QUOTE(DonaldaB @ 2008 10 01, 14:59)
tik prašau neįsižeisk dėl to "kažko". Viską aš supratau... tik kad man labai artimas tas klausimas, tai ir pasisakiau. Lyg save padrasindama, lyg laukdama pritarimo. Man labai svarbu, kad ir aš galiu išsakyt savo nuomonę, lūkesčius dėl vaiko ir sulaukti kitų patirties
ir dar viena pora kaliošų mano gyvenime

nueinu į darželį. Auklėtoja sakė, pražiūrėjo langus manęs belaukdama. Mat jos vaikas, mano, ir dar vienas yra su negalia (tai čia aš tiek žinau. gali būti, kad yra ir kitų su tokia nematoma negalia, kaip mano vaiko). Jų negalia - akivaizdi, mano vaiko kaip supratot- ne tokia akivaizdi. Na kam į galvą šautų, kad tas baltapūkis gali būti autistukas.. na nekalba tai nekalba, bet vaikus vardais kviečia, išdykauja, jau ir kokią šunybę iškrečia...
nu žodžiu.. atėjo šiand naujoko vaiko mama, išsipusčius, pas auklėtoją ir sako:
- o TOKIE vaikai gali lankyti darželį kartu su mano vaiku?
pasakoja man auklėtoja, o man, jaučiu, dešinės rankos pirštus paralyžius atima, plaukai ant galvos piestu stoja, paralyžius "eina" į pečius.
to vaiko mama pažadėjo "domėtis, ar taip galima, ir ar gali tokie vaikai eiti darželin"....
nu dieve dieve... auklėtoja nori susirinkimo ta tema, jeigu to vaiko mama rimtai bangas kels, o neapsiribos SM paskaitymu.
Papildyta:
QUOTE(DonaldaB @ 2008 10 01, 20:09)
na nežinau, bet kol kas sėdi ir dirba...O namuose pamokas tai ruošiam sunkokai, rašo vieną eilutę, o jau žiūri į antrą ir verkšlena, kad nenooooriiii...Gal mokytoja svetimas žmogus ir jos privengia ?
manasis tik 5 metų, bet jau irgi žino, prie ko galima savo politiką varyt. Va prie logopedės rašo lazdeles, taškiukus dėlioja. O aš nepriprašau namie

nei piktai, nei papirkimais, niekaip.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...