Įkraunama...
Įkraunama...

Kiparises sheimynele

Nu liuks thumbup.gif Likau suzaveta sitos mergytes grozio, o jau plaukuciu ilgumas, tai visoms mazoms panelems tik pavydeti rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kur jus slepiates rolleyes.gif Gal mama vaikui plaukus nukirpo, kad bijot pasirodyti? Prasom list i dienos sviesa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Pauga @ 2004 08 13, 14:28)
QUOTE (Kiparise @ 2004 08 11, 15:01)

user posted image

Kokia gražuolė su suknia,tikra karalaitė wub.gif

Man cia labai grazi mergaite wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (SANTA @ 2004 09 13, 23:21)

user posted image

ir kur sita grazuole su tokia suknia susiruose???
Atsakyti
user posted image
Nu jau grozis grozis wub.gif wub.gif Pamaciau tavo avatara, galvoju einu i jusu skyreli naturalios nuotraukos ieskoti smile.gif
Kiparise, tai va i ka Amile, juk tu irgi garbane, o as galvojau i ka tokie plaukai g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 09 14, 09:26)
user posted image
Nu jau grozis grozis wub.gif wub.gif Pamaciau tavo avatara, galvoju einu i jusu skyreli naturalios nuotraukos ieskoti smile.gif
Kiparise, tai va i ka Amile, juk tu irgi garbane, o as galvojau i ka tokie plaukai g.gif thumbup.gif

Ewa, tai kad Amile garbanuotus plaukus daugiau paveldejo is mano mamos ir savo prosenelio.. rolleyes.gif O mamkos tai daugiau banguoti plaukai..tik vat uzsimane ir ji buti kaip dukryte garbanota.. laugh.gif laugh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 09 13, 23:44)
Kur jus slepiates rolleyes.gif Gal mama vaikui plaukus nukirpo, kad bijot pasirodyti? Prasom list i dienos sviesa rolleyes.gif

Baltic girl-na biski slepiames, bet jau greitai ir vel pasirodysim.. wink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Dikė @ 2004 09 13, 20:55)
Nu liuks thumbup.gif Likau suzaveta sitos mergytes grozio, o jau plaukuciu ilgumas, tai visoms mazoms panelems tik pavydeti rolleyes.gif thumbup.gif

Aciu, Dike, Santa ir Patri!!! bis.gif bis.gif bis.gif blush-anim-cl.gif
Ir visom mamytem ACIU!!! wub.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (patri @ 2004 09 14, 01:45)
QUOTE (SANTA @ 2004 09 13, 23:21)

user posted image

ir kur sita grazuole su tokia suknia susiruose???

g.gif g.gif Gal pas mus i svecius??? laugh.gif laugh.gif wub.gif wub.gif wub.gif Pasiilgom,laukiam wink.gif heart.gif
Atsakyti
mama kada nauju nuotraukyciu parodysi su savo grazuole? g.gif
labai jusu pasiilgom... wink.gif
Atsakyti
Labai malonu susipazinti sunglasses2.gif
Na jau plaukuciu ilgumas ir grazumas, visos panos pavydes! rolleyes.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Kiparise @ 2004 09 14, 15:20)
Baltic girl-na biski slepiames, bet jau greitai ir vel pasirodysim.. wink.gif smile.gif

Pacituoju, kad nepamirstum rolleyes.gif
Atsakyti