apsigimimas. (Buvo galvytės viršutinė dalis neišsivysčiusi). Aš po savaitės atvariau į ligoninę ramia širdele ir po to ruošiaus mažiui pirkt striukytę tai taip ir nereikėjo tos striukės. Atsidūriau kaune klinikose. O priverstinį gimdymą turėjo daryt todėl kad jau išvalymui buvo per vėlu, nu viena žodžiu pasigimdžiau beveik 22 savaičių.
Vat tokia ta mano istorija.
Bet po didžiulės ( beveik 12 metų)pertraukos vėl turiu mažiukę., kaip coliukę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 09 15, 19:54)
Nu vat čia pas mus šakių gydytojai tokie. Dar prieš savaitę pamenu kad kai darė ehoskopą sakė kad viskas gerai ir liepė atvažiuot po savaitės atseit visas nėštukes tikrins vaikų gydytoja, tuo laiku vaikų gyd. dirbo brolienė man ji ir pasakė kad yra apsigimimas. (Buvo galvytės viršutinė dalis neišsivysčiusi). Aš po savaitės atvariau į ligoninę ramia širdele ir po to ruošiaus mažiui pirkt striukytę tai taip ir nereikėjo tos striukės. Atsidūriau kaune klinikose. O priverstinį gimdymą turėjo daryt todėl kad jau išvalymui buvo per vėlu, nu viena žodžiu pasigimdžiau beveik 22 savaičių.
Vat tokia ta mano istorija.
Bet po didžiulės ( beveik 12 metų)pertraukos vėl turiu mažiukę., kaip coliukę.  biggrin.gif

baisu kai taip atsitinka, bet esi saunuole kad pasigimdei sau maziuke! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 15, 19:07)
baisu kai taip atsitinka, bet esi saunuole kad pasigimdei sau maziuke! 4u.gif

Dabar tai tikrai jaučiuos daug jaunesnė, nors kai pagalvoju vyriausiam sūnui jau tuoj 15 metų bus. Kitos jau galvoja tolių metų apie anūkus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 09 15, 20:10)
Dabar tai tikrai jaučiuos daug jaunesnė, nors kai pagalvoju vyriausiam sūnui jau tuoj 15 metų bus. Kitos jau galvoja tolių metų apie anūkus. biggrin.gif

saunuole,o apie anukus neks ir tau nedraudzia pagalvot! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 09 15, 19:10)

Saunuole 4u.gif Zaviuosi tokiomis mamomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 15, 19:20)
Saunuole 4u.gif  Zaviuosi tokiomis mamomis smile.gif

Kai laukiausi tai labai bijojau tai kai būčiau pirmą kart. Kai gimė mergaitė tai patikėkit nemokėjau net suvystyti, nei maitinti, bet po biskį atsiminiau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Bet dabar labai smegu kad toks didelis skirtumas nes vaikai labai myli sesę ir daug padeda.
Man smagu kad būsiu ne viena tarp vyrukų, turėsiu savo užvadėlį. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 09 15, 19:31)
Kai laukiausi tai labai bijojau tai kai būčiau pirmą kart. Kai gimė mergaitė tai patikėkit nemokėjau net suvystyti, nei maitinti, bet po biskį atsiminiau. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif
Bet dabar labai smegu kad toks didelis skirtumas nes vaikai labai myli sesę ir daug padeda.
Man smagu kad būsiu ne viena tarp vyrukų, turėsiu savo užvadėlį. biggrin.gif

ir siokia tokia persvara namie atsirado... ne viena tarp vyru... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 15, 19:40)
ir siokia tokia persvara namie atsirado... ne viena tarp vyru...  thumbup.gif

nors ir persvara atsirado bet dukrytė daugiau tėtuko nori. Matyt aš jau per dieną nusibostu g.gif biggrin.gif
Atsakyti