Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis žiedas

laba diena,norejau paklausti ar butina laukti menesiniu po gimdymo kad ji naudoti,pati nemaitinu, ir po kiek laiko pradejus naudoti jau galima nesisaugoti. aciu
Atsakyti
Rekomenduojama sulaukti menstruacijų. Teisingai pradejus naudoti nesisaugoti galima nuo pat pirmos dienos.
Atsakyti
Laba diena. Man 22 metai. Kontraceptines tabletes geriu jau beveik 4 metus. Išpradžių gėriau "Logest" o 1,5 metų geriu "Diane 35". Labai sumažėjo noras mylėtis. Galima sakyti jo visai neliko. Pastebėjau, jog dauguma moterų rašo, kad ir jom nuo KT dingo sexualinis potraukis. Tai aš pagalvojau gal reikėtų geriau naudoti kontraceptinį žiedą. Ar tai padėtų? Be to jį daug patogiau naudoti nei KT.
Ar galiu nepasitarus su savo ginekologe pakeisti KT į žiedą, ar geriau iš pradžių nueiti pas ginekologę?
Kokia Jūsų nuomonė ką geriau naudoti KT ar žiedą?
Atsakyti
Naudojant kontraceptinį žiedą hormonai patenka į kraują tolygiai, todėl daugeliui moterų žymiai mažesnės pašalinės reakcijos. Ar tai turės poveikį lytiniam potraukiui, sunku iš anksto pasakyt, tačiau siūlyčiau pabandyti.
Jei pas ginekologą lankotės reguliariai, pereti prie šios kontraceptinės priemonės galite ir be papildomo apsilankymo.
Atsakyti
sveiki,norejau paklausti ar naudojant kontraceptini zieda ,pries ruosiantis operacijai su narkoze reiketu ji issiimti,ar tai viena kitam nemaiso?jei narkoze slopina ziedo poveiki,tai kiek laiko pries ir kada po to galima vel naudoti. ACIU
Atsakyti
Žiedo išsiimti nebūtina. Kadangi narkozė- viankartinis greitai skylančių medikamentų patekimas į organizmą, tai kontraceptinio poveikio neslopina.
Atsakyti
Laba diena. Noriu paklausti ar kontraceptinis žiedas tinka negimdžiusiom merginom, ar nebus kokio pašalinio poveikio?
Ačiū
Atsakyti
Taip, tinka. Pašalinio poveikio tikimybė tokia pati, kaip ir gimdžiusioms.
Atsakyti
labas vakaras
as vartoju 5 metu KT Diane 35. nutariau jas pakeisti kontraceptiniu ziedu. Paskutine tablete isgeriau sekmadieni, dabar tableciu nenaudoju, laukiu menesiniu. Kada as galiu isideti zieda? nes nelabai supratau, kaip anotacijoje raso ji turejau isideti isgerus paskutine tablete. ar tai tiesa? ar tai reiskia, kad si menesi turiu naudoti kokias kitas apsisaugojimo priemones o zieda naudoti nuo kito menesio. Paaiskinkite prasau. Labai dekoju.
Atsakyti
Taip, iš tiesų žiedą reikėjo įsidėti išgėrus paskutinę tabletę. Dabar galite padaryti mėnesio pertrauką, arba įsidėti žiedą, kaip ir planavote bet ape savaitę naudoti papildomas apsaugos priemones.
Atsakyti
Sveiki,
Norėjau paklausti, ar darant klubo sąnario rentgeno nuotrauką, galiu pakenkti kontraceptinio žiedo veikimui? Ar tie spinduliai neturi jam didelės reikšmės?
Ačiū.
Atsakyti
Rentgeno spinduliai žiedui tikrai neturi jokios ytakos.
Atsakyti