Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Ievutė @ 2008 09 02, 16:56)
nebijojai pirma karta po tiek laiko i vilniaus gatves isvaziuot? cool.gif

pasiemiau viena instruktoriaus pamoka, nes maniau kad net neprisiminsiu kur ten ka spaust lotuliukas.gif bet puikiai sekes, tai sake kad nereik man daugiau pamoku, nes maniau kad reiks kokiu 10 ax.gif
Atsakyti
oho kaip aktyviai visos dalyvauja:) as tu lapu irgi visur isjieskojau, kti net iki isol nezino kas cia tokio ir nesupranta ko klausiu tongue.gif paziuri i mane kaip i durna tuom viskas ir baigiasi... jau atsibodo... blink.gif
Atsakyti
aha, as irgi savo kolegei pasakiau apie tuos lapus tai ji nieko nezinojo, metus su trupuciu jau vazineja, tai dar reiktu jai, isvaziavo ir be lapu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 02, 15:59)

oi tai visai nedaug, galima bus rizikuot su "nukritusiais" lapais važinėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 02, 16:11)
oi tai visai nedaug, galima bus rizikuot su "nukritusiais" lapais važinėt  smile.gif

man tai kazkaip smagiau butu negauti baudos kai gali to isvengti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 02, 16:54)
jei gerai ismokai, nepamirsi ax.gif
as isvis nevazinejau 6 metus, ir mokiaus net ne vilniuj, o dabar jau 5 menuo trinu vilniaus gatves ax.gif

na, tikiuosi smile.gif siaip as nesu sukurta vairuoti masinoms, man daug nervu kainavo ismokimas, tai ir bijau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 02, 16:13)
man tai kazkaip smagiau butu negauti baudos kai gali to isvengti biggrin.gif

čia su tavim sutinku 100 procentų, bet kažkaip geriau jaučiuosi kai važiuoju be ženklų, tikrai kasdien pasitaikydavo užkišinėjimų. gal sutapimas, bet be ženlų važiuojant taip nėra... beto dažnai važiuoju autostrada, o ten jei spausiu daugiau nei 70 iškart pastebės kad važiuoju daugiau nei galima...
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 02, 17:16)
čia su tavim sutinku 100 procentų, bet kažkaip geriau jaučiuosi kai važiuoju be ženklų, tikrai kasdien pasitaikydavo užkišinėjimų. gal sutapimas, bet be ženlų važiuojant taip nėra... beto dažnai važiuoju autostrada, o ten jei spausiu daugiau nei 70 iškart pastebės kad važiuoju daugiau nei galima...

Autostrada mum galima ant 90 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai graži nauja tema wub.gif
Aš vakar važiavau į mokyklą tai nuvažiavau normaliai, o parvažiuojant namo tai du kartus užgesau ir šiaip nesisekė tai dabar jokio noro nėra sėst prie vairo schmoll.gif net naktį košmarai sapnavosi kaip su mašina važiuoju doh.gif
Atsakyti
as irgi sapnuoju nakti visokias situacijas kelyje:) bandau visaip issisukti:) ir kad lekiu kad lekiu ant viso greicio... o vakar tai sapnavau kad pavoge masina. ryte atsikeliau ir puoliau prie lango ziuret:) bet kam gi reikes mano masiniuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 02, 16:16)

Reikia pasiskaityti KET, gal laikei teisęs kai buvo galima tik iki 70, bet jau kurį laiką galima iki 90. Ir šiaip reikia pasiskaityti visus pasikeitimus. Maža kas. Čia ne vien tau taikau, savo vyrui irgi sakiau, kad skaitytų. Nes tie seniai išlaikę tai išvis pusę visko pamiršę.
Atsakyti
Mum tai vieną kartą pavogė mašiną tai iki dabar kai palieku mašina einu su tokiu jausmu, ar stovi ar ne doh.gif
Atsakyti