Įkraunama...
Įkraunama...

Bertas Helingeris ir jo metodika

QUOTE(DolceVita @ 2013 03 04, 15:24)
Manau, MEISTRAS ir yra raktas i rezultata  ax.gif


Sutinku. Kas iš metodo gerumo, jei pvz, vadinamasis "meistras" grybą pjauna. biggrin.gif
O dėl konsteliacijų taip ir yra - dažnai jas savo praktikoje naudoja ne profesionalai (ne psichologai, psichoterapeutai)
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2013 03 04, 10:05)
Man, kaip ir ledinukei, kilo klausimas, kame tas neprofesionalumas? Tikrai norėtųsi kažkokių argumentų ar pan. Nes va ir kitokių nuomonių čia išsakė merginos - kad patiko, padėjo. Plius, kiek mačiau internete, jis yra sertifikuotas šio metodo specialistas:
http://www.mostik.org/cont.php?id=17

Papildyta:
Vilniuje - kovo 5

Kovo 6 - Kaune  mirksiukas.gif

http://klubai.saviug...sesija-vyras-ir


Profesionaliosios Etikos nebuvime,visų pirma.Na,lyginu tą olandę,pas kurią teko dalyvaut tai..kaip diena ir naktis ..Gyvenimiško požiūrio siaurume(nelankstumas,kategoriškumas,savotiškas užsiciklinimas ) ir to atsispindėjime darbe..Na ,maždaug taip.Kai kam tai gal atrodo smulkmenos,man ne.Kita vertus-mes maža šalis tad daug kas pas mus kol kas tokiam ėėė savotiškam lygy,su laiku ,tikiu,kad atsiras daugiau specialistų,kils ir profesionalizmas ir bus galimybė pasirinkti ne iš 2-3 vedančiųjų..
O jei žmonėms tinka,patinka,padeda tai ir puiku,išsakiau savo nuomonę,kuri gali būt ir subjektyvi ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 04 kovo 2013 - 23:13
QUOTE(klaara @ 2013 03 05, 00:06)
Profesionaliosios Etikos nebuvime,visų pirma.Na,lyginu tą olandę,pas kurią teko dalyvaut tai..kaip diena ir naktis ..Gyvenimiško požiūrio siaurume(nelankstumas) ir to atsispindėjime darbe..


Vistiek nieko nesupratau. g.gif Etikos nebuvimas - tai čia psichologų etikos kodekso nepaisymas ar kas? Gal galima būtų ne taip abstrakčiai, o konkrečiau? Pvz, kokiais veiksmais ar kalbomis pasireiškė tas etikos nebuvimas ir gyvenimiško požiūrio siaurumas?
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2013 03 05, 00:13)
Vistiek nieko nesupratau.  g.gif Etikos nebuvimas - tai čia psichologų etikos kodekso nepaisymas ar kas? Gal galima būtų ne taip abstrakčiai, o konkrečiau? Pvz, kokiais veiksmais ar kalbomis pasireiškė tas etikos nebuvimas ir gyvenimiško požiūrio siaurumas?


Na,galima pavadint ir taip drinks_cheers.gif Kiekvienoj specialybėj egzistuoja etikos kodeksas.Konkrečiau-negaliu,tai jau būtų neetiška iš mano pusės,pletkai taip sakant,nemėgstu jų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2013 03 05, 01:07)
Konkrečiau-negaliu,tai jau būtų neetiška iš mano pusės,pletkai taip sakant,nemėgstu jų schmoll.gif


Pletkai - kai kažkas kažką pasakė, kitas kitam perpasakojo, o dar trečias nuomonę susidarė, nors realiai nei matė, nei girdėjo ar čiupinėjo. O čia Jūs kalbat iš savo asmeninės patirties - ką pati matėt ir patyrėt. Čia veikiau būtų savo išsakytos negatyvios nuomonės apie konkretų specialistą pagrindimas.
Jei žmogus iš tiesų kažką labai jau neetiškai daro su pacientais ir klientais, manau tą reiktų viešint, o jei nepatiko tik Jums asmeniškai - čia jau kitas reikalas. Bet tuomet kalbėti globaliai, kad labai viskas ten blogai yra per stipru. Nes esu skaičius komentarus žmonių, kurie sakė, kad jiems labai padėjo.
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2013 03 05, 11:32)
Pletkai - kai kažkas kažką pasakė, kitas kitam perpasakojo, o dar trečias nuomonę susidarė, nors realiai nei matė, nei girdėjo ar čiupinėjo. O čia Jūs kalbat iš savo asmeninės patirties - ką pati matėt ir patyrėt. Čia veikiau būtų savo išsakytos negatyvios nuomonės apie konkretų specialistą  pagrindimas.
Jei žmogus iš tiesų kažką labai jau neetiškai daro su pacientais ir klientais, manau tą reiktų viešint, o jei nepatiko tik Jums asmeniškai - čia jau kitas reikalas. Bet tuomet kalbėti globaliai, kad labai viskas ten blogai yra per stipru. Nes esu skaičius komentarus žmonių, kurie sakė, kad jiems labai padėjo.

Kad padėjo dar jokiu būdu savaime nereiškia kad specialistas yra etiškas ,pagarbus ir visoks kitoks..Na,tas mane ir šokiravo aptarinėjamo vedančiojo darbe-neetiškas elgesys,begalinis kategoriškumas.Taip,tai mano subjektyvi nuomonė ,visiškai nebūtina jos paisyti.Aš gi ir parašiau-neičiau(daugiau neičiau) jei kas ir primokėtų bet..niekam nedrauddžiu juk eiti .
Taip pat nerašiau kad viskas yra labai blogai,rašiau kad visiškas neprofesionalizmas tai taip pat šiek tiek skirtingi dalykai...Dėl neprofesionalizmo ir toliau esu tokios nuomonės,nekeisiu jos smile.gif
Dėl etiškumo ir kažko ne taip"darymo" su klientais,deja,tikrai nėra to kaip to įrodyt,pagrįst-viskas etikos moralės principų reikalas ...Užtat ir sakau-reik tikėtis kad su laiku atsiras daugiau specialistų Lietuvoj,tuo pačiu-didėjanti konkurencija ir savaime gerėjanti kokybė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 05 kovo 2013 - 16:27
Idomu kaip Lobanovas dirba. Grupiu nebeorganizuoja, dirba tik individualiai dviese. Ar bandet kas nors toki metoda?
Atsakyti
Sveikos, gal zinote, ar vasara koks seminaras sia tema vyksta?
Atsakyti
Del etikos nebuvimo pas Daugela - negrazu is jo puses filmuoti neatsiklausus, ar visi sutinka. Nezinau, ar jis visada taip daro, bet tame seminare, kur dalyvavau, tai buvo. Filmuojamos sistemines konsteliacijos. Cia tikrai nelabai etiska.

Taip tai seminaras patiko, labai idomu. Bet ar tai veiksminga...? Ar tai moksliskai pagrista? Klausimas lieka atviras.

Aisku, blogiau nebus, jei susitaikysi, priimsi visus seimos nariu, kokie jie yra, su savo likimais, kaip gyvus, taip ir mirusius, nusilenksi pries savo tevus... Tokius dalykus galima puikiausiai taikyt savarankiskai, kodel gi ne, manau naudau jau ta, kad tavo paties poziuris i seimos narius taps geranoriskesnis, pats bendrausi su jais kaip kitaip... tuom pamazu ir keisi santykius i gera puse.

Nors... pas Daugela iziurejau toki suprimityvinima, atleidimo, susitaikymo procesas toks ilgas, sudetingas, tai pasakyti "As tave priimu toki, koks esi. Su meile' tikrai gali daznai buti tik pirmas zingsnis, tas susitaikymas gali vykti gerokai ilgiau.
Atsakyti
As vel tuo paciu klausimu - gal artimiausiu metu koks seminaras sia tema vyksta?
Atsakyti
QUOTE(*Pavasare* @ 2014 02 25, 00:28)
As vel tuo paciu klausimu - gal artimiausiu metu koks seminaras sia tema vyksta?

Konsteliacijos
Atsakyti
Šeimos konsteliacijos
Atsakyti