Įkraunama...
Įkraunama...

Kiparises sheimynele

Labai jau grazute wub.gif ir beveik jau metinuke clap.gif
Atsakyti
Pasodino mane cia mama, o as islipt nemoku.. blink.gif
user posted image
Na iskelk mane -as busiu gera.. rolleyes.gif smile.gif
user posted image
Isimaudziau-ryt gimtadieni svesiu..
user posted imageuser posted image
Atsakyti
ziuriu ir toliau sau sekmingai kasas auginat thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Kiparise @ 2004 09 30, 21:54)

user posted imageuser posted image

Nu klasiška panelė wub.gif Truksta žodžių, pasižiūriu i jos nuotraukas ir veide šypsena atsiranda wub.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz grazius zodzius.. rolleyes.gif wub.gif wink.gif bis.gif
Atsakyti
thumbup.gif jetau man net nesitiki kad tokie plaukai pas metinuka ohmy.gif wub.gif maniske kai plika tai cia ohoho!!!taip tu kasu noriu kad per pirma gimtadieni doh.gif ir surisau laugh.gif laugh.gif nu vis mergaitiskesne,o jusu plaukuciai tai nuostabus,paskolinkit,a rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
SVEIKINIMAI 1-OJO GIMTADIENIO PROGA NUO PATRICIJOS!!!
Atsakyti
QUOTE (Smilte @ 2004 09 30, 22:54)
thumbup.gif jetau man net nesitiki kad tokie plaukai pas metinuka ohmy.gif wub.gif maniske kai plika tai cia ohoho!!!taip tu kasu noriu kad per pirma gimtadieni doh.gif ir surisau laugh.gif laugh.gif nu vis mergaitiskesne,o jusu plaukuciai tai nuostabus,paskolinkit,a rolleyes.gif tongue.gif

Smilte, na skolinam skolinam.. laugh.gif laugh.gif wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1096577420[/mergetime]
Aciu, Patri, uz sveikinimus!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wink.gif
Atsakyti
eh... rasau per citavima, kitaip neimanoma nieko parasyti, ar cia mano kompas ar cia fotumas durniuoja g.gif

Kokia jau mergina visa panelyte, isaugusi, isgrazejusi, o plaukuciai tai thumbup.gif thumbup.gif jauciu sukuociau ir sukuociau simta kart per diena, jei tokia mergyna tureciau rolleyes.gif wub.gif
su artejanciu tortadieniu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (kristinalord @ 2004 09 30, 23:57)
eh... rasau per citavima, kitaip neimanoma nieko parasyti, ar cia mano kompas ar cia fotumas durniuoja g.gif

Kokia jau mergina visa panelyte, isaugusi, isgrazejusi, o plaukuciai tai thumbup.gif thumbup.gif jauciu sukuociau ir sukuociau simta kart per diena, jei tokia mergyna tureciau rolleyes.gif wub.gif
su artejanciu tortadieniu clap.gif clap.gif clap.gif

Labai aciu, Kristina!!! wub.gif wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1096578960[/mergetime]
mama dar kasytes supyne.. rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Kokios dideles jus jau, jau metukai clap.gif SVEIKINU happybday.gif Mano vyras niekaip netiki, kad Amilei tik metukai, teks tau rodyti gimimo liudijima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 10 01, 01:02)
Kokios dideles jus jau, jau metukai clap.gif SVEIKINU happybday.gif Mano vyras niekaip netiki, kad Amilei tik metukai, teks tau rodyti gimimo liudijima rolleyes.gif

Gerai-sakyk adresa-atsiusiu kopija pastu.. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti