Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(cami @ 2008 09 15, 11:08)

o kaune vienoj vietoj vaziuoju ir kazkas priekyje taip letai slenka.. kur galima 60, ant 30 gal vaziuoja,,, net man jau pikta.. bet kai privaziavau ir pamaciau kad mano likimo drauge uz vairo, su klevu, tai iskart nebepykau o nusisypsojau:)

man su 70 ženkliuku tokią koją per egzaminą pakišo, bet matės, kad šalia jo labiau įgudęs sedejo, tai kai pastebėjo mane, pasuko kelkraštin ir sustojo, o tai jau nebežinojau kas daryt, jau ir egzaminuotojas matės norėjo sakyt "viskas", bet tada oi kaip pikau, bet dabar jei kas ką su klevo lapeliu padarytų tai tik juokas paimtų, juk niekas negimė mokėdamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 09 15, 11:08)
oi merginos kiek as prisivazinejau si savaitgali:) is vilniaus iki kauno nuvaziavau, po meista pasimaliau dvi dienas ir atgal grizau:) toki malonuma pajauciau greitkeliu lekiant  tongue.gif  o dar maga isidejau, tai isvis pasaka:) ir menulis vakar didelis kaip blynas kabejo:) kazkokia romantiska kelione:)

o kaune vienoj vietoj vaziuoju ir kazkas priekyje taip letai slenka.. kur galima 60, ant 30 gal vaziuoja,,, net man jau pikta.. bet kai privaziavau ir pamaciau kad mano likimo drauge uz vairo, su klevu, tai iskart nebepykau o nusisypsojau:)

gal ten as buvau? g.gif
nes vakar biski kaune blaskemes,adreso ieskojom tai buvo vienoj vietoj ciut krutejau,mane visi aplenkinejo tikriausia pikti blush2.gif
o ka daryt kad mada namu nenumeruoti doh.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 15, 11:41)
gal ten as buvau?  g.gif

turbut ne tu:) ten tokia tamsiaplauke buvo su kuoduku suristu gale:) gal kokia kita "kolege" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2008 09 15, 12:14)
turbut ne tu:) ten tokia tamsiaplauke buvo su kuoduku suristu gale:) gal kokia kita "kolege"  tongue.gif

ai nu jo...
man iki ilgaplaukes labai toooooooooooooli, iki juodukes kiek arciau-pakelis dazu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pakankamai daug kolegiu/kolegu matau kelyje,klevuotu,man labai smagiai ziurisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 15, 12:32)
ai nu jo...
man iki  ilgaplaukes labai toooooooooooooli, iki juodukes kiek arciau-pakelis dazu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pakankamai daug kolegiu/kolegu matau kelyje,klevuotu,man labai smagiai ziurisi  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 15, 13:32)
ai nu jo...
man iki  ilgaplaukes labai toooooooooooooli, iki juodukes kiek arciau-pakelis dazu   lotuliukas.gif   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pakankamai daug kolegiu/kolegu matau kelyje,klevuotu,man labai smagiai ziurisi  bigsmile.gif

pastaruoju metu ir as daug klewuotu sutinku bigsmile.gif sian maciau masiniuka su trim zenklais : 70, 90 ir klevo zenklu blink.gif hihihi.gif anksciau esu maciusi tik su 70 ir klewo zenklu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikne: 15 rugsėjo 2008 - 14:04
QUOTE(wikne @ 2008 09 15, 15:02)
pastaruoju metu ir as daug klewuotu sutinku  bigsmile.gif  sian maciau masiniuka su trim zenklais : 70, 90 ir klevo zenklu blink.gif  hihihi.gif anksciau esu maciusi tik su 70 ir klewo zenklu  biggrin.gif

žmonės dėl viso pikto apsidraudžia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės.sėdžiu,skaitau ir kikenu smile.gif Įsivaizduoju tą vaizdą,kaip reikėtų mašinoj batus kiekvieną kartą persimauti lotuliukas.gif MB jaučiu sakytų,kad man su galva negerai lotuliukas.gif Nors ,jei būtų nepatogu su aukštakulniais,gal ir sugalvočiau ką nors,bet,kai jie man vairuoti netrugdo,vairuoju net su "špilkutėm" tai ir juokinga...
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 15, 16:08)
žmonės dėl viso pikto apsidraudžia thumbup.gif

as tai is pradziu pagalvojau kad gal zmogutis nezino ka reiskia klevo zenklas g.gif bet juk visko buna, gal zenklas nenusiklijuoja/ar negraziai nusiklijuoja ax.gif g.gif tai ir vazineja su visais zenklais biggrin.gif

QUOTE(adika @ 2008 09 15, 16:16)
Sveikutės.sėdžiu,skaitau ir kikenu smile.gif Įsivaizduoju tą vaizdą,kaip reikėtų mašinoj batus kiekvieną kartą persimauti  lotuliukas.gif MB jaučiu sakytų,kad man su galva negerai  lotuliukas.gif Nors ,jei būtų nepatogu su aukštakulniais,gal ir sugalvočiau ką nors,bet,kai jie man vairuoti netrugdo,vairuoju net su "špilkutėm" tai ir juokinga...

kaip gerai kai man tokios bedeles ner, nes nenesioju aukstakulniu, nors vairuojant vis su kitais batais siek tiek apsiprast reik ax.gif
Atsakyti
oi su aukstakulniai net nebandau:) visada pacius patogiausius batus aunuosi.. nes kai dar tik mokiausi ir su zieminiais nuejau,, tai su tais storais padais nejauciau visai pedalu, nejausdavau kiek paspausdavau.. nezinauų kaip dabar bus kai ziema ateis. nors gal jau pramokau ir bus gerai su visokiais:) idomumo delei reiks kada su aukstakulniais pabandyt:) bet butinai paiimsiu ir paprastus jeigu ka tongue.gif
Atsakyti
nu gal ir juokinga, bet man jau geriau pabut kazkam juokingai, bet jaustis uz vairo saugiai, negu galvot, ar nenuluz kulnas, ar nenuslys koja nuo stabdzio ir t.t. vistik stabilumas kitas, kai koja normaliai kulnu remias i kilimeli, ir kai remias ant plono kulniuko ax.gif o siaip tai aukstakulnius ypatingai retai nesioju, tai ir nedarau problemos- vat dabar pora menesiu panesiosiu naujus baciukus, o paskui jau vistiek bus ziema ir batai be kulnu rolleyes.gif o ir persiaut man uztrunka 15sekundziu- is lauko nelabai net ir matos ka as ten pasilenkus po vairu darau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 15 rugsėjo 2008 - 14:54
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 15, 09:07)
Pirmiausia reiktų išsiaiškinti ar bėda kartais ne automobilyje. Gali pabandyti pati patikrinti. Važiuojant tiesiu lygiu keliu, trumpam paleisk vairą ir žiūrėk ar mašina važiuoja tiesiai. Jei tiesiai, tai vadinasi pati nesąmoningai suki į vieną pusę, teks pačiai pasipratinti taip nedaryti. Jei mašina pati važiuoja į šoną, tuomet vešk į servisą.

na visgi atrodo problema manyje biggrin.gif nes kiti, kas važiavo su mano mašina, nieko nenešiojo. beto, man mokantis vairuot su instruktoriaus mašina buvo tas pats autostradose. jaučiu, kartais pasuku nežymiai, bet vairą tai laisvai laikau g.gif blush2.gif
Atsakyti