QUOTE(Aglaya @ 2008 09 02, 19:05)
Kaip siūlytum spręsti problemą, kai žmogus neša naštą močiutės sesers, kuri seniai mirusi, be to, apie tai net nežino?
o iš kur žino, kad senelio sesers?
o gal prosenelio trečios žmonos antro vyro dėdės anūko?
Papildyta:
QUOTE(*plepute* @ 2008 09 02, 13:52)
Labai daznai patyre psichiatrai, psichoterapeutai pripazista, kad egzistuoja tokie dalykai, kaip pasaulio desniai. Juk mes kalbame apie bendravimo desnius, santykiu palaikymo / puoselejimo desnius ir pan. Prapletus gautume pasaulio desnius
Mano minetas hierarchijos principas gali buti pavadintas vienas is pasaulio desniu. Tai terminu klausimus, o esme lieka tokia pati - tai dalykai, kurie yra pastovus visose kulturose nepriklausomai nuo zmoniu charakteriu, nuotaiku, issilavinimo ir t.t.
Plepute - ar tikrai "bendravimo dėsniai" tinka ir pasaulio tvarkai... nu sutik, mažumą absurdiškas toks pasaulio dėsnių "kūrimas" iš žmonių santykių.. Kažkas iš Jungo ir jo archetipų teorijos + ezoterika....
QUOTE(barsukele @ 2008 09 02, 14:30)
Kažkada N.Volmer sakė: Jei žmogus dar kvėpuoja ir yra sąmoningas, jis gali pakeisti viską.Aš dabar pritariu jai. Plius tai visai nieko nekainuoja
, tik reikia noro ir laiko, paskui viskas įgauna pagreitį. Super, man tai teikia tokį malonumą
Sykį kvėpavau stebėdama save ir pagalvojau- "tai daug įdomiau, nei įdomiausia TV laida", nusijuokiau pati sau.
ta prasme rankos kojos ataugs?
o apie tą kvėpavimą.. nesu bandžiusi, iš draugės liudijimų
žinai kas yra hiperventiliacija?
kažkada vaikais būdami bandėm
vaizdzialiai, jo, verti dėmesio. Ta pati draugė sakė, kad šitie du variantai ir narkotikų kažkoks poveikis - panašus.. Aš su savimi neeksperimentavau, išskyrus paauglystėje tą hiperventiliaciją