Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(adika @ 2008 09 11, 19:04)
console.gif įsivaizduoju,kaip nervuojies.Na ,bet nieko,svarbu pačiai viskas gerai,bus tų mašinų.
Nu kaip šiandien pas mus šalta doh.gif ,jau net pečiuką mašinoj buvau įsijungus blink.gif

man tas saltis visai nesijaucia verysad.gif aha bus,bet kaip pikta kad as tokia ziopla negaliu doh.gif vyrui sakau sutvarkyk ta masina,sako o kam,vistiek tuoj vel kur isimurysi doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
o as siandien nuvaziavau savo 5000-taji kilometra ax.gif tiesa sakant net stebiuosi- atrodo visai nedaug vazineju, o gaunas kad per menesi po 1000km padarau unsure.gif

dar kokiam kamsty siandien sedejau doh.gif per zveryna vaziavau 20minuciu- o specialiai is darbo isejau jau po sesiu, kad kamsciu maziau butu- tai dar niekad tiek laiko nevaziavau- tai taip ir nesupratau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 11, 19:17)
man tas saltis visai nesijaucia verysad.gif  aha bus,bet kaip pikta kad as tokia ziopla negaliu doh.gif  vyrui sakau sutvarkyk ta masina,sako o kam,vistiek tuoj vel kur isimurysi doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu,bet ir vyras koks "kriuksius" doh.gif ,užjaustų,paguostų,pamokintų,tai ne-dar erzina blink.gif nu maniškis ir nešventuolis,bet taip jau tikrai nepasakytų,nors aš jo ir neprašyčiau,uošviui nuvaryčiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 09 11, 20:44)
Nu,bet ir vyras koks "kriuksius" doh.gif ,užjaustų,paguostų,pamokintų,tai ne-dar erzina blink.gif nu maniškis ir nešventuolis,bet taip jau tikrai nepasakytų,nors aš jo ir neprašyčiau,uošviui nuvaryčiau hihihi.gif

nu jam nervai neislaike blush2.gif dabar jau juokiasi sako ot ziople lotuliukas.gif doh.gif nu nieko sake sutaisys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 11, 20:58)
nu jam nervai neislaike blush2.gif  dabar jau juokiasi sako ot ziople lotuliukas.gif  doh.gif  nu nieko sake sutaisys blush2.gif

biggrin.gif tokie jau tie vyrai.Atsimenu,kai teises išsilaikiau,važiuojam namo ,maniškiui skambina brolis ir klausia ,kaip man sekėsi,ar išlaikiau,o tas sako-" jo ,pasisekė varnai " ir juokiasi lotuliukas.gif ir tai galvojau trinktelėsiu....
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 11, 20:58)
nu jam nervai neislaike blush2.gif  dabar jau juokiasi sako ot ziople lotuliukas.gif  doh.gif  nu nieko sake sutaisys blush2.gif

na va kaip smagu, ir vyras atlyžo ir dar mašiniuką sutvarkys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 11, 18:48)
nu va o as pasivazinejau...tiesiai kieme i siena cry.gif  cry.gif  cry.gif  nu badziau ten pastatyti jau po visu vaziavimu ir priekio soniuka nubraukiau cray.gif  negaliu kaip pikta vyras kieme apsauke cry.gif  jau kaip liudna nu negaliu verysad.gif  dar sakiau pasilik,neiseik pastatom kartu...jo...isleke,tai ir prisistaciau cray.gif

Tik nereikia imti į galvą, juk dar tik pradedi vairuoti, įsivaizduoju, kad pikta, bet iš klaidų mokomės 4u.gif 4u.gif
Aš pamenu, kai mano draugės mane pirmą kartą vėžino išsilaikiusios teises, tai viena iš jų, tokia visa "mandra" suka jau į mano kiemą mane išleisti ir tiesiu taikymu į kitą kieme stovinčią mašiną, kita susisodino mus visas drauges į mašiną, "lekiam, panos, į kavinę, AŠ VEŽU", pasigirdo žodžiai, tai išvažiuojant atbulom gerai trinktelėjo į užtvarą, išdaužė "farą", įlenkė bamperį, o dabar abi puikiai vairuoja, juk visiems pasitaiko smile.gif
Atsakyti
nu va o as pasivazinejau...tiesiai kieme i siena cry.gif  cry.gif  cry.gif  nu badziau ten pastatyti jau po visu vaziavimu ir priekio soniuka nubraukiau cray.gif  negaliu kaip pikta vyras kieme apsauke cry.gif  jau kaip liudna nu negaliu verysad.gif  dar sakiau pasilik,neiseik pastatom kartu...jo...isleke,tai ir prisistaciau cray.gif

Suprantu kaip jautiesi. Aš tai buvau buferį nuplėšusi irgi per žioplumą. Vyras pabumbėjo, bet sutvarkė, nes yra kasko, tai kainavo tik 400 lt. (pats buferis kainavo 1500). Tai kai man papriekaištauja dėl to aš jam nepamirštu paminėti jo "nuotykių": sulaužyto ratlankio, pamesto duslintuvo, suplėšytos padangos, padarytos avarijos. Ir visa tai jau kai vairavo gerai, o ne kai pradėjo. Tai žinok greit nutyla ir pripažįsta, kad visko nutinka.
Atsakyti

Labutis.Nesinervink taip labai.Aš savaidgalį jau apdirbau mašiniuką.MB pats vadovavo
tai ir pristačiau į draugu mašiną doh.gif na nervinausi aš labiau negu mano brangusis.Apžiūrėjo abi mašinas aš net nelipau.O kai įlipo į mašiną maniau kad šauks jis irgi ant manęs.Bet tepasakė myliu tave wub.gif Nu taip gera buvo net ašara išbėgo.Truputi įbrėžiau mūsų mašiną bet sekmadieni papoliravo ir viskas gerai.
Bus viskas gerai ir tau atslugs brangiausio pyktis.O mašinos įbrėžimai gi sutvarkomi.Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Mes čia tavo palaikymo komanda mirksiukas.gif Jeigu šalia nėra kam pasiguosti - čia mes pasiruošę tą padaryti group.gif
O dėl mašinos - tai tikiu kaip pikta ir liūdna, bet gerai bent, kad į sieną, o ne į svetimą mašiną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 11, 19:17)
man tas saltis visai nesijaucia verysad.gif  aha bus,bet kaip pikta kad as tokia ziopla negaliu doh.gif  vyrui sakau sutvarkyk ta masina,sako o kam,vistiek tuoj vel kur isimurysi doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O tu pasiklausk uošvių kaip tavo vyras važinėt pradėjo. Gal net pati nustebsi kiek kartų mašiną apdaužė. Noriu tik pasakyti, kad niekas negimė mokėdamas, tiek mes, tiek mūsų vyrai. Juk jie irgi kažkada buvo žali vairuotojai ir nemokėjo nei parkuotis, nei normaliai važinėt. Viskas atėjo su patirtim, tik vyrai mėgsta tokius dalykus užmiršti, juk nelyyyygis.
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2008 09 11, 13:03)
as paprasysiu tada, kai isigysiu masiniuka  bigsmile.gif  biggrin.gif  nes dabar dar neturiu minciu,kuriom galeciau pasidalinti, neturiu kol kas nusiskundimu, pasiguodimu. Na,masiniukas kai bus, tai ir prirasyti turesiu ka  lotuliukas.gif

aš irgi dar be pilnai nuosavo mašiniuko, tad ir aš dar luktelsiu verysad.gif

Papildyta:

na ir bėda radai, aš posuki mazdaug 60laipsnių antru bėgiu sukiau neprisistabdžius, tai vos ne į ant posūkio stovėjūsį namą doh.gif doh.gif , kad rečiu bėgiu tai bučiau į svėčius įvažiavus lotuliukas.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(adika @ 2008 09 11, 20:44)

maniškis tai pats automechanikas, per ji vien mašiniuko negaliu įsigyt, nes visiškai naujo mes sau leist negalim, o prie panaudotų jis vis randa kur prisikabint doh.gif blink.gif
Atsakyti