Įkraunama...
Įkraunama...

Kiparises sheimynele

Nu ir mes prisidedame prie sveikinimu rolleyes.gif wub.gif wub.gif user posted image
Atsakyti
Aciu Doma ir Undine uz sveikinimus!!! thumbup.gif wink.gif
Atsakyti
Gal ir paveluotai,bet sveikinu su gimtadieniu!!! clap.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 02 rugsėjo 2004 - 23:35
QUOTE (Zora @ 2004 09 03, 00:36)
Gal ir paveluotai,bet sveikinu su gimtadieniu!!! clap.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Dar ne gimtadienis-o 11-tas uogadienis.. rolleyes.gif Bet vis tiek aciu!!! wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Kiparise @ 2004 09 03, 01:47)
Dar ne gimtadienis-o 11-tas uogadienis.. rolleyes.gif Bet vis tiek aciu!!! wink.gif

blink.gif nu kokia as ziopla wink.gif
laugh.gif
Atsakyti
Na net nezinau ka pasakyti - likau suzaveta thumbup.gif unsure.gif Ir toks baltas pavydas paeme - mano kleckiuke tokias kasas gal po desimtmecio tures, o gal ir ne biggrin.gif
Bukit ir toliau tokios be galo be krasto grazios wink.gif
Atsakyti
QUOTE (liusi @ 2004 09 06, 20:38)
Na net nezinau ka pasakyti - likau suzaveta thumbup.gif unsure.gif Ir toks baltas pavydas paeme - mano kleckiuke tokias kasas gal po desimtmecio tures, o gal ir ne biggrin.gif
Bukit ir toliau tokios be galo be krasto grazios wink.gif

Labai labai labai dekojam uz tokius be galo grazius zodelius!!! wub.gif wink.gif bis.gif
Atsakyti
Aš kai pirmą kartą tavo avatarą pamačiau, tai galvojau, kad ten lėlytė laugh.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (INKOGNITO @ 2004 09 07, 23:32)
Aš kai pirmą kartą tavo avatarą pamačiau, tai galvojau, kad ten lėlytė laugh.gif wub.gif wub.gif wub.gif

as irgi.. bet pazinau is veidelio.. tokia mergaite, kaip nupesta.. man labai labai patinka... viena is mano favorite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 09 08, 03:55)
as irgi.. bet pazinau is veidelio.. tokia mergaite, kaip nupesta.. man labai labai patinka... viena is mano favorite biggrin.gif

Labai labai aciu INKOGNITO ir Fasolka.... bis.gif bis.gif bis.gif Niu ka jau cia graziai pasaket.. wub.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiparise: 08 rugsėjo 2004 - 14:04
senokai belankiau jusu doh.gif bet kaip visada labai zavios esat wub.gif wub.gif wub.gif o sitoj foto, kokie zandukai grazus, papusti, mmmmmmm kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Man tai sita mergyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif O ypac ant avataro laugh.gif
Liaaabai grazi !!!!
Atsakyti