Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažas

Dėžutė tai nerealiai graži smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Taj va čia dar aš duoduosi su tuo savo vien komponenčiu turiu vazonėlį nudažyta baltais akrilinias dažais kempinėle tai ten yra kelis kartus patapšnota per ta pačią vieta tai vat ir nežinau ar suskils nesinori gadint sendinimo priemonės tai vat ant to išdžiuvusio vazonėliu uždėjau jau servetėle tokia su gelytem ji jau pilnai išdžiuvus laikosi taj vat kur db ir kur tepti tą crakle ;p... g.gif ?
Atsakyti
ir atsakykit Jus man, mielosios ir mielieji, kaip pradedanciajai perskaityti 20 temu???? !! blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Po viena ,po viena,pamažu bigsmile.gif
Atsakyti
tikrai patariu viska perskaityti, nes per tas 20 temu atsakyta i labai daug klausimu wink.gif
Atsakyti
bet ir daug pasenusios informacijos. man regis geriausia perskaityt keleta paskutinių temų.
Atsakyti
as cia ne piktai...bet negaliu nepasakyti... biggrin.gif
jus sakot kad jum 20 temu perdaug...ir dabar uzstrigo postas apie tai kaip tepat dvikomponenti ir nesilaikot taisykles tepti i viena ar kita puse...bet juk tik lapas atgal atsivertus apie tai sneketa per visa puslapi apie tai...kad tepimo kryptis reikalinga tepant vinkomponenti...dvikomponenciui kryptis yra visai nesvarbi...ir per ta pacia vieta braukyk kelis kart...
veltiniuke dar karteli puslapi atgal atsivertus paskaityk del vienkomponencio...tu gal blogai supranti jo panaudojima...arba as blogai supratau ka tu parasei...bet vienkomponentis skaldo dazus...su juo nebesuskaldysi serveteles...tam reikalui naudojamas dvikomponentis...na smulkiau puslapiukas atgal...
o istikro kai perkaitai visas temas...tas pats per tapati snekama...ir kiekvienos kitaip parasyta...kazkuris parasymas istrigs...ir daug kartu tai perskaicius isisavina visa informacija... mirksiukas.gif
be to...del priemoniu...juk tepimas, eiga parasyta ant pakuotes... mirksiukas.gif vien ja perskaicius galit prisiminti kaip tepti...
as suprantu kad tiek daug info ir uzsimirsta...bet susikonspektuokit...juk paciom bus daug lengviau...ir viskas tuomet gausis...
o del pasenusios info...niekas nesensta...tik atsiranda patobulinimai...bet zinant visus variantus...galima issisukti su tuo ka turi...viena priemone pakeiciant kita... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 24 rugsėjo 2008 - 21:58
Gabi, aš stebiuosi kantrybe ir gerbiu, kai 101 kartą atsakinėjama į tuos pačius klausimus... bet matyt kiekvienas nori būti vienintelis ir nepakartojamas, kad jam būtų skirta dėmėsio... nžn.

tiesiog pasakiau savo patirtį, kai ėmiau skaityti nuo pirmųjų temų... ten net buvo bandymų naudoti plaukų laką.... ir ttt.
dar kitas dalykas yra tik skaityti ir prisiliesti prie to praktiškai. tuomet iškart susidėlioja gauta informacija į teisingas lentynėles.
o su vienkomponenčiu aš nedraugauju, ir stovi jis sau lentynoj, laukia savo laimės valandos ateityje.

p.s. veiklos planus ant pakuočių skaitau ir net konspektus turiu, ir į kitus formus nosį įkišu - va kokia aš -pažangi mokinė. cool.gif tiesa nepažadu, kad kada nepaklausiu kokio nevykusio klausimo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzio ziedai: 24 rugsėjo 2008 - 22:34
del kantrybes...nu daug as jos turiu...as tik neissakau...bet uz tai kompa papurtau...ir praeina..smile.gif))
nei is tikro...tam kuriam tikrai rupi suzinoti...jis perskaitys...o del topacio lako..jis puikiai ir dabar pasitarnauja..tiesiog neturiu po ranka lako, imu plauku laka...nezinociau to...gal ir nesugalvociau...bet va ir pasenus info...pasenus, bet...gerai tai zinoti...nes tokie mazmoziai leidzia issisukti neturint reikiamu priemoniu... ir siaip kuo daugiau zinosi, tai tikrai neapsunkins darbo, tik palengvins... mirksiukas.gif
Papildyta:
o del klausimu, visiem ju iskla, sutinku..ir kartais jie kvaili...bet...suprantu istikro tas kurios cia is nervu rovesi plaukus... biggrin.gif nu pikta, atsakineti simtaji karta ta pati, kai apie tai buvo sneketa net tam paciam puslapi..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 09 25, 00:37)
nei is tikro...tam kuriam tikrai rupi suzinoti...jis perskaitys...o del topacio lako..jis puikiai ir dabar pasitarnauja..tiesiog neturiu po ranka lako, imu plauku laka...nezinociau to...gal ir nesugalvociau...bet va ir pasenus info...pasenus, bet...gerai tai zinoti...nes tokie mazmoziai leidzia issisukti neturint reikiamu priemoniu... ir siaip kuo daugiau zinosi, tai tikrai neapsunkins darbo, tik palengvins... mirksiukas.gif
[

blink.gif jėzau maniau ten konkreti nesąmonė lotuliukas.gif mintyse pagalvojau geriau jau nagų lakas lotuliukas.gif

oi dabar vėl pasipils klausimai ir bandymai naudoti reikia nereikia doh.gif
Atsakyti
samone samone...juk lakas uzpurksti konkreciai ant dvikomponentes as bent naudoju ne tam, kad jau galutini sluoksni uzdet, o tam, kad surikiuot itrukimus, kad tepant neisplauktu...o nagu laka..tai as irgi nepagal paskirti naudoju...neatsimenu kada lakavau nagus...jie puikiai nuilakuoja betepant laka... biggrin.gif nagu lakas man puikiai irgi pasitarnauja... blush2.gif
Atsakyti
na aš tik pasiskaičius patarimų kolkas akių šešėlius naudojau dekupažui thumbup.gif
Atsakyti